Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.669.243
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Market i dalje i dalje i dalje radi probleme, tj. svaki put kad idem pod 'just in' aplikacije, cijeli market se ruši i tako do besvijesti. Strašno iritantno. A da ne spominjem da applanet uopće više ne radi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
Riker kaže...

Market i dalje i dalje i dalje radi probleme, tj. svaki put kad idem pod 'just in' aplikacije, cijeli market se ruši i tako do besvijesti. Strašno iritantno. A da ne spominjem da applanet uopće više ne radi.

Osim toga, ne prikazuje sve aplikacije po My Apps, tako da ih ni updateati ne mogu... Začudo, s Martket Enablerom se sve popravi...

http://androoolog.blogspot.com/
16 godina
Šef kaže...
Riker kaže...

Osim toga, ne prikazuje sve aplikacije po My Apps, tako da ih ni updateati ne mogu... Začudo, s Martket Enablerom se sve popravi...

Istina, em što nismo dobili paid apps, em je još gore nego prije. Lame

Uvijek kad poletiš nebu nešto snažno vrati te na zemlju.Ne bilo vam to baš prema volji, prava ljubav nigdje ne postoji. Znam, ja to dobro znam. Šta da radi insan kad ostane sam? || Slab karakter x)
14 godina
Riker kaže...

Ne znam što kazati, kod mene je sve u potpunom redu, i pod Apps Top free i Just in a i My apps rade, tako da je možda do vaših mobova maybe {#} ??!!

Applanet je faildown izgleda za sva vremena {#} !!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
Ja sa applaneta ne skidam vec 2 mjeseca. Najbolje mi je Tapatalk + IPMart, a ako mirrori nisu dobri, odem na Mobilism preko browsera. Applanet sucks, pola aplikacija free, a paid se ne updateaju.
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
15 godina
Ma nije do nasih mobova, ima puno ljudi i na drugim forumima kojima se fc-a kad tapnes pod Just in ili sl. To je njihov problem. Mozda sluzbeni update to rijesi.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
16 godina
neaktivan

BlackMart ftw...

~
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Da li ima neka aplikacija koja bi prikazivala sve uređaje koji su spojeni na isti ruter kao i ti, bilo da su spojieni preko kabla ili wlan-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Osa kaže...

Da li ima neka aplikacija koja bi prikazivala sve uređaje koji su spojeni na isti ruter kao i ti, bilo da su spojieni preko kabla ili wlan-a?

https://market.android.com/details?id=com.overlook.android.fing

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
15 godina
Pozdrav! Super je ovaj Mireov Don't panic, ali nisam nigdje nasao u opcijama za odabrati opciju pjesice ili biciklom. To ne postoji, je li tako? Samo autom?
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
15 godina
Proz0r kaže...

BlackMart ftw...

da,odličan je Blackmart,jedino mi smeta je dosta sporo skidanje,danas skidao Glow Hockey 2 koji zauzima 6 MB,skidalo ga 15 minuta na WiFi-u.

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jenga - valjda svi znaju što je to to, imate je i kao igru... ;)

Nego, može li netko dat link za DL BlackMarkt-a?   {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Imas na 4shared.com . I da, ima li uopce potrebe stavljati antivirus na Android? Nisam stavljal pa pitam.
15 godina
Šef kaže...

Jenga - valjda svi znaju što je to to, imate je i kao igru... ;)

Nego, može li netko dat link za DL BlackMarkt-a?  {#}

Blackmart

15 godina
jurica_m kaže...
Imas na 4shared.com . I da, ima li uopce potrebe stavljati antivirus na Android? Nisam stavljal pa pitam.

ma nema nikakve potrebe,samo uspori mobitel bezveze.

15 godina
Android borbeni komplet

postoji li kakva dobra Football Manager igra za Android?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Pozdrav! Super je ovaj Mireov Don't panic, ali nisam nigdje nasao u opcijama za odabrati opciju pjesice ili biciklom. To ne postoji, je li tako? Samo autom?

Dodaj rutu i sjedni na bicikli i vozi se i vodit će te, tako i pješice.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
16 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...

Dodaj rutu i sjedni na bicikli i vozi se i vodit će te, tako i pješice.

Je vodit ce ga cestom, ali nece kroz ulicice gdje auto ne moze proc.

15 godina
Tako je, jucer sam koristio kad sam isao pjesice i on me vodi kao da se krecem s autom. To im treba javit kao primjedbu.
17 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Tako je, jucer sam koristio kad sam isao pjesice i on me vodi kao da se krecem s autom. To im treba javit kao primjedbu.

email: dontpanic@mireo.hr

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
16 godina

ⓑⓤⓖ░░▒▓███✰✰►◕‿◕◄✰✰███▓▒░░ⓑⓤⓖ
14 godina
neaktivan

provjereno radi na samsung galaxy mini gt s5570

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
17 godina
maksimovic kaže...

Šta???

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
16 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...

djigibao kaže...
maksimovic kaže...

Šta???

Jednostavno kliknes nadporuka i dobijes šta {#}

16 godina
jurica_m kaže...

samo ako koristis {#}xxx :D i piratski sadrzaj {#}

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
16 godina

Koji audio player koristite, istekla mi je power amp apk. :((((( Placem cjeli dan :'( 
Trebam neki dobar da ima EQualizer 

17 godina
neaktivan

da li ima neka aplikacijanamjenjena za "uzimanje" teksta sa slike kao sto recimo ima mogucnost google docs ? Nisam sa njim zadovoljan kakao radi a nisam ni dobio neke posebne rezultate. Takodjer Google Goggles   moze da prepozna tekst sa slike ali mu to nije prva namjena pa nije za tu funkcio.

Znaci, zelim da mi nesto prepozna teskt sa slike i da taj tekst bude upotrebljiv (da se moze kopirati i koristiti u nekom drugom dokumentu il ida baca u .txt.. kako god).

http://stondenstik.com/index.php
16 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...

Koji audio player koristite, istekla mi je power amp apk. :((((( Placem cjeli dan :'( 

Bilo koji music app s MusicFX aplikacijom

16 godina

da li ima neka aplikacijanamjenjena za "uzimanje" teksta sa slike kao sto recimo ima mogucnost google docs ? Nisam sa njim zadovoljan kakao radi a nisam ni dobio neke posebne rezultate. Takodjer Google Goggles   moze da prepozna tekst sa slike ali mu to nije prva namjena pa nije za tu funkcio.

Znaci, zelim da mi nesto prepozna teskt sa slike i da taj tekst bude upotrebljiv (da se moze kopirati i koristiti u nekom drugom dokumentu il ida baca u .txt.. kako god).

Evo ima

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 17:35 (tony THE Noob).
16 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...

Pa nastavi ga koristit, samo jednom trebas kliknit cancel i to je to...

Uostalom imas Equalizer program koji mi je bolji od MusicFXa

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice