odatle ne mogu skinut na komp
Android aplikacije, igre i problemi
- poruka: 3.283
- |
- čitano: 1.364.106
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
uspjela sam jedino mireo instalirat na taj način.
za lookout izbaci "this item cannot be installed in your device's country"... ma otkad to?!
zanimljivo, konkaktirala sam support za cordy i lookout i oni nemaju pojma zašto aplikacije nisu dostupne na marketu u HR, a support od marketa veli da oni nemaju veze s tim, nego su developeri ograničili aplikacije na određene države. svašta.
Da li se mob mora apdejtat? Koliko vama traje baterija? Ja sam danas bas puno radila na mobu i riknula mi je nakon 7 sati. A inace kad mi je mob samo upaljen i ne radim bas puno s njim, (gps, bluetooth i dr mi je ugaseno)opet ga moram puniti svaki dan. Inace sam jako zadovoljna s njim. U bateriji vidim jedini nedostatak.
Jučer skinem aplikaciju SpringPad i nemogu se registrirat..,danas skinem Evernote kao prvu alternativu i veli da to ne šljaka na mojoj lokaciji , pokušavam skinut Tapatalk i veli da to također nije za moju lokaciju ...
WTF WTF WTF???
Zna li netko kaj bi moglo bit slično SpringPadu ili Evernote-u , a da šljaka ili je možda problem u mobu. Imam SGS i 9000 (2.2)
Jučer sam stavio novi rom na X10 mini (miniCM7),ali na njemu nema ni jedna google aplikacija. Skinuo sam market .apk ,instalirao,ali ne mogu prijaviti svoj Google account, aplikacija se samo ugasi (skinio sam više verzija, deinstalirao,instalirao,al uvijek isto)... Kako riješiti ovaj problem??
Jučer skinem aplikaciju SpringPad i nemogu se registrirat..,danas skinem Evernote kao prvu alternativu i veli da to ne šljaka na mojoj lokaciji , pokušavam skinut Tapatalk i veli da to također nije za moju lokaciju ...
WTF WTF WTF???
Zna li netko kaj bi moglo bit slično SpringPadu ili Evernote-u , a da šljaka ili je možda problem u mobu. Imam SGS i 9000 (2.2)
Probaj Catch Notes.
Jučer sam stavio novi rom na X10 mini (miniCM7),ali na njemu nema ni jedna google aplikacija. Skinuo sam market .apk ,instalirao,ali ne mogu prijaviti svoj Google account, aplikacija se samo ugasi (skinio sam više verzija, deinstalirao,instalirao,al uvijek isto)... Kako riješiti ovaj problem??
pa nijedan CM7 nema google appse... moras skinit gapps sa CM7 sajta...
pa nijedan CM7 nema google appse... moras skinit gapps sa CM7 sajta...
A ne čitam pozorno svaki detalj pa se ovo dogodi. Hvala!
Ovako imam jedno pitanje, koristim lg optimus gt 540 ( kupio sam rabljeni ) i sad kad hoču iči na market,pojavi mi se uskličnik google sing -in i piše da treba upisati password i piše mi email od starog korisnika... i sad zanima me kako da napravim novi acc da mogu pristupiti marketu i skidati android aplikacije?
Ovako imam jedno pitanje, koristim lg optimus gt 540 ( kupio sam rabljeni ) i sad kad hoču iči na market,pojavi mi se uskličnik google sing -in i piše da treba upisati password i piše mi email od starog korisnika... i sad zanima me kako da napravim novi acc da mogu pristupiti marketu i skidati android aplikacije?
Settings>Accounts & sync settings i tu dodaš novi account, i možeš izbrisati sadašnji.
Imam samo content filtering ,notifications i google admob ads preferences...
Imam samo content filtering ,notifications i google admob ads preferences...
napravi factory reset moba najjednostavnije..
Imam pitanje vezano za aplikaciju email, koja dođe na stock androidu.
Zanima me, kako je podesit da mi radi kao hotmail?? Sve šta sam skinuo s marketa za hotmail, nije me zadovoljilo.
A mail koji mi je aktivan i koji koristim, je upravo hotmail.
Čuo sam da se može podesit upravo taj email, koji dođe na kupljenom android mobitelu.
Pa eto, ako itko može pomoć, bio bi zahvalan.
Može i na PM, unaprijed hvala.
Imam pitanje vezano za aplikaciju email, koja dođe na stock androidu.
Zanima me, kako je podesit da mi radi kao hotmail?? Sve šta sam skinuo s marketa za hotmail, nije me zadovoljilo.
A mail koji mi je aktivan i koji koristim, je upravo hotmail.
Čuo sam da se može podesit upravo taj email, koji dođe na kupljenom android mobitelu.
Pa eto, ako itko može pomoć, bio bi zahvalan.
Može i na PM, unaprijed hvala.
1. Udes u EMail
2. Adress + Pass
3. Next
4. OK
5. Ako zelis das ime accountu i stavis kako ce te potpisivat
6. Done
To je to....
Jucer sam dobio novi HTC Sensation i na njemu je stari Android Market ver. 2.3.6. Dali i kako mogu updateat market na zadnju verziju. Inace ja sam na t-mobileu, mob nije rootan. Kad probam preko neta kaze mi za neke aplikacije da nisu dostupne u mojoj zemlji. Mislim da mi nece sam updateat zbog toga sto je brandiran za t-mobile i oni jos nisu pustili update. Ima tko kakav prijedlog osim rootanja...
Jucer sam dobio novi HTC Sensation i na njemu je stari Android Market ver. 2.3.6. Dali i kako mogu updateat market na zadnju verziju. Inace ja sam na t-mobileu, mob nije rootan. Kad probam preko neta kaze mi za neke aplikacije da nisu dostupne u mojoj zemlji. Mislim da mi nece sam updateat zbog toga sto je brandiran za t-mobile i oni jos nisu pustili update. Ima tko kakav prijedlog osim rootanja...
mozda da skines internacionalni RUU pa ga flashas ? al ne znam ima li sensation kakva ogranicenja, znam samo da se na desireu tako moglo...
Nebi htio rootat mob, barem ne za sada... Siguran sam da je sve to zato jer t-shit nije pustio... kolega ima galaxy S isto na t-mobile i ima novi market...
Nebi htio rootat mob, barem ne za sada... Siguran sam da je sve to zato jer t-shit nije pustio... kolega ima galaxy S isto na t-mobile i ima novi market...
pa gdje sam napisao sta o root-u ? RUU nije root. RUU je orginalni HTC-ov firmware koji pokrenes iz windowsa i on ti postavi mobitel na default postavke, samo bez tmobile gluposti.
Hvala na pokušaju, ali otkrio sam šta me je kočilo.
Naime, sasvim slučajno, na rješenje problema sam naišao na jednom stranom forumu.
Uglavnom, kaže lik, da je sasvim slučajno došao do rješenja. Nešto prčkao po šifri (smanjio broj znakova), te se uspio spojit.
Moja šifra se sastojala od 17 znakova. Otišao u hotmail account, te promjenio u 8 znakova.
I gle čuda, email>hotmail proradio.
Ugl, navodno max. 10-12 zakova paše, a sve više radi poteškoče i probleme.
Pa eto, nadam se da će ovo pomoć i nekim drugim korisnicima.
aha... nisam skuzio... budem to potrazio po netu pa mozda probam... tnx
Kako da namjestim na androidu 2.1 da mi se aplikacije spremaju i instaliravaju na memorijsku,pošto mi je memorija telefona puna. Nemogu pronači program
App2SD dal postoji i drugi način??
Kako da namjestim na androidu 2.1 da mi se aplikacije spremaju i instaliravaju na memorijsku,pošto mi je memorija telefona puna. Nemogu pronači program
App2SD dal postoji i drugi način??
Prvo moraš rootat mobitel, pa napraviti još jednu particiju na memorijskoj pa onda instaliraš LINK2SD
EDIT: i tu novi particiju napraviš od 200Mb, biti će dovoljno.
Evo imam 2 problema...
1. baterija cesto kratko traje. Ekran je na najmanjem settingu, sve nepotrebne aplikacije su ugasene. I, naravno, svejedno se baterija katkada brzo isprazni. Kada pogledam battery usage, 80-90% je Jrdsensor?? Android system je jako malo. Sta znaci taj Jrdsensor i je li ga sigurno iskljuciti?
2. Aplikacije se stalno pale a da ih ja ne upalim(ne igra mi se npr. mladji brat na mobu ako to mislite). Npr. idem poubijati aplikacije i vidim upaljen Gmail, Google maps, PowerAmp, Astro, Sound Hound, YouTube, Heavy Metal Encylopedia, Opera, Dolphin Browser... Bi li ovo mogao biti virus? Skenirao sam ga s 3 antivirusa i nista nije nasao ali sam svejedno sumnjicav...
Molim pomoc... :)
A za drugo, nije virus, tako android radi. A to sto ti ubijaš aplikacije ti samo još vise skracuje bateriju jer ih android mora ponovo upaliti.
znači da je aplikacija poput Advanced Task Killer na jednom SGS 2 zapravo kontraproduktivna?
ma u svakom slucaju je kontraproduktivna...
pa... ubijem sve aktivne aplikacije
ne ozbiljno me zanima, kako ga je "ispravno" koristiti? njega i sve programčiće sličnog tipa?... pomoću njega isključiti samo one app-ove koji se više neće paliti ili...?
na kompu u win-u se trudim da su neaktivni svi procesi koji nepotrebno zauzimaju RAM... ali šta je s Androidom?
npr. u ovom task killeru, pod opcijom "Auto Kill Level", kada se odabere 'safe', kaže mi: "Only kill the apps aren't running but still consume memory", jel bi to bilo ok?