Chrome OS

poruka: 5
|
čitano: 1.033
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Chrome OS

Postoji li mogućnost skidanja Chrome OS-a, ali baš od Googlea, koji dobiva službene update-ove? Koristio bih ga na PC-u. Pitam baš za taj OS za razliku od Ubuntua i sl. jer koristim sve Google usluge (skoro sve) pa bih volio da mi je sve sinkronizirano..

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Chrome OS
lovacmaki kaže...

Postoji li mogućnost skidanja Chrome OS-a, ali baš od Googlea, koji dobiva službene update-ove? Koristio bih ga na PC-u. Pitam baš za taj OS za razliku od Ubuntua i sl. jer koristim sve Google usluge (skoro sve) pa bih volio da mi je sve sinkronizirano..

Postoji.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
14 godina
protjeran
kizo2703 kaže...
lovacmaki kaže...

Postoji.

Hvala na sugestiji, ali je li to baš Google Chrome OS? S obzirom da piše na toj stranici sljedeće : Burn it, boot it and feel the user experience similar to Google Chrome OS.

16 godina
lovacmaki kaže...

Hvala na sugestiji, ali je li to baš Google Chrome OS? S obzirom da piše na toj stranici sljedeće : Burn it, boot it and feel the user experience similar to Google Chrome OS.

Naravno da ovo nije pravi Chrome OS ,zato jel ne postoji pravi Chromium OS za instalaciju. Možeš ga dobiti je dino ako ga kupiš predinstaliranog.

Klik na ''About'' i ''Support'' ti daje odgovore.

Kao i ovo.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.7.2014 16:06 (kizo2703).
14 godina
protjeran
kizo2703 kaže...
lovacmaki kaže...
kizo2703 kaže...
lovacmaki kaže...

Postoji.

Naravno da ovo nije pravi Chrome OS ,zato jel ne postoji pravi Chromium OS za instalaciju. Možeš ga dobiti je dino ako ga kupiš predinstaliranog.

Klik na ''About'' i ''Support'' ti daje odgovore.

Kao i ovo.

Šteta, možda sa vremenom netko minimalno modificira Chrome OS tako da se može instalirati i na drugi hardware.. No u svakom slučaju hvala na odgovoru..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice