LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.227.192
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: LG G3 - Rasprava
brunofzd kaže...

Pozdrav,

u lijevom gornjem kutu javila mi se zuta fleka - googlao po netu - valjda se pregrija  ekran..ima ko slicnih iskustava i postoji li sansa da se makne to ili moram na garanciju??

Maknut više nemožeš...da to je boljka g2 i g3...može se samo širiti...ako imaš garanciju trk u servis i budu ti zamjenili cjeli ekran;-)

10 godina
neaktivan

sa suprotne strane mi je napuklo staklo ali samo staklo ne lcd...vjerojatno ce reci da je ta zuta crta zbog puknutog stakla :D... servis za vip je u smartsona jel??

11 godina
LG G3 - Rasprava

imam problem znaci kupio sam si sd karticu od 32gb i sad kad idem nesto screnshot napravit pise mi je slika ostecena i nemoze se otvorit jel zna kako popravit to

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - Rasprava

Probaj formatirati tu sd karticu(jel neki brand name ili ? )

ja

0 0 hvala 0
11 godina
bender_007 kaže...

Probaj formatirati tu sd karticu(jel neki brand name ili ? )

ali slike koje su bile na mob pribacio sam ih na sd karticu ali jedino mi je to problm scrennshoot

17 godina
odjavljen
Evo uzeo sam G3 za 2100, star 5 mj. s garancijom iz tcom, ugl super je na prvu. Nabacit cu kasnije neki komentar vise.

Koji je trenutno najnoviji softver?
Na 5.0 mi je i ne nudi jos nista novog.
http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
12 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Ok molim nekoga za pomoc upravo sam stavio clean instalaciju 20i preko flash toola i dobio 109 FUCKING bloatwear appova skoro sam dobio srčani kad sam to vidio jel sam bas zbog toga i radio čistu instalaciju da se rijesim smeca od t-coma i sad dobijem jos vise to jos neki appovi koju su iz njemackog t-com like wtf se dogada daj neko pomoc pliz kako da napravim clean instlaciju bez ijednog bloatwera?

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2015 8:08 (Nvidia GTX 680).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako se dobro sjećam, to je u nekom cacheu koji možeš izbrisat jedino ako ga rootaš.

EDIT: http://forum.xda-developers.com/att-lg-g3/general/guide-how-to-remove-bloatware-att-lg-g3-t2822501

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2015 10:37 (Daymyen).
17 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

Ok molim nekoga za pomoc upravo sam stavio clean instalaciju 20i preko flash toola i dobio 109 FUCKING bloatwear appova skoro sam dobio srčani kad sam to vidio jel sam bas zbog toga i radio čistu instalaciju da se rijesim smeca od t-coma i sad dobijem jos vise to jos neki appovi koju su iz njemackog t-com like wtf se dogada daj neko pomoc pliz kako da napravim clean instlaciju bez ijednog bloatwera?

Skini čistu EU verziju ROM-a i onda napravi clean install (CSE Flash u Flashtool-u) pa ti se to neće događati. Ti "brendirani" romovi su puni kojekakvog bloatware-a.

10 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pozdrav ekipa, evo bio u smartsona da prijavim tvornicku gresku na svom G3u u vezi izgorenog ekrana - standardna zuta crta...
Uglavnom zbog ostecenja na staklu - koji je na suprotnoj strani greske i koji apsolutno nema veze s greskom (sto mi je prodavac potvdio)
ne zele mi prihvatiti garanciju zbog mehanickog ostecenja uz rijeci da mi je mobitel ostecen i na zadnjoj strani svejedno bi me odbili.
Kakve to logike ima i ima li ko slicnu situaciju?

0 0 hvala 0
11 godina
LG G3 - Rasprava

jel netko kako da popravim screenshoot kaze mi da je dadoteka ostecena i nemoze se otvorit ali neshavcam kako ostecena

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
brunofzd kaže...

Pozdrav ekipa, evo bio u smartsona da prijavim tvornicku gresku na svom G3u u vezi izgorenog ekrana - standardna zuta crta...
Uglavnom zbog ostecenja na staklu - koji je na suprotnoj strani greske i koji apsolutno nema veze s greskom (sto mi je prodavac potvdio)
ne zele mi prihvatiti garanciju zbog mehanickog ostecenja uz rijeci da mi je mobitel ostecen i na zadnjoj strani svejedno bi me odbili.
Kakve to logike ima i ima li ko slicnu situaciju?

Jel možeš kako uslikat to oštecenje na staklu..

10 godina
neaktivan

Evo :) - zuta fleka je u lijevom kutu - kao i svima - ma covik u servisu je reka da zna da je totalno nepovezano ali da mi nece uzeti - jer ga naravno zakon stiti tj u slucaju bilo kakvog mehanickog ostecenja garancija se ne prizna - mislim koji k onda sluzi garancija? mob treba stajati izoliran biti u savrsenom stanju ako ti se nesto desi inace se gubi garancija ....j... ti drzavu...

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2015 21:57 (brunofzd).
15 godina
brunofzd kaže...

Evo :) - zuta fleka je u lijevom kutu - kao i svima - ma covik u servisu je reka da zna da je totalno nepovezano ali da mi nece uzeti - jer ga naravno zakon stiti tj u slucaju bilo kakvog mehanickog ostecenja garancija se ne prizna - mislim koji k onda sluzi garancija? mob treba stajati izoliran biti u savrsenom stanju ako ti se nesto desi inace se gubi garancija ....j... ti drzavu...

Di si uspio razbiti ekran?

10 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...
brunofzd kaže...

Di si uspio razbiti ekran?

pao s metar visine a bio je u bumperu...jbg...da se zalim LG.u ili da jednostavno odustanem :D?

11 godina
LG G3 - Rasprava

Imam problem znaci idem napravit screenshot i pise mi dadoteka je ostecena i nemoze se kopirati jel zna itko kako da popravim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dardevil kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...

Skini čistu EU verziju ROM-a i onda napravi clean install (CSE Flash u Flashtool-u) pa ti se to neće događati. Ti "brendirani" romovi su puni kojekakvog bloatware-a.

A čista EU verzija je di? link neki

15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Nedavno uzea mob, zanima me jedna stvar u vezi baterije, mobitel je na stocku.

Kada je na 100% taj postotak stoji recimo 10ak minuta uz malo ozbiljni rad na mobu al cim padne na 99% posto uz normalan rad postotci padaju na oci. Npr u whats appu posaljem par poruka postotak padne za 2-3%. Jel to normalno il je problem u bateriji

Don Quichotte is Not Dead
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ni sa jednom instalacijom roma neces se rijesiti tih aplikacija. Moras rootati telefon i onda izbrisati aplikacije, inace ce ti se svaki puta pojavljivati. Procitaj prvih 20ak stranica teme, bilo je rijeci o tome
17 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

A čista EU verzija je di? link neki

LINK

livi batak kaže...

Nedavno uzea mob, zanima me jedna stvar u vezi baterije, mobitel je na stocku.

Kada je na 100% taj postotak stoji recimo 10ak minuta uz malo ozbiljni rad na mobu al cim padne na 99% posto uz normalan rad postotci padaju na oci. Npr u whats appu posaljem par poruka postotak padne za 2-3%. Jel to normalno il je problem u bateriji

To je normalno, pisao sam već o tome. LG ima drugačije podešen software kad je punjenje baterije u pitanju, odnosno kad dođe na 100% može se još neko vrijeme puniti baterija ako mobitel ostane na punjaču. Ako skineš odmah čim mobitel javi da je na 100%, do 99% će doći vrlo brzo.

tomislav91 kaže...
Ni sa jednom instalacijom roma neces se rijesiti tih aplikacija. Moras rootati telefon i onda izbrisati aplikacije, inace ce ti se svaki puta pojavljivati. Procitaj prvih 20ak stranica teme, bilo je rijeci o tome

Moj je kupljen u Tele2, ali kad god sam instalirao novi ROM i napravio CSE Flash u Flashtool-u, nikakav bloatware nisam dobio, samo standardne google aplikacije. Možda je situacija drugačija sa telefonima iz T-Coma i VIP-a, tko zna. Neka kolega proba, ostavio sam mu link.

14 godina
neaktivan
Naravno, jer je tcom prodavao uređaje vec sa predinstaliranih 1xx aplikacija i to ne namjenjenih našem trzistu vec i su tu bile aplikacije i mađarske, ceake poljske i ine tcom grupacije. Meni se nisu makle ni sa jednim lgovim romom kojega sam instalirao neovisno kojoj zemlji je namjenjen bio vec ih se samo moglo maknuti ako si usao u root direktorij i izbrisao apk fajlove. Ostala 2 operatera nisu imala takve egzibicije sa aplikacijama na g3ci ali tcom je. Vecina tih aplilacija se mogla deaktivirati i deinstalirati nakon pokretanja uređaja ali nekih 20ak nisi, glupo ali istinito nazalost
17 godina
odjavljen
LG G3 - Rasprava

Jel iko ima problem s preljevanjem boja kad klika po ekranu, to mi se dogadja samo na odredjenom podrucju uz desni rub, ne koristim opce jaku silu prilikom pritiska, cito sam malo po netu takav problem je ekipa imala i s g2, dok neki imaju i na g3...

Jel vrijedi odfurat u Agram na garanciju tj. oce oni priznat to pod garanciju?

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5

0 0 hvala 0
15 godina

Niste jedini, kolega sa posla je svoj odnesao na servis i rekli mu da je on sjebao matičnu i da to servis ne pokriva.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
11 godina
LG G3 - Rasprava

Bok jel mi netko moze pomoc

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ice45 kaže...

Bok jel mi netko moze pomoc

Reci, u čemu je problem?

15 godina
neaktivan

Izgleda da ništa od nastavka Cloudy ROM-a za G3 :( Baš čitam maloprije neko je napisao na xda da nema tog lika već 2 mjeseca, tko zna oće li se i vratiti :(

Samsung Galaxy Note II :)
13 godina
LG G3 - Rasprava

Cloudyu se pokvario g3 pa je kupio g4..kojeg je razbio. Sad ima dummyphone.

Pricao je cak na prelazak na windowsphone(za kojeg je i prije pravio romove)

ja

1 0 hvala 0
10 godina
LG G3 - Rasprava

Namjeravam u iducih par dana kupiti polovni Lg G3. Covjek od kojeg namjeravam kupit kaze da je verzija Lolipop 5.0 v20h-eur-xx. Zanima me da li ova verzija androida ima kakvih problema s battery drain ili nekih drugih problema?

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina

Ja sam uzeo novi G3 prije mjesec i pol dana i imam tu verziju softwarea točno i nemam nikakvih problema.

13 godina
LG G3 - Rasprava

Neki dan mi je dosla v20t update... sta je donio novo ne znam, no instaliran je i sve je ok. 

Da se mobitel zagrije to je istina, pogotov lock tipka pozadi. Nekada zna biti toliko vruca da ne mozes drzat prst na njoj... no, to mi se dogodilo samo kod duzeg koristenja kod gledanja videa, igranja i punjenja. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice