Apacer je upravo spustio cijene, na nekih 379kn po modulu od 2GB, dakle opet si dobro prošao.
evo vidim da je trenutna situacija takva da su 4 gige ddr3 memorije jeftinije od 4 gige ddr2!
najesen bih trebao kupiti nove komponente za komp (matičnu,proc..) i sad više nisam siguran da li mi se više isplati kupiti matičnu i proc koji rade na ddr3 ili koji rade na ddr2? znam da su matične i proc za ddr3 ipak skuplje ali više nisam siguran što da od toga izaberem?
evo vidim da je trenutna situacija takva da su 4 gige ddr3 memorije jeftinije od 4 gige ddr2!
najesen bih trebao kupiti nove komponente za komp (matičnu,proc..) i sad više nisam siguran da li mi se više isplati kupiti matičnu i proc koji rade na ddr3 ili koji rade na ddr2? znam da su matične i proc za ddr3 ipak skuplje ali više nisam siguran što da od toga izaberem?
Ako kupuješ novo, onda kupi DDR3 i sve pripadajuće komponente koje su kompatibilne.
I koji će rami ić na novi intelov socket?

I koji će rami ić na novi intelov socket?
Nepriča se ništa o tome, moj prvotni plan je bio ostati na DDR2 dok DDR3 neugleda kraj dana, no očito neće biti tako.