Da li mi moze neko preporuciti aplikaciju za updatanje informacija i covera od pjesama.
Android borbeni komplet
- poruka: 11.980
- |
- čitano: 2.668.716
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da li mi moze neko preporuciti aplikaciju za updatanje informacija i covera od pjesama.
Počisti mu cache. Je li ti mobitel rootan? Koristiš li stock ili neki custom rom?
Kak da mi znamo? Pa probaj počistiti cache od Play Store-a. Kad očistiš, otvori.
Mozda nisi flashao gapps.
Ne spada pitanje sad mozda ovdje,ali da ne otvaram temu.
U zadnje mi se vrijeme usporio galaxy Ace (2.3.4 Rootan)vratim na tvornicke postavke,2 dana prosla od vracanja,opet je sav usporen (nema puno aplikacija,one naj osnovnije),puno lagga, kad otkljucam usporeno je,listam meni itd.moze pomoc sta bi moglo biti?tacno mi se poceo gaditi android ,nazalost :/
Itko uspio kupit? Jučer sam pokušavao i nije mi išlo... :/
Stoji da nije kompatibilan s SGS2. Itko ima isti problem?
Ja. Nije kompatibilan sa O2X.
Ne spada pitanje sad mozda ovdje,ali da ne otvaram temu.
U zadnje mi se vrijeme usporio galaxy Ace (2.3.4 Rootan)vratim na tvornicke postavke,2 dana prosla od vracanja,opet je sav usporen (nema puno aplikacija,one naj osnovnije),puno lagga, kad otkljucam usporeno je,listam meni itd.moze pomoc sta bi moglo biti?tacno mi se poceo gaditi android ,nazalost :/
jesi probao možda v6 supercharger skriptu instalirat? meni je ubrzala moju xperiu x8.
Evo da dam par prijedloga, ta lista je podugačka, a ja sam sebi sinoć kupio nekoliko (par još ranije na Humble Bundle):
Apsis
Canabalt HD
Cogs
Edge (EX)
Gunman Clive
Osmos (HD)
World Of Goo
I još uz to (ove nisu na akciji):
Grabatron
Iron Wars
Chaos
Te vrhunski i jako lijepi (ICS like) file explorer: Solid Explorer. Oduševljen sam!
jel se zna tko koristit aplikacijom Tasker? Ja sam ju otkrio prije dva dana i uspio neke stvari namjestit kak mi odgovaraju ali ipak neke ključne zadatke ne mogu nikak namjestit da mi izvodi ima li tko na forumu tko se zna koristit s tom aplikacijom a da mi je voljan pomoći tu i tamo da neke stvari namjestim? šteta mi je da ne iskoristim pune mogućnosti te aplikacije....namjeravam ju kupiti al neću dati 6.25$ ako ju neću moći(čitaj "znati") iskoristit.
konkretno me sada zanima kako namjestit da mi se pali i gasi internet svakih 10min i synca?
Jeli se može nekako kupit za MDPI uređaje? Imam onu verziju i radi mi, ali bi kupija sad.
Ni sa xperiom s nije kompatibilan. Al zato piratska verzija radi bez problema
Ista stvar za one x :P
Vjerojatno zbog države u kojoj živite vam piše ispod. Ista stvar je meni sa Fruit Ninjom..
Meni ne radi pirat... Na učitavanju kod new game stane tamo pri početku...
ovako:
---___________________________________
Ostali s S2? Radi li?
Eto da javim da je Fruit Ninja napokon dostupna za kupovinu u Hrvatskoj. Naime developeri (Halfbrick) nisu bili svjesni problema sa kupovinom njihove igreu Hrvatskoj. Nakon što sam im poslao mail su promjenili u postavkama, i eto od jutros je kupljena na mom mobitelu.
Ukoliko naletite na još koju aplikaciju/igru da ju nije moguće kupiti u hrvatskoj, mailajte ih i nagovorite!
Mail u nastavku:
Hi Renato,
Thanks for your email.
We were not aware of this issue, but after receiving your email we have now made the game available for purchase in Croatia!
Please attempt to purchase the game and let us know if it is successful because we have not yet tried this before.
Kind regards,
James Schultz
Postoji li neka aplikacija koja vraca slucajno izbrisane poruke..Jutros sam izbrisao poruku koja mi je trebala ,mogu li ikako da je vratim..
Iz Halfbricka su mi potvrdili da je Jetpack Joyride u planu za Google Play, kao i novi update za Fruit ninju koji je stigao na iOS neki dan.
Naravno nisu to nikakva iznenađenja, ali eto čisto da se onaj pesimistični dio podsvjesti ugasi u onima koji su se pribojavali da Halfbricku Jetpack još nije u planu za našu platformu.
Mail:
Hi Renato,
Glad to hear the purchase was successful! Thanks for supporting our company.
We will continue to support Fruit Ninja on Android and also have plans to bring Jetpack Joyride to Google Play as well.
Unfortunately I am unable to provide a set date for either release, but we are working extremely hard to make them available as soon as possible.
Keep an eye on our official social media pages as we will be sure to post details online at both www.facebook.com/halfbrick & www.twitter.com/halfbrick.
Have a great day!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1045910
Jel se može ovo napraviti i na HTC Desireu ili je samo DHD?
Evo da dam par prijedloga, ta lista je podugačka, a ja sam sebi sinoć kupio nekoliko (par još ranije na Humble Bundle):
Apsis
Canabalt HD
Cogs
Edge (EX)
Gunman Clive
Osmos (HD)
World Of Goo
I još uz to (ove nisu na akciji):
Grabatron
Iron Wars
Chaos
Te vrhunski i jako lijepi (ICS like) file explorer: Solid Explorer. Oduševljen sam!
frajer dobio nazad SGS II nakon 3-4 mjeseca (ili više?) pa se bahati.
frajer dobio nazad SGS II nakon 3-4 mjeseca (ili više?) pa se bahati.
Jel ti krivo?
Par aplikacija za one koji vole prčkati po voltažama, megahercima,... ili samo žele vidjet neke detalje.
Badass Battery Monitor
CPU Spy
Cool Tool
Uz, naravno, SetCPU i ExTweaks
Par aplikacija za one koji vole prčkati po voltažama, megahercima,... ili samo žele vidjet neke detalje.
No-frills CPU Control je isto po meni odlična aplikacija jer je jednostavna, a moćna: https://play.google.com/store/apps/details?id=it.sineo.android.noFrillsCPU&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIml0LnNpbmVvLmFuZHJvaWQubm9GcmlsbHNDUFUiXQ..
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1045910
Jel se može ovo napraviti i na HTC Desireu ili je samo DHD?
Na Desireu se to radilo prije 2 godine