ima li kakav free app koji je bolji od ovog androidovog za sms, i za kameru?
GO Sms Pro
Camera 360
ovu aplikaciju camera 360 nemrem nači na marketu :(
GO Sms Pro
Camera 360
GO Sms Pro
Camera 360
Evo ti LINK
Dobar program za dodavanje efekta i obradu slike PicSay
Hehehe, hvala ;) ... Postoji li neka druga slična aplikacija?
Ima neki App ali ne znam tocno kako se zove.. ali od foruma - IPMart i mobilism su najbolji...
ja koristim ovo : http://mobileplanet-waryam.blogspot.com/search/label/android%20apps%20and%20games
tu si skidam i update, a za neke se update-i cak mogu i kroz market downloadat
može pomoč zanima me postoji li za skinut s marketa widget za prikaz prognoze i stata kao na HTC-u?
Ima, zove se Weather & Toggle Widgets, kroz njega samo skines skin h7C I H7C ikone za weather i to ti je to, to je ustvari portan sat sa sensea 2.1
8 eura.. oko 50kn... u postavkama imaš mireo-store te plaćaš paypalom.
Može mi netko pomoć oko instalacije Angry Birds Rio (update za 5. mjesec) jer se dosta dugo instalira i onda piše Application did not install.
ne mogu kupit kartu, samo mi se vrti signing in u paypal i dalje nista.
di bi se mogao skinut neki paket igara za x10 mini?
da ne skiadm 1 po 1 nego u paketu da ih ime nekih 100tinjak ako neko zna di bi mogo to skinut nek da link :)
IZVOR:
--------------------------------------------------------------------------------------
U zadnje vrijeme pojavio se zlonamjerni DroidDreamLight program koji je zahvatio između 30 000 i 120 000 android smartphone korisnika i aplikacija FaceNiff koja olakšava hakiranje računa društvenih mreža za korisnike android operativnog sustava. Na sreću, njihove zlonamjernosti su ipak otkrivene.
Ako sam dobro skuzio, FaceNiff nema malware u sebi,, nego samo sluzi za "hackiranje"? Imam nekih ideja...
Tko zna što se događa sa Ipmart-forumom, navodno od 01. 06. su u banani, da su na stranicu ubačeni malware i/ili trojani
??!!
Tko je slijedjeći na redu za napad i na*uziti
!!??
Tko zna što se događa sa Ipmart-forumom, navodno od 01. 06. su u banani, da su na stranicu ubačeni malware i/ili trojani
??!!
!!??
lol ti i tvoj pirat forum, ako si vec toliki pirat koristi mobileplanet waryam...
Pitanjce jedno da li onaj tegra 2 pinball zauzima samo internu memoriju?
sve igre koje skidaju dodatne fileove nakon instalacije ti to spremaju na sd...
nego, mene zanima kako ti namjeravaš pokrenut tegra 2 igru na non tegra uređaju (ako imaš chainfire 3d ili tegra 2 uređaj onda nmvz :)
??!!
!!??
lol ti i tvoj pirat forum, ako si vec toliki pirat koristi mobileplanet waryam...
Prijatelju Mitch, u čemu je problem, morti ti je žgaravica prejaka !?
Gle, ja sam samo preneo informaciju, tebi ako nije po volji, a što se tu može, zar sada da se skrivam zbog tebe, ili da izbjegnem s foruma !?
Ako danas nisi ispunio qvotu, ne moraš se otresati na glasniku, što ti je on skrivio momak !?
Malo manje chilliya za večeru, za večeru se najbolje servira kamilica hahhahahahaha
!!
sve igre koje skidaju dodatne fileove nakon instalacije ti to spremaju na sd...
nego, mene zanima kako ti namjeravaš pokrenut tegra 2 igru na non tegra uređaju (ako imaš chainfire 3d ili tegra 2 uređaj onda nmvz :)
Ma nece da se instalira stalno mi govori da nema mjesta a onog samuraja sam bez problema instalirao XD
Znaci nista od flipera jbg drzacu se onda Pinball Deluxe :D
Meni ipmart-forum.com radi više-manje OK
Infernus: Verse 1 i Infernus: Verse 2 igre koje morate odigrati. Grafika nevjerovatna, fluidnost odlicna, game play odlican. Cilj vam je u prvoj igri da izadjete iz celije u kojoj se nalazite. U drugoj igri koja je nastavak prve treba da izadjete iz objekta u kojem se nalazite. Vjerujte nije nimalo lako :D Iako su igre relativno kratke pruzaju puno mozganja :D Ja sam trenutno zapeo u drugoj igri malo XD
Age of Wind, također odlična igra
Age of Wind, također odlična igra
Ca radi ne Desireu? Ja sam bio probao pred neko vrijeme i nije radila baš, grafika bila šupljava. Valjda je bila verzija ze neki drugi GPU.
Može mi netko pomoć oko instalacije Angry Birds Rio (update za 5. mjesec) jer se dosta dugo instalira i onda piše Application did not install.
Bumpity bump.
Prijatelju Mitch, u čemu je problem, morti ti je žgaravica prejaka !?
Gle, ja sam samo preneo informaciju, tebi ako nije po volji, a što se tu može, zar sada da se skrivam zbog tebe, ili da izbjegnem s foruma !?
Ako danas nisi ispunio qvotu, ne moraš se otresati na glasniku, što ti je on skrivio momak !?
Malo manje chilliya za večeru, za večeru se najbolje servira kamilica hahhahahahaha
!!
ne nego me živcira da nemreš kupit par aplikacija koje dođu najviše 5$ (po tvojoj potrebi) i onda se ljudi na forumu žale na developere....
@dado2202 -dont panic.. Ako imas ikakvih problema kao sto je ovaj 3d view onda javi mireu na email : dontpanic@mireo.hr
Ja isto imam problem s 3dom pa ako nas se vise javi onda ce to valjda nireo uzet za ozbiljno.. Inace sve radi super brzo i jedino sto mi se ne svidja je iscrtavanje karte nakon zoom in ili zoom out(nestaju ulice i gradovi, to je na staroj verziji bilo puno bolje rjeseno)
Preporuka za predobru strategijicu, Archipelago.