Mišljenja o padu cijena DDR2 RAM-a

poruka: 36
|
čitano: 16.456
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Mišljenja o padu cijena DDR2 RAM-a
eterna luchar kaže...
Eo ja u prošlu subotu uzo 2x2 ddr2 u linksu na akciji za 700 kn... dobro sam prošo osima ako po običaju sad opet ne odu cijene dolje kad ja kupim :)

Apacer je upravo spustio cijene, na nekih 379kn po modulu od 2GB, dakle opet si dobro prošao.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
16 godina
neaktivan
ma da ja sam super prošao ,175 kn po gb još i prolazi al opet preskupo... al su mi u dualu 2x2 i 1x2, zadovoljan sam...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
15 godina
neaktivan
Mišljenja o padu cijena DDR2 RAM-a

evo vidim da je trenutna situacija takva da su 4 gige ddr3 memorije jeftinije od 4 gige ddr2!

najesen bih trebao kupiti nove komponente za komp (matičnu,proc..) i sad više nisam siguran da li mi se više isplati kupiti matičnu i proc koji rade na ddr3 ili koji rade na ddr2? znam da su matične i proc za ddr3 ipak skuplje ali više nisam siguran što da od toga izaberem?

0 0 hvala 0
17 godina
Smata123 kaže...

evo vidim da je trenutna situacija takva da su 4 gige ddr3 memorije jeftinije od 4 gige ddr2!

najesen bih trebao kupiti nove komponente za komp (matičnu,proc..) i sad više nisam siguran da li mi se više isplati kupiti matičnu i proc koji rade na ddr3 ili koji rade na ddr2? znam da su matične i proc za ddr3 ipak skuplje ali više nisam siguran što da od toga izaberem?

Ako kupuješ novo, onda kupi DDR3 i sve pripadajuće komponente koje su kompatibilne.

Radio, ne radio, svira radio!
15 godina
neaktivan
a kad bi trebao doći DDR5?
I koji će rami ić na novi intelov socket?
hmda
17 godina
Slash 666 kaže...
a kad bi trebao doći DDR5?
I koji će rami ić na novi intelov socket?

Nepriča se ništa o tome, moj prvotni plan je bio ostati na DDR2 dok DDR3 neugleda kraj dana, no očito neće biti tako.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice