Ako se uzme Pro može se odabrati da ZorinOS liči na MacOS, Windows 11, ChromeOS.... , pa me zanima isplati li se zbog toga uzeti Pro
Ako se uzme Pro može se odabrati da ZorinOS liči na MacOS, Windows 11, ChromeOS.... , pa me zanima isplati li se zbog toga uzeti Pro
Prvo probaj Core. Ako ti se sviđa što i kako radi i ako nemaš problema onda radi što hoćeš. Ja osobno ne bi išao na Pro verziju jer sve što mi treba mogu sam instalirati i podesiti.
..vidim da još uvijek ubijaš entuzijazam mladih korisnika Linuxa.
-nema se što 'ubijati', nit mlade, nit entuzijazam.. a korisnici su oni koji nešto koriste, ne koji bi pitali ili da je ko mac-win :) .. i to pod aktualnim gašenjem win-supporta razlogom, ne nekim koji bi imao veze s lin temom-osom.. tj više ima s msom :) ..
Naravno da se ne isplati jer sve to možeš napraviti sam. Čisti scam, zbog toga mi se ne sviđa Zorin.
Nakon iskustva s vlastitim "kućnim" korisnicima mogu reći OS je nebitan. Bitno je da mogu konzumirati željeni sadržaj koristeći isti. Na izgled se naviknu. Hrčak, kakav jesam, kojem je žao baciti nešto što radi a više ga ne koristim u uredu, potvrđujem da kanata stara 15 godina još uvijek zadovoljava potrebe i u stanju je isporučiti zadovoljavajući rezultat. Podešavanje i pripremanje iste nije do standardnog korisnika već do onoga tko zna što i kako napraviti s njom.