Market i dalje i dalje i dalje radi probleme, tj. svaki put kad idem pod 'just in' aplikacije, cijeli market se ruši i tako do besvijesti. Strašno iritantno. A da ne spominjem da applanet uopće više ne radi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Market i dalje i dalje i dalje radi probleme, tj. svaki put kad idem pod 'just in' aplikacije, cijeli market se ruši i tako do besvijesti. Strašno iritantno. A da ne spominjem da applanet uopće više ne radi.
Osim toga, ne prikazuje sve aplikacije po My Apps, tako da ih ni updateati ne mogu... Začudo, s Martket Enablerom se sve popravi...
Osim toga, ne prikazuje sve aplikacije po My Apps, tako da ih ni updateati ne mogu... Začudo, s Martket Enablerom se sve popravi...
Istina, em što nismo dobili paid apps, em je još gore nego prije. Lame
Ne znam što kazati, kod mene je sve u potpunom redu, i pod Apps Top free i Just in a i My apps rade, tako da je možda do vaših mobova maybe ??!!
Applanet je faildown izgleda za sva vremena !!

BlackMart ftw...
Da li ima neka aplikacija koja bi prikazivala sve uređaje koji su spojeni na isti ruter kao i ti, bilo da su spojieni preko kabla ili wlan-a?
Da li ima neka aplikacija koja bi prikazivala sve uređaje koji su spojeni na isti ruter kao i ti, bilo da su spojieni preko kabla ili wlan-a?
https://market.android.com/details?id=com.overlook.android.fing

BlackMart ftw...
da,odličan je Blackmart,jedino mi smeta je dosta sporo skidanje,danas skidao Glow Hockey 2 koji zauzima 6 MB,skidalo ga 15 minuta na WiFi-u.
Jenga - valjda svi znaju što je to to, imate je i kao igru... ;)
Nego, može li netko dat link za DL BlackMarkt-a?

Jenga - valjda svi znaju što je to to, imate je i kao igru... ;)
Nego, može li netko dat link za DL BlackMarkt-a?
ma nema nikakve potrebe,samo uspori mobitel bezveze.
postoji li kakva dobra Football Manager igra za Android?
Dodaj rutu i sjedni na bicikli i vozi se i vodit će te, tako i pješice.
Dodaj rutu i sjedni na bicikli i vozi se i vodit će te, tako i pješice.
Je vodit ce ga cestom, ali nece kroz ulicice gdje auto ne moze proc.

email: dontpanic@mireo.hr
provjereno radi na samsung galaxy mini gt s5570
provjereno radi na samsung galaxy mini gt s5570
Šta???
samo ako koristis xxx :D i piratski sadrzaj
Koji audio player koristite, istekla mi je power amp apk. :((((( Placem cjeli dan :'(
Trebam neki dobar da ima EQualizer
da li ima neka aplikacijanamjenjena za "uzimanje" teksta sa slike kao sto recimo ima mogucnost google docs ? Nisam sa njim zadovoljan kakao radi a nisam ni dobio neke posebne rezultate. Takodjer Google Goggles moze da prepozna tekst sa slike ali mu to nije prva namjena pa nije za tu funkcio.
Znaci, zelim da mi nesto prepozna teskt sa slike i da taj tekst bude upotrebljiv (da se moze kopirati i koristiti u nekom drugom dokumentu il ida baca u .txt.. kako god).
Koji audio player koristite, istekla mi je power amp apk. :((((( Placem cjeli dan :'(
Bilo koji music app s MusicFX aplikacijom
da li ima neka aplikacijanamjenjena za "uzimanje" teksta sa slike kao sto recimo ima mogucnost google docs ? Nisam sa njim zadovoljan kakao radi a nisam ni dobio neke posebne rezultate. Takodjer Google Goggles moze da prepozna tekst sa slike ali mu to nije prva namjena pa nije za tu funkcio.
Znaci, zelim da mi nesto prepozna teskt sa slike i da taj tekst bude upotrebljiv (da se moze kopirati i koristiti u nekom drugom dokumentu il ida baca u .txt.. kako god).
Pa nastavi ga koristit, samo jednom trebas kliknit cancel i to je to...
Uostalom imas Equalizer program koji mi je bolji od MusicFXa