Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.668.625
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Android borbeni komplet
Šef kaže...
tony THE Noob kaže...

Koji audio player koristite, istekla mi je power amp apk. :((((( Placem cjeli dan :'( 
Trebam neki dobar da ima EQualizer

Bilo koji music app s MusicFX aplikacijom

Imas neki konkretni, probao sam ih 5-6 ni jedan od tih nije bio ni priblizno amp-u

ⓑⓤⓖ░░▒▓███✰✰►◕‿◕◄✰✰███▓▒░░ⓑⓤⓖ
16 godina
Mitsuoka kaže...
tony THE Noob kaže...

Koji audio player koristite, istekla mi je power amp apk. :((((( Placem cjeli dan :'( 

Pa nastavi ga koristit, samo jednom trebas kliknit cancel i to je to...

Uostalom imas Equalizer program koji mi je bolji od MusicFXa

Ili skini trial reseter, zgodan app

Uvijek kad poletiš nebu nešto snažno vrati te na zemlju.Ne bilo vam to baš prema volji, prava ljubav nigdje ne postoji. Znam, ja to dobro znam. Šta da radi insan kad ostane sam? || Slab karakter x)
17 godina
tony THE Noob kaže...

da li ima neka aplikacijanamjenjena za "uzimanje" teksta sa slike kao sto recimo ima mogucnost google docs ? Nisam sa njim zadovoljan kakao radi a nisam ni dobio neke posebne rezultate. Takodjer Google Goggles   moze da prepozna tekst sa slike ali mu to nije prva namjena pa nije za tu funkcio.

Znaci, zelim da mi nesto prepozna teskt sa slike i da taj tekst bude upotrebljiv (da se moze kopirati i koristiti u nekom drugom dokumentu il ida baca u .txt.. kako god).

Evo ima

Mopzes li napisati o kojo jse aplikaciji tacno radi ? Ne nalazi mi istu na marketu nakon skeniranja koda.

http://stondenstik.com/index.php
16 godina
Mitsuoka kaže...
tony THE Noob kaže...

Pa nastavi ga koristit, samo jednom trebas kliknit cancel i to je to...

Uostalom imas Equalizer program koji mi je bolji od MusicFXa

nemogu nastaviti kad mi izbaci Aplikacija PowerAMP (procescom.maxmpz.audioplayer) neočekivano je prekinuta. Ponovite.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 17:46 (tony THE Noob).
16 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...

nemogu nastaviti kad mi izbaci da je aplikacija neocekivano prekinuta tako nesto..

Ne bih ti znao.. meni normalno radi.

E da pogledaj Music Player Pro sa njegovim DSPom, to je jedino sto me zadovoljilo kao i PAMP

16 godina
Mitsuoka kaže...
tony THE Noob kaže...

nemogu nastaviti kad mi izbaci da je aplikacija neocekivano prekinuta tako nesto..

Ne bih ti znao.. meni normalno radi.

E da pogledaj Music Player Pro sa njegovim DSPom, to je jedino sto me zadovoljilo kao i PAMP

Music player pro  isto nije free... trazim free aplikaciju

15 godina
Android borbeni komplet

ajde probaj instalirati ovaj PowerAMP pa javi dali ti radi:

http://approb.com/112-poweramp-full-for-android-cracked.html

slijedi upute,prvo instaliraj unlocker.apk,pa onda poweramp.apk

ja sam danas skinuo sa te stranice i radi mi...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...

Music player pro  isto nije free... trazim free aplikaciju

imas po internetu free verziju {#}

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

radi ti kratko vrijeme... to je stari unlocker i brzo ce ti doc da ne vrijedi... zahebi to.. najbolje instalirat frisko i napravit TitaniumBackup i samo restore dernit i to je to :)

16 godina
Mitsuoka kaže...
antimadridista kaže...

radi ti kratko vrijeme... to je stari unlocker i brzo ce ti doc da ne vrijedi... zahebi to.. najbolje instalirat frisko i napravit TitaniumBackup i samo restore dernit i to je to :)

ili trial reseter

Uvijek kad poletiš nebu nešto snažno vrati te na zemlju.Ne bilo vam to baš prema volji, prava ljubav nigdje ne postoji. Znam, ja to dobro znam. Šta da radi insan kad ostane sam? || Slab karakter x)
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
antimadridista kaže...

ja imam Power AMP i kad mi dođe da je istekla licenca, sve što treba je otići tamo gdje se brišu programi i obrisati data podatke "clear data" i on ponovo radi. I tako svaki put, jedino sto trebas je svaki put nakon toga namjestiti skin, ekvilajzer i mapu s pjesmama.

16 godina
neaktivan
Osa kaže...

ja imam Power AMP i kad mi dođe da je istekla licenca, sve što treba je otići tamo gdje se brišu programi i obrisati data podatke "clear data" i on ponovo radi. I tako svaki put, jedino sto trebas je svaki put nakon toga namjestiti skin, ekvilajzer i mapu s pjesmama.

Zato je Titanium brze i jednostavnije rjesenje (spremi sve postavke tako da se ne moram zahebavat, a to mi je odlicno i kod promjene ROMova)

15 godina
neaktivan
Re: Korisnici android smartphonea budite na oprezu
Šef kaže...

Ako sam dobro skuzio, FaceNiff nema malware u sebi,, nego samo sluzi za "hackiranje"? Imam nekih ideja... {#}{#}

Jel netko našao aplikaciju koja radi i key za nju? Ja nemogu nać. Moze mi javiti u poruci ;)

16 godina
Re: Korisnici android smartphonea budite na oprezu
Osa kaže...
Šef kaže...

Ako sam dobro skuzio, FaceNiff nema malware u sebi,, nego samo sluzi za "hackiranje"? Imam nekih ideja...  {#}{#}

Jel netko našao aplikaciju koja radi i key za nju? Ja nemogu nać. Moze mi javiti u poruci ;)

našao ja, poslat ću ti

14 godina
neaktivan
DOPE kaže...
tony THE Noob kaže...

da li ima neka aplikacijanamjenjena za "uzimanje" teksta sa slike kao sto recimo ima mogucnost google docs ? Nisam sa njim zadovoljan kakao radi a nisam ni dobio neke posebne rezultate. Takodjer Google Goggles   moze da prepozna tekst sa slike ali mu to nije prva namjena pa nije za tu funkcio.

Znaci, zelim da mi nesto prepozna teskt sa slike i da taj tekst bude upotrebljiv (da se moze kopirati i koristiti u nekom drugom dokumentu il ida baca u .txt.. kako god).

Evo ima

Mopzes li napisati o kojo jse aplikaciji tacno radi ? Ne nalazi mi istu na marketu nakon skeniranja koda.

Potraži Copy Paste It... radi... :)

https://market.android.com/details?id=com.edwardkim.android.copyscreentextfull&feature=search_result

17 godina
Hvala.. vidim iz videa da radi super ali imama problema sa rootom sa ovim rom-om pa mozda probam drugi put, odnosno sa drugiom romom.

Hvala svakako.
http://stondenstik.com/index.php
14 godina
protjeran
tony THE Noob kaže...

Ček, je li se može to negdje skinut?

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

jel možete skidati s marketa normalno? Ja stisnem nešto da skida ili updatea i kao krene (pojavi se ikonica u notification baru) i ništa od toga, ikonica nestane za sekundu-dvije.

0 0 hvala 0
17 godina
Probaj restartat mob.
Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
14 godina
neaktivan
djigibao kaže...
Probaj restartat mob.

Probao... i wipeao cache, ne pomaže ni to. Sad mi javlja download unsuccessful...

17 godina
Izvadi bateriju!
Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
16 godina
neaktivan
trap kaže...

Probao... i wipeao cache, ne pomaže ni to. Sad mi javlja download unsuccessful...

Zvučat će čudno, no na kojoj ti frekvenciji radi CPU? Meni se dogodilo da sam ga overclockao taman da bude stabilan, no dolazilo mi je do problema kao kod tebe, odnosno problemi sa stabilnošću koji se očituju drugačije nego kompletno restartanje sustava, već malo suptilnije.

~
14 godina
neaktivan
djigibao kaže...
Izvadi bateriju!

Ne pomaže ni to.

Proz0r kaže...
trap kaže...

Zvučat će čudno, no na kojoj ti frekvenciji radi CPU? Meni se dogodilo da sam ga overclockao taman da bude stabilan, no dolazilo mi je do problema kao kod tebe, odnosno problemi sa stabilnošću koji se očituju drugačije nego kompletno restartanje sustava, već malo suptilnije.

Misliš na max? Nisam ga overclockao, dakle 998.4MHz. Min je 245.

17 godina
Jesi probao par programa ili uvijek jedan te isti?
14 godina
neaktivan
djigibao kaže...

Probao nekoliko updateat, par novih instalirati... probao sam i preko kompjutera na marketu se ulogirao, ništa...

14 godina
trap kaže...

jel možete skidati s marketa normalno? Ja stisnem nešto da skida ili updatea i kao krene (pojavi se ikonica u notification baru) i ništa od toga, ikonica nestane za sekundu-dvije.

Sve uredno radi kod mene na marketu, download pogotovu {#} !!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
tonihrvat kaže...
tony THE Noob kaže...

Ček, je li se može to negdje skinut?

Ima najmanje 4 mjeseca da sam ja to imao na mobu, ali mi se nije svidalo pa sam maka.

Ima na Marketu.

15 godina
neaktivan
Meni je Market sad normalan,sve aplikacije su na mjestu u My Apps... cini se da napreduju tj.popravljaju pokvareno x).
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
14 godina
trap kaže...
djigibao kaže...

Probao nekoliko updateat, par novih instalirati... probao sam i preko kompjutera na marketu se ulogirao, ništa...

logiraj se ponovno u google talk.

16 godina
lol ja vise ni ne koristim market, samo svoj dbox...

(imam dbox sharean sa nekih 20-ak ljudi, preko 200 appova i tih tema i sta ja znam svega)
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice