[Tutorial] LG GT540 GB & ICS

poruka: 2.312
|
čitano: 598.656
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: [Tutorial] LG GT540 GB & ICS
UltimateGroup47 kaže...

Spojis sa PC. Pa onda fastboot komande i to je to. + flash recovery recovery.img

A jesi pametan...i tako cijeli dan...hahaha

jednostavnije se vratit na stari dobri clockwork i nema beda {#}

13 godina
protjeran
dejo kaže...
UltimateGroup47 kaže...

Spojis sa PC. Pa onda fastboot komande i to je to. + flash recovery recovery.img

A jesi pametan...i tako cijeli dan...hahaha

jednostavnije se vratit na stari dobri clockwork i nema beda {#}

Ne znas koliko me briga sta ces ti radit.. meni dobro, stavio http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1018199 Froyo Optimum 6.0, i dobar je, samo 68mb za recovery, ne vracam se vise na 2.3.7 izuzev ako budem htio igrat igrice, sto sumnjam da cu.. neka je stariji rom, meni sasvim odgovara, ali ne zaboravljam pcf v5 sp1,2 + zice v4, to je alternativa ako hocu nesto ozbiljnije.{#}

Sipa
17 godina

Uploada se ICS Beta 4 by MikeGapinski. Nema spavanja večeras :)

Changelog for Beta 4:

-The red shit is gone 100%

-EGL Hack is updated(performance)

-WiFi turn on issues are gone

-Edited prop for power safe(maybe it will last more)

-CM is most current now

-Kernel Build Number is #666 so god is watching

-Little errors are gone

To Get the Facebook app to work download the little package next to download link

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 21:51 (Najbrži).
Moj PC  
4 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kad probas javi,kazi kakva su iskustva,i ako moze turtorial kako da se ubaci,Pozdrav..!
14 godina
neaktivan

se desilo kome slicno?

danas, vjerovatno po prvi put, frend posalje sms, idem automatski na odgovori, i umjesto njemu poruka je dosla drugom frendu, iako u porukama uredno stoji da je poslano kome je i trebalo, al ne drugi je dobio sms

radi se o PCfighterovom modu

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Hm...  upravu si najbrži.. nema spavanja, ja ne spavam(pogledajte vrijeme pisanja poruke hahah), ali nema dl linka... još... {#}. Kako bi ti ono rekao, "odoh odfakati u krevet", tako i ja. bye.

Sipa
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ivan95manic kaže...
Kad probas javi,kazi kakva su iskustva,i ako moze turtorial kako da se ubaci,Pozdrav..!

Tutorial već ima već od Beta 2 (vrijedi i za Beta 3 i sve daljne verzije): 4.0.3 | CM9 | 2.6.35.14 kernel ICS by MikeGapinski

16OR kaže...

danas, vjerovatno po prvi put, frend posalje sms, idem automatski na odgovori, i umjesto njemu poruka je dosla drugom frendu, iako u porukama uredno stoji da je poslano kome je i trebalo, al ne drugi je dobio sms, radi se o PCfighterovom modu

Koristim već par tjedana OXYGEN RC3 bez problema (osim welcome screena). Bio sam koristio prije PCF-ov v5 sa SP 1 i 2 (bez Zice-ovog update) i nije bilo problema.

UltimateGroup47 kaže...

Hm...  upravu si najbrži.. nema spavanja, ja ne spavam(pogledajte vrijeme pisanja poruke hahah), ali nema dl linka... još... {#}. Kako bi ti ono rekao, "odoh odfakati u krevet", tako i ja. bye.

DL link neće ni biti do popodneva/večeri. Možeš odfakati od teme jer na svaki moj post stavljaš TD, nezahvalniče.

17 godina
4.0.3 | CM9 | ICS Beta 4 by MikeGapinski

Izašla Beta 4 ICS, link za download imate na drugom i prethodnom postu teme.

Link za DL i tutorial kako staviti u ovom postu: 4.0.3 | CM9 | 2.6.35.14 kernel ICS by MikeGapinski

14:55 instaliram Beta 4 preko recovery 2.5.1.8

15:00 instalirano i boota se

15:03 prvi boot traje duže cca 3~5min

15:08 wi-fi i BT poslije prvog boota ne rade, uradio sam reboot

15:09 brže se boota, cca 1min

15:12 BT i wi-fi rade

15:19 Market i GPS rade

15:21 USB radi besprijekorno

Može li netko provjeriti može li se Beta 4 instalirati na MBN_file 200/184MB?

Osobni dojam: Izgleda da je napokon napravljen funkcionalni "daily" ICS ROM :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 15:37 (Najbrži).
Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
protjeran
DL link neće ni biti do popodneva/večeri. Možeš odfakati od teme jer na svaki moj post stavljaš TD, nezahvalniče.

Ma nemoj se ti zamarati previse, ne bum ' odfakal {#}.

Sipa
15 godina
neaktivan
Malo isprobaj bateriju na ics-u, pa kazi kakva je... i molim te, testiraj radio... je li sustav dovoljno fluidan?
'mrzim kad mi Metro 2033 ide manje od 250fps || EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Re: 4.0.3 | CM9 | ICS Beta 4 by MikeGapinski
Najbrži kaže...

Link za DL i tutorial kako staviti u ovom postu: 4.0.3 | CM9 | 2.6.35.14 kernel ICS by MikeGapinski

Staje na 200mega, ubacio da testiram (napokon sredio pc) i... jako lepo radi, radi bt, wifi, gps. e sad, za par sati koliko sam testirao naisao sam na 3 baga, posle restarta 3g se ukljuci, zatim ne radi hard key zelena slusalica (bez ovoga i mogu da prezivim), al ne radi ni deep sleep, a ovo je najbitnije od svega. Tako da vracam pcfighterov v5 i cekam sledeci mikov relise.

14 godina
neaktivan
bataya kaže...
Najbrži kaže...

Staje na 200mega, ubacio da testiram (napokon sredio pc) i... jako lepo radi, radi bt, wifi, gps. e sad, za par sati koliko sam testirao naisao sam na 3 baga, posle restarta 3g se ukljuci, zatim ne radi hard key zelena slusalica (bez ovoga i mogu da prezivim), al ne radi ni deep sleep, a ovo je najbitnije od svega. Tako da vracam pcfighterov v5 i cekam sledeci mikov relise.

i meni ne radi deep sleep, galerija,youtube, livewallpaper a superuser nešto zeza. vratio se i ja na v5. i da živcira me mala tipkovnica 

13 godina
protjeran

Stavi froyo optimum 6.0, ogromna tipkovnica, no lag, ma super. Sve radi.

Sipa
17 godina
Gigimon kaže...
bataya kaže...

i meni ne radi deep sleep, galerija,youtube, livewallpaper a superuser nešto zeza. vratio se i ja na v5. i da živcira me mala tipkovnica 

Stavio sam također 200MB nakon prvog stavljanja kada je bilo 220MB. Poprilično sve radi, fack 3G, zelena slušalica nisam primjetio, ali najbitnije što ste spomenili je DEEP SLEEP jer zaista sam čekao Beta 4 da riješi se deep sleep da ga mogu koristiti daily odnosno svakodnevno. Što se tiče male tipkovnice, meni je veoma precizna i nemam problema s time.

UltimateGroup47 kaže...

Ako nisi primjetio, ovo je tema za GB i ICS, nemoj da te opet prijavljujem za off-topic!

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 23:21 (Najbrži).
13 godina
protjeran

UltimateGroup47 kaže...

Ako nisi primjetio, ovo je tema za GB i ICS, nemoj da te opet prijavljujem za off-topic!

Ma prijavljuj ti koga hočeš, Gigimon kaže da mu se ne svidja tipkovnica, itd, pa sam mu preporučio još jedan ROM koji to zadovoljava, šta je tu loše, mali napaljenko? {#}

Sipa
17 godina
UltimateGroup47 kaže...
Gigimon kaže da mu se ne svidja tipkovnica, itd, pa sam mu preporučio još jedan ROM koji to zadovoljava, šta je tu loše, mali napaljenko? {#}

Zašto mora mijenjati ROM zbog tipkovnice? Y u so stupid? Retoričko pitanje, NHF. Može se staviti druga tipkovnica na ICS.

13 godina
protjeran

Znam da moze. Na njemu je da odluci. Posto koristim onaj ROM, mogu reci samo pozitivno, zasigurno je bolji od po bateriji od ovih 2.3.7 itd itd, a to sa tastaturom, onako usput. Mislim da njemu treba duze trajanje baterije nego nama, taj covjek ima posao za razliku od tebe {#}.

Sipa
17 godina

Ovome malom se čovjek baš može dobro nasmijat...nemam komentara više...

13 godina
protjeran
dejo kaže...

Da nisi saznao za moje godiste, nebi se sada sprdao. {#}

Sipa
14 godina
neaktivan

dosadni ste više sa svojim napucavanje. u svaki rom sam stavljao lgimei tipkovnicu. na ics nisam isprobavao jer mi pola toga ne radi što bi trebalo raditi, dokle ne izda bolju verziju ne vraćam se na ics. 

0 0 hvala 0
17 godina
UltimateGroup47 kaže...
dejo kaže...

Da nisi saznao za moje godiste, nebi se sada sprdao. {#}

Dobro si slagao godište u profilu, daleko si ti od '90-og.

UltimateGroup47 kaže...

Mislim da njemu treba duze trajanje baterije nego nama, taj covjek ima posao za razliku od tebe {#}.

Na 2.3.7 traje dan~dva. Meni je jučer oxygen bio na 60% baterije i trajao je 29 sati, ali sam ga obrisao zbog stavljanja ICS-a. Za dugotrajnost baterije, najbolji je 2.1 jer je meni trajalo 12 dana s tim da je sve bilo pogašeno i minimalno korištenje (razgovori i SMS). Trajalo bi punih 14 dana da nisam na svinjokolji snimao video od sat vremena pri max osvjetljenju.

Gigimon kaže...

u svaki rom sam stavljao lgimei tipkovnicu. na ics nisam isprobavao jer mi pola toga ne radi što bi trebalo raditi, dokle ne izda bolju verziju ne vraćam se na ics. 

ICS još nije uštiman kako treba, ja pri prijavi na fb ne vidim uopće tekst, sve bijelo. Samo želim da riješi deep sleep da ga mogu koristiti daily. Vratio sam se sinoć na oxygen koji sam backupo prije stavljanja ICS-a.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 11:57 (Najbrži).
14 godina
neaktivan

pa imaš app fix za betu 4 da facebook radi. meni je radio normalno.

http://adf.ly/4ePKj

1 0 hvala 0
17 godina

Kako OC-at ICS? Winamp se ne može instalirati na ICS, ne pokazuje ga na marketu, ali nemože ni preko *.apk.

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
Najbrži kaže...

Kako OC-at ICS?

Probaj SetCPU.

13 godina
neaktivan
16OR kaže...

se desilo kome slicno?

danas, vjerovatno po prvi put, frend posalje sms, idem automatski na odgovori, i umjesto njemu poruka je dosla drugom frendu, iako u porukama uredno stoji da je poslano kome je i trebalo, al ne drugi je dobio sms

radi se o PCfighterovom modu

Meni se dogodilo slično, ali dosada nisam to povezivao s pcf-ovim modom, a vezano je uz pozive.

Zvao sam doma na mobitel i bio je loš signal (često je takav) pa sam prekinuo vezu i ponovno nazvao

i javio mi se neki nepoznati čovjek, nije mi bilo jasno što se događa, pogledam mobitel i na ekranu

uredno piše "kuća", poslušam na uho, neki čovjek viče halo...Očito me krivo spojio, nisam mogao

vjerovati, to mi se nikada prije nije dogodilo, da zovem nekoga na mobitel i dobijem neki treći broj...

13 godina
protjeran

Probaj wipe all, pa sve nanovo.

P.S. najbrzi neces me se rijesiti.. {#}

14 godina
neaktivan

isprobao sam sve GB rom-ove i  pcfighterov je najbolji .... ICS Beta 4 s appfixom sam isprobao i ona jos nije za koristenje gsm radi i wifi i bt... a CPU-u takt povecavas preko SerCpu-a--- ja cu cekat neku bolju verziju ICS ove su za sad samo za jednosatnu probu :D

Navijači Stoke Citiya u plaču
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 0:25 (pingo18cro).

0 0 hvala 0
17 godina
pingo18cro kaže...

ICS Beta 4 s appfixom sam isprobao i ona jos nije za koristenje gsm radi i wifi i bt...

Samo da radi deep sleep kako treba ja bi ga već sada koristio daily. Pokušao sam danas vidjeti hoće li raditi po uputama sa xda foruma, ali bezuspješno. Vratio sam se na oxygen.

13 godina
neaktivan

Napisao bi svoja iskistva sa ICS-om.

Sinoć sam ga stavio, bez fix-a. Punio sam mobitel cijelu nć i danas mi je stalno na ICS-u.

Dosta sam zadovoljan obzirom da je beta i ne razumijem zašto kažete da nije za cjelodnevno korištenje?

baterija - 60% nakon 9 h 29 min na bateriji

Podatke o potrošnji baterije ne daje. Meni je cijeli dan uključen podatkovni promet (uglavnom 2g malo i 3g),

dopisivao sam se dosta  preko kakotalk-a, 2-3 sms-a, 17 minuta razgovora, nešto čitanja 24 sata i malo prčkanja

po mobu. Kako ste svi napisali mislio sam da mi neće 2-3 sata izdržati. S ovime sam prezadovoljan.

Mislim da bi ga mogao koristit cijeli dan, a bilo mi je bitno da radi whatsapp. No, pokušao sam skinuti s marketa i

ne želi ga naći, nađe samo whatsapp wallpapere pa sam ga skinuo na komp, stavio na sd karticu i pokušao

instalirati par puta, ali instalacija nijednom nije uspjela. Zato sam skinuo kakotalk i on radi savršeno. To mi je

bilo bitno da mogu besplatno komunicirati sa ženom :) Uz to 2g signal super radi, a meni je radio i 3g.

Hoću reći, kad mi je bilo namješteno samo na 2g bilo je slovo "E" kod veze (edge), a kada sam isključio

samo 2g pored veze je pisalo 3g. Nisam mjerio brzinu downloada. Čini mi se da ste gore napisali da vama

3g ne radi, ili griješim? GPS nisam probavao, no naveli ste da radi, wi-fi radi, fotić ne. Danas kada

pokušavam manualno pretražiti mobilne mreže javlja mi grešku svaki puta, iako se automatski spoji.

Dosta toga sam uslikao pomoću ScreenshotU X Trial, nisam uspio wi fi jer nisam znao da mogu samo 14 slika.

Jel znate koju drgu aplikacija da slika ekran?

Prvi puta mi dugo dizao sustav (3-4minute) , a kasnije brzo (manje od minute čini mi se).

Operativni sustav Operativni sustav
Stanje baterije Stanje baterije
Status edge Status edge
Status UMTS Status UMTS
Astro na telefonu Astro na telefonu
Astro na SD kartici Astro na SD kartici
Aplikacije na telefonu Aplikacije na telefonu
Izgled 1 Izgled 1
Izgled 2 Izgled 2
Zaslon Zaslon
Widgeti 1 Widgeti 1
Widgeti 2 Widgeti 2
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 17:12 (mithrandir.online).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mithrandir.online kaže...

.... ne razumijem zašto kažete da nije za cjelodnevno korištenje?

nije mi za cijelodnevno koristenje zato sto je jos u beti i koliko sam ga koristio bio mi je dobra i sve... sve je radilo osim kamere... i da gsm pretrazivanje mi nije radilo i nije se htjeo spojiti na 2g niti na 3g ..... zato ga nisam ni koristio.... al dobroo sve ovisi od sta se kome svida.... za sad ostajem na pc-evom... :D

Navijači Stoke Citiya u plaču
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice