Ma i meni je odličan rom, samo nikako da se spojim preko WiFi-a.
[Tutorial] LG GT540 GB & ICS
- poruka: 2.312
- |
- čitano: 580.455
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
probaj da prvo ukljucis Bluetooth pa onda wifi
Izasle zakrpe za brightness i volume!
Imam jos jedan problem nece da mi vibrira tipka za back znaci on strelica kako to ukljucit?
Settings.apk FC after trying to change Volume or Brightness values DOWNLOAD FIX
TTS (Text To Speech) not working DOWNLOAD FIX
Zasto mi svaki put kada izadem pozadinu iz neke app ili neceg drugog nestanu sve aplikacije s pozadine,status bar i ostalo izadem s home tipkom,back ili na bilo koji drugi nacin nestane sve i vrati se nakon nekih 15 sec??
Zasto mi svaki put kada izadem pozadinu iz neke app ili neceg drugog nestanu sve aplikacije s pozadine,status bar i ostalo izadem s home tipkom,back ili na bilo koji drugi nacin nestane sve i vrati se nakon nekih 15 sec??
Odaberi opciju da zaključa launcher u memory!
Meni je non-stop uključeno pozadinsko svetlo tastera. I još jedan problem: kad hoću da postavim widget vremenske prognoze na početni ekran, nema ga medju ponudjenim (ovo se odnosi i na neke druge widgete kojih je, u ranijim verzijama, bilo u ponudi). Vraćam se na ZOE 4 i AOSP v2.l
Odaberi opciju da zaključa launcher u memory!
Gdje se nalazi ta opcija za zakljucavanje launchera?
Nalazi ti se u -postavkama launchera pa u -generalne postavke (general settings) i moraš imat kvačicu na -zaključaj u memoriji (keep in memory).
Nalazi ti se u -postavkama launchera pa u -generalne postavke (general settings) i moraš imat kvačicu na -zaključaj u memoriji (keep in memory).
Ja sam sam na ovaj nacin napravio to neznam dali je isto Postavke-Performance Control-Memory managment-stavio kvačicu na Lock home in memory(Attempt to keep the current home app on memory at all times)
Zna li netko zašto mi se mobitel ne zaključa, stalno je odključan. Ima li rješenja?
Od kada sam instalirao Zoe 7.0 kada mi neko posalje sms poruku ,ja je procitam i ona opet dode i tako 5-6 puta, dali je do ROM-a ili operatera??? Inace mreza sam Simpa..
4.1.2 | CMX | CM10 Final v2 - recovery i SlimBean - recovery & postavke za najbolji rad
2.3.7 | CM7 | AOSP v2.1 FINAL by miroslav_mm - recovery
4.2.2 | CMX | AOKP - recovery & upute
4.0.4 | CM9 | Artiven FlashXter v8.0 - recovery
4.1.2 | CMX | 4Artiven FlashXter v6.1 - recovery
2.3.7 | CM7 | MokeeOS v2 - recovery
Tvoja preporuka?
u 4.1.2 ima 2 problema bar za mene.. prvi je da se sat ne moze pomaknuti na sredinu ili lijevo nego stoji desno odmah do baterije,drugi je da se vecina aplikacija nemoze prebaciti na SD ( meni najbitnije!) sto je totalna suprotnost Zoeu gdje mos doslovno sve prebaciti na SD ..
Ja sam uspio staviti sat na sredinu, međutim sa prostorom se slažem, dvije sam aplikacije skinuo i nema voše mjesta, a ne mogu ništa prebacit na SD karticu. Inače je funkcionalan i brz.
Sat se prebacuje redom:
- Settings (postavke)
- Interface
- Statusbar
- Clock style (pri dnu)
Moguće uz sat dodati i datum ili dan u tjednu.
Sat se prebacuje redom:
- Settings (postavke)
- Interface
- Statusbar
- Clock style (pri dnu)
Moguće uz sat dodati i datum ili dan u tjednu.
Zanimljivo u mene nema opcije Clock Style!
Evo i slika ovo je sve sta se nalazi u Status baru
Verovatno pričate o različitim ROM-ovima. Položaj sata se može podesiti u 4Artiven FlashXter v6.1 a ne može u CynogenMod10 Final v2.
Verovatno pričate o različitim ROM-ovima. Položaj sata se može podesiti u 4Artiven FlashXter v6.1 a ne može u CynogenMod10 Final v2.
Izgleda da jesmo jer sam taman instalirao 4.0.4 final v3 i ima te opcije....
ovako ja bi molio nekoga koji zna za neki rom , imam malo slabiju bateriju pa ako moze preporuciti neki rom koji ne guta brzo bateriju i koji je brz , hvala
ovako ja bi molio nekoga koji zna za neki rom , imam malo slabiju bateriju pa ako moze preporuciti neki rom koji ne guta brzo bateriju i koji je brz , hvala
Ja sam probao sve romove i primjetio sam da je za bateriju najbolji Zoe 7.0 daleko... na 4.0.4 i vecim trosi bateriju nenormalno brzo dok je upaljen wifi/3g/2g,dok je u deep sleepu odlicno trajanje baterije
Ja sam probao sve romove i primjetio sam da je za bateriju najbolji Zoe 7.0 daleko... na 4.0.4 i vecim trosi bateriju nenormalno brzo dok je upaljen wifi/3g/2g,dok je u deep sleepu odlicno trajanje baterije
probao sam i zoe 7.0 i nije nista bolje , ako neko zna neki jednostavan i brz rom ja bi bio zahvalan :)
probaj GB 2.3.7 Tejas build three http://www.mediafire.com/download/cmwo1cw97qfblrd/CyanogenMod-7.2-Tejas-Build-Three.zip ili AOSP 2.3.7. v 2.1 final happy end http://dfiles.ru/files/3pgc62a7y
probao sam i zoe 7.0 i nije nista bolje , ako neko zna neki jednostavan i brz rom ja bi bio zahvalan :)
Kolega je već naveo:
probaj GB 2.3.7 Tejas build three http://www.mediafire.com/download/cmwo1cw97qfblrd/CyanogenMod-7.2-Tejas-Build-Three.zip ili AOSP 2.3.7. v 2.1 final happy end http://dfiles.ru/files/3pgc62a7y
Ako ni to ne pomogne, kupnja nove baterije je jedino rješenje jer nakon više od dvije godine baterija nije toliko "izdržljiva" bez obzira koji ROM koristio!