Malo sam hendlao G6... i bokte, kakav ekran. Izgleda kao naslikan, uopće ne odaje dojam da je to obični panel koji odašilje svjetlost različitih boja.
LG G6- Rasprava
- poruka: 907
- |
- čitano: 236.722
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Akcija u Ekupi za LG G6 svih boja - cijena sitnih 3.680 kn - LINK.
Smiješna cijena za ono šta mob nudi.
https://9to5google.com/2017/07/27/lg-mobile-division-117-million-loss-poor-g6-sales/
Evo i razlozi sve nize cijene, prodaja ide vrlo slabo pa je i logicno da cijena ide dolje.
Osobno bih pričekao V30.
Osobno bih pričekao V30.
Slažem se da će uskoro V30 doći i da će definitivno biti bolji od G6, ali će biti i sigurno barem 2.000 kn skuplji od G6 koji je sada u slobodnoj prodaji oko 3.700 kn. Naravno onome kome cijena nije bitna onda definitivno treba pričekati V30.
Osobno bih pričekao V30.
A on će 400€ biti u ovo vrijeme slijedeće godine...
Odlicna cijena za G6,totalno povoljno, ali tako su cijene padale i sa G5.LGu opcenito nekako brzo pada cijena, iz toga razloga mi je zao dati pare za G6 kad jako brzo nece vrijediti tih para.A za V30 sam citao da ce cijena biti slicna G6 kad je tek dosao u prodaju.
Pored V30 nema smisla uzet G6. V30 je ono sto je trebao biti G6.
U svakom se slučaju slažem, ali uz jedan maaaaaaali ali !
Meni "smeta" floating bar, jer mi je onaj "gore" pozicioniran bio jednostavno bolji.
Usprkos cijeni kakva bude, i koliko bude pala u narednih pet mjeseci, do kraja godine, ovo je "najbolje" što se nudi u android svijetu!
Ima smisla uzimati G6 zato jer će u startu G6 biti skoro duplo jeftiniji od V30. Onom kome nije bitno da mora imati zadnji SoC u mobu i još jaču kameru, te bi htio uštediti 300€, onda slobodno može uzeti G6 i mob će mu raditi sve i što V30, jedino što će V30 biti brži u bench-evima, u normalnom, svakodnevnom radu razlike će biti minimalne između G6 i V30.
Ima smisla uzimati G6 zato jer će u startu G6 biti skoro duplo jeftiniji od V30. Onom kome nije bitno da mora imati zadnji SoC u mobu i još jaču kameru, te bi htio uštediti 300€, onda slobodno može uzeti G6 i mob će mu raditi sve i što V30, jedino što će V30 biti brži u bench-evima, u normalnom, svakodnevnom radu razlike će biti minimalne između G6 i V30.
Upravo tako. Kaj je najbolje koliko čitam neće ni V30 imati toliko bolju kameru. Nije sve u brojkama f i sličnim. Razlika u cijeni će biti velika. Bolje furat G6 do sljedećeg ljeta/jeseni pa onda switchat.
to ja namjeravam napravit..ugovor taman početkom ljeta ističe..pa ćemo na G7 il V30 preći..mada ovaj V30 je zvijer od mobitela
jel ima ko kakvih probelma oko punjenja? naime kad uzmem od samsunga type c punjač..neće mi nikak punit..stalno se spaja odspaja..sinoć od frenda posudio od s8 punjač da napunim g6 i neće nikak..ista stvar i s huaweom..i ne znam kae problem..a isti problem sam imo i sa G5..neko nekaj zna više oko toga?
Pa očito mu ne odgovara tuđi punjač, di ti je originalni? Ili ti je i s njim počelo zezat?
ma sve čisto uredno..sad mi glupo kaj moram nositi orginal od lg sa sobom.a nemrem posudit tuđiji da napunim mob il slično
jel ima ko kakvih probelma oko punjenja? naime kad uzmem od samsunga type c punjač..neće mi nikak punit..stalno se spaja odspaja..sinoć od frenda posudio od s8 punjač da napunim g6 i neće nikak..ista stvar i s huaweom..i ne znam kae problem..a isti problem sam imo i sa G5..neko nekaj zna više oko toga?
Na svom mobu sam imao tako dobrih 2 mjeseca dok nisam pomno iglom pročačkao po naizgled čistom utoru. Nakupilo se toliko mucica, otkad sam to povadio svaki kabel ide u njega
Na svom mobu sam imao tako dobrih 2 mjeseca dok nisam pomno iglom pročačkao po naizgled čistom utoru. Nakupilo se toliko mucica, otkad sam to povadio svaki kabel ide u njega
Otkada mobilni gadgeti imaju "ovakvu uske i male" utore za punjenje, u sukobu s takvim neočekivanim problemima nema gadgeta koji je imun.
pa gledo sam..fkt nema ništa..sve čsito..al da s orginal lg puni bez problema..a ostali štekaju..to mi jedino nejde u glavu..al ajde..valjda nešto smeta što mu brani da puni normalno
O poslušaj me. Gledao si, gledao sam i ja 2 mjeseca, pa sam odlučio prokopati i nevjerojatno koliko sprešanih mucica sam iskopao
Cijena mu sve više pada, u trgovinama su po 3400-3500kn, čudi me da neki i dalje po takvim cijenama prodaju na njuškalu. Nadam se da će i tamo pasti cijene, na nekih 2800-3000 pa da upiknem jednog crnog.
Jel to samo kod mene sere fingerprint sensor ili se jednostavno ne znam koristit tim? Jučer dobio mob, danas već treći put morao skenirat prst. Svako malo mi javlja unable to use fingerprints, pa svako malo javi da ga treba i čistit. Katastrofa.
Jel to samo kod mene sere fingerprint sensor ili se jednostavno ne znam koristit tim? Jučer dobio mob, danas već treći put morao skenirat prst. Svako malo mi javlja unable to use fingerprints, pa svako malo javi da ga treba i čistit. Katastrofa.
Ili imaš mob sa greškom ili stvarno ne znaš koristiti fingerprint sensor. Namjestio ga prvi put prije 5 mjeseci (kad sam ga i kupio) i dan danas radi sve savršeno.
I ja sam samo jednom postavio otiske. Prije skoro 6 mjeseci. Radi bez greške. Nikad mi nije javio da treba čistiti button ili slično a imam crni model na koji se otisci lijepe bez šale. Inače, sve pohvale za G6 . Uređaj radi bez ikakvih problema. Zaslon vrhunski, kamera fantastična, autonimija solidna. Fascinantno je kako se čovjek lako navikne na velik zaslon. Uzeo neki dan od kolege iPhone 8 na kojem je zaslon MINIJATURAN! Neznam kako lik može na njemu išta napraviti a kamo li neki video pogledati.....
Kakav je što se tiče ergonomije i koliko je teško upravljati njime jednom rukom?