Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.668.761
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Da li mi moze neko preporuciti aplikaciju za updatanje informacija i covera od pjesama.

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Android borbeni komplet
scarface797 kaže...

Da li mi moze neko preporuciti aplikaciju za updatanje informacija i covera od pjesama.

DroID3 Tagger

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
14 godina
Android borbeni komplet
Zašto ja ne mogu otvorit google play program...svaki put mi piše prisilno zatvaranje(android proces com.vending)...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
domac5 kaže...
Zašto ja ne mogu otvorit google play program...svaki put mi piše prisilno zatvaranje(android proces com.vending)...

Počisti mu cache. Je li ti mobitel rootan? Koristiš li stock ili neki custom rom?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
15 godina
domac5 kaže...

Kak da mi znamo? Pa probaj počistiti cache od Play Store-a. Kad očistiš, otvori.

14 godina
Android borbeni komplet
da koristim custom rom ali prije je radio google play na tom romu... otišao sam u aplikacije-> sve aplikacije i nema tamo ni google playa ni starog android marketa
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mozda nisi flashao gapps.

The world is your playground.
14 godina
Android borbeni komplet
probat cu ponovo flashat rom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tko ima sran ja sa kupnjom aplikacija preko moba, neka ih kupi preko kompa.
15 godina
Android borbeni komplet

Ne spada pitanje sad mozda ovdje,ali da ne otvaram temu.

U zadnje mi se vrijeme usporio galaxy Ace (2.3.4 Rootan)vratim na tvornicke postavke,2 dana prosla od vracanja,opet je sav usporen (nema puno aplikacija,one naj osnovnije),puno lagga, kad otkljucam usporeno je,listam meni itd.moze pomoc sta bi moglo biti?tacno mi se poceo gaditi android ,nazalost :/

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 23:06 (tpg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Itko uspio kupit? Jučer sam pokušavao i nije mi išlo... :/

Stoji da nije kompatibilan s SGS2. Itko ima isti problem?

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
16 godina
Šef kaže...
Šef kaže...

Ja. Nije kompatibilan sa O2X.

14 godina
neaktivan
tpg kaže...

Ne spada pitanje sad mozda ovdje,ali da ne otvaram temu.

U zadnje mi se vrijeme usporio galaxy Ace (2.3.4 Rootan)vratim na tvornicke postavke,2 dana prosla od vracanja,opet je sav usporen (nema puno aplikacija,one naj osnovnije),puno lagga, kad otkljucam usporeno je,listam meni itd.moze pomoc sta bi moglo biti?tacno mi se poceo gaditi android ,nazalost :/

jesi probao možda v6 supercharger skriptu instalirat? meni je ubrzala moju xperiu x8.

16 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

Hrpa igara snižena do 1.6.

http://www.becausewemay.com/play.html

Evo da dam par prijedloga, ta lista je podugačka, a ja sam sebi sinoć kupio nekoliko (par još ranije na Humble Bundle):

Apsis

Canabalt HD

Cogs

Edge (EX)

Gunman Clive

Osmos (HD)  

World Of Goo 

I još uz to (ove nisu na akciji):

Grabatron

Iron Wars

Chaos 

Te vrhunski i jako lijepi (ICS like) file explorer: Solid Explorer. Oduševljen sam!

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 15:32 (Šef).
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

jel se zna tko koristit aplikacijom Tasker? Ja sam ju otkrio prije dva dana i uspio neke stvari namjestit kak mi odgovaraju ali ipak neke ključne zadatke ne mogu nikak namjestit da mi izvodi {#} ima li tko na forumu tko se zna koristit s tom aplikacijom a da mi je voljan pomoći tu i tamo da neke stvari namjestim? šteta mi je da ne iskoristim pune mogućnosti te aplikacije....namjeravam ju kupiti al neću dati 6.25$ ako ju neću moći(čitaj "znati") iskoristit. {#} konkretno me sada zanima kako namjestit da mi se pali i gasi internet svakih 10min i synca?

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 21:09 (Rodach).

0 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet
"Solid Explorer. Oduševljen sam!"

Nakon Total Commandera za android, počeo koristiti Solid Explorer i mislio da nema boljeg, pa otkrio X-plore File Manager - svakako vrijedi isprobati. Hint: meni dark tema bolje izgleda.
http://www.last.fm/user/jolly_bravo
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 22:14 (jollyb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jeli se može nekako kupit za MDPI uređaje? Imam onu verziju i radi mi, ali bi kupija sad.

Only the brave
16 godina
mind_challenge kaže...
Šef kaže...
Šef kaže...

Ni sa xperiom s nije kompatibilan. Al zato piratska verzija radi bez problema {#}

14 godina
dejo6 kaže...
mind_challenge kaže...
Šef kaže...
Šef kaže...

Ni sa xperiom s nije kompatibilan. Al zato piratska verzija radi bez problema {#}

Ista stvar za one x :P

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina

Vjerojatno zbog države u kojoj živite vam piše ispod. Ista stvar je meni sa Fruit Ninjom..

šumski put je bio ravan.
16 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

Meni ne radi pirat... Na učitavanju kod new game stane tamo pri početku...

ovako:

---___________________________________

Ostali s S2? Radi li?

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 0:15 (Šef).
16 godina

Eto da javim da je Fruit Ninja napokon dostupna za kupovinu u Hrvatskoj. Naime developeri (Halfbrick) nisu bili svjesni problema sa kupovinom njihove igreu  Hrvatskoj. Nakon što sam im poslao mail su promjenili u postavkama, i eto od jutros je kupljena na mom mobitelu.

Ukoliko naletite na još koju aplikaciju/igru da ju nije moguće kupiti u hrvatskoj, mailajte ih i nagovorite!

Mail u nastavku:

Hi Renato,

Thanks for your email.

We were not aware of this issue, but after receiving your email we have now made the game available for purchase in Croatia!

Please attempt to purchase the game and let us know if it is successful because we have not yet tried this before.

Kind regards,

James Schultz

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Postoji li neka aplikacija koja vraca slucajno izbrisane poruke..Jutros sam izbrisao poruku koja mi je trebala ,mogu li ikako da je vratim..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
15 godina
Trebalo je to prije backupirati...
16 godina
Android borbeni komplet

Iz Halfbricka su mi potvrdili da je Jetpack Joyride u planu za Google Play, kao i novi update za Fruit ninju koji je stigao na iOS neki dan.

Naravno nisu to nikakva iznenađenja, ali eto čisto da se onaj pesimistični dio podsvjesti ugasi u onima koji su se pribojavali da Halfbricku Jetpack još nije u planu za našu platformu.

Mail:

Hi Renato,

Glad to hear the purchase was successful! Thanks for supporting our company.

We will continue to support Fruit Ninja on Android and also have plans to bring Jetpack Joyride to Google Play as well.

Unfortunately I am unable to provide a set date for either release, but we are working extremely hard to make them available as soon as possible.

Keep an eye on our official social media pages as we will be sure to post details online at both www.facebook.com/halfbrick & www.twitter.com/halfbrick.

Have a great day!

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 11:58 (dreammaker).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1045910

Jel se može ovo napraviti i na HTC Desireu ili je samo DHD?

Mijenjam Origin account sa BF3 Limited Edition (Back to Karkand i Physical Warfarea Pack) i Bad Company 2 za Diablo III key. Ponude na PP
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Šef kaže...
Proz0r kaže...

Hrpa igara snižena do 1.6.

http://www.becausewemay.com/play.html

Evo da dam par prijedloga, ta lista je podugačka, a ja sam sebi sinoć kupio nekoliko (par još ranije na Humble Bundle):

Apsis

Canabalt HD

Cogs

Edge (EX)

Gunman Clive

Osmos (HD)  

World Of Goo 

I još uz to (ove nisu na akciji):

Grabatron

Iron Wars

Chaos 

Te vrhunski i jako lijepi (ICS like) file explorer: Solid Explorer. Oduševljen sam!

frajer dobio nazad SGS II nakon 3-4 mjeseca (ili više?) pa se bahati.
 {#}

Samsung Galaxy SII GT-I9100 crew :)
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

frajer dobio nazad SGS II nakon 3-4 mjeseca (ili više?) pa se bahati.
  {#}

Jel ti krivo?  {#}

Par aplikacija za one koji vole prčkati po voltažama, megahercima,... ili samo žele vidjet neke detalje.

Badass Battery Monitor

CPU Spy

Cool Tool

Uz, naravno, SetCPU i ExTweaks

15 godina
Šef kaže...

Par aplikacija za one koji vole prčkati po voltažama, megahercima,... ili samo žele vidjet neke detalje.

No-frills CPU Control je isto po meni odlična aplikacija jer je jednostavna, a moćna: https://play.google.com/store/apps/details?id=it.sineo.android.noFrillsCPU&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIml0LnNpbmVvLmFuZHJvaWQubm9GcmlsbHNDUFUiXQ.. 

16 godina
neaktivan
Unix kaže...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1045910

Jel se može ovo napraviti i na HTC Desireu ili je samo DHD?

Na Desireu se to radilo prije 2 godine {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice