Kamera je ista. Znaci ista istaCka :)
Ne znam sta je bolje na g3 (sorry) osim prekrasnog ekrana i...hm..niceg vise(osim 3 gb uz 32 gb storage)
Kamera je ista. Znaci ista istaCka :)
Ne znam sta je bolje na g3 (sorry) osim prekrasnog ekrana i...hm..niceg vise(osim 3 gb uz 32 gb storage)
Pa nije tebi bolje kad ti pretpostavljam imaš G2. Nije neka dramatična razlika ali dosta sitnica je dorađeno za G3 s obzirom na G2.
Nemam G2, imao sam ga, sad imam(privremeno) g3.
Kamera je ista, proc je brzi na g3 ali ne skuzi se. 3 gb rama dobro dodje naravno kao i 32 gb prostora. Ali To je sve nedovoljno kad je kompromis baterija. Iako moram reci meni je baterija dosta drzala i na g3.
Preporuka 20T roma....mob je puno fluidniji još...
kamera ista na G2 i G3? sta se drogiras decko?
upravo to, g3 je milijun puta bolji sto se tice kamere
ja ne razumijem kak vam baterija kratko traje, izdrzi 2 dana bez da punim, doduse ne igram 24 sata igre na njemu ili nest... a kamera je bolja(4k video recording), bolje su boje, ev par primjera
Ista je kamera, ako treba pozvat cu covjeka koji pravi modove za g2 / g3 kameru, svakodnevno se cujemo i komentiramo (xdabbeb) da potvrdi. Naravno to ne mora nikoga uvjeriti jer svi imamo svoja misljenja.
+@dado -> da, g2 su zakinuli. Ali s modovima (znaci softver..) je ista, doslovno ista kamera - bez laserskog fokusa koji cesto nema efekta.
Ista je kamera, ako treba pozvat cu covjeka koji pravi modove za g2 / g3 kameru, svakodnevno se cujemo i komentiramo (xdabbeb) da potvrdi. Naravno to ne mora nikoga uvjeriti jer svi imamo svoja misljenja.
+@dado -> da, g2 su zakinuli. Ali s modovima (znaci softver..) je ista, doslovno ista kamera - bez laserskog fokusa koji cesto nema efekta.
gle usporedujes g2 s modovima sa stock g3... stavi na g3 modove za kameru plus lasersko fokusiranje vjeruj mi vidi se razlika....Prosjecnom korisniku koji sam stisne klik da uslika ce biti isto i sa g2 i sa g3... Sa manual postavkama je puno bolje
upravo sam stavio g3 v20t na punjac s 9% baterije. 58 sati na batariji, 2h sota, 4h telefonskih razgovora, treca stavka je internet browser... meni je to odlično jer za bolje ne znam
G3 je noviji uredjaj, ima bolji softver, drivere jel. Xdabbeb je to napravio za g2 dok za g3 to nije potrebno.
kao model koji ima jacu kameru -> lg g pro 2(softver..)
Necu spamati vise jer su to moja misljenja i totalno sam da svatko ima svoje i drzi se njega.
@koorpa :) bome se naprica ti hehe. Nije lose, sve u svemu najveci je uvijek potrosac ekran.
maa posao, nebi ja inace, uzme i zena pa laprda :)
vidim da se raspravlja o kameri izmedu g2 i g3, a posto imam oba mogu reci svoje iskustvo,
dakle na g3 opcenito slike ispradnu bolje jer se puno brze fokusira pogotovo u zatvorenim prostorima s manje svjetla, sa g2 tesko da uspijem uhvatit dijete koje je stalno u pokretu a da ta slika bude upotrebljiva, sa g3 vec mogu. znaci g2 se pola sata pokusava fokusirat i cesto promasi fokus, dok g3 to odradi jako jako brzo i tocno..
sto se tice vanjskih uvjeta razlika se ne vidi, a ako cemo o modiranju onda je opet g3 u prednosti, barem po onome sto sam probao..
opcenito na stranu g2 bi mogao staviti jedino bateriju, i fluidnost sucelja ako gledamo stock vs stock
Jos uvijek promatram malo njuskalo za G3, za novi traze oko 2500 kn, kaj nije to malo previse za mob star godinu i pol (mislim na datum dolaska na trziste), lol.
kad smo vec kod kamera...primjetio sam na nocnim slikama, gdje su tamnije (i crne) povrsine da imam JAKO puno suma...jel moguce da se nesto pokvarilo? posto se sjecam prije savrsenim slika po noci, u smislu crna je bila crna, svjetla su bila jasna i bljestila na ekranu, sad je crna tockasta, prema svjetlu se presijava u boju svjetla i zamucuje...
Jos uvijek promatram malo njuskalo za G3, za novi traze oko 2500 kn, kaj nije to malo previse za mob star godinu i pol (mislim na datum dolaska na trziste), lol.
Spusti koju stotku dolje i to ti je to
Ako ne uspijem direktno za lg g2 zamijeniti dam ti svoj za 2100 koliko i vrijedi realno.
Spusti koju stotku dolje i to ti je to
Ja za svog g3/16 ne mogu dobit 2000kn nema teoretske sanse. Godinu i 2 mjeseca... a ne vrijedi mu nista sta je ko nov. Jbg...
ja ne razumijem kak vam baterija kratko traje, izdrzi 2 dana bez da punim, doduse ne igram 24 sata igre na njemu ili nest... a kamera je bolja(4k video recording), bolje su boje, ev par primjera
nikad nisam imao lg ali pratim temu jer ću samsung uskoro zamjeniti lg telefonom.
uglavnom, po tvojim slikama, saturation - ili obojenost je nebitna, jer netko voli prirodnije netko da se boje istiću.
ali kvaliteta slike je već bitnija, i pobija tvoju tezu od "milijun puta bolje".
obrati pozornost na lak za nokte i tekst, čitljiviji je na slici za koju si rekao da je sa g2 nego na g3, u oba uvijeta.
nikad nisam imao lg ali pratim temu jer ću samsung uskoro zamjeniti lg telefonom.
uglavnom, po tvojim slikama, saturation - ili obojenost je nebitna, jer netko voli prirodnije netko da se boje istiću.
ali kvaliteta slike je već bitnija, i pobija tvoju tezu od "milijun puta bolje".
obrati pozornost na lak za nokte i tekst, čitljiviji je na slici za koju si rekao da je sa g2 nego na g3, u oba uvijeta.
to je bio samo cisti primjer, ima barem 10 slika di je bolje ispalo na g3....No ako ste svi zapeli za g2 uzimajte g2, ha da, nitko vam ne brani... al g3 je bolji i to je cinjenica... Ovako mozemo do sutra
:) na ovoj temi je svakako bolji
Svatko ima svoje misljenje
ako ti je bitno da radi dobro out of the box -> onda g3, za sve osim fluidnosti. Bolji je zvuk na g3(na g2 se desava da moras ponavljati sugovorniku). Bolji ekran. Vise mjesta, vise rama..
Pozdrav imam namjeru kupit novi mobitel ,zapravo idem u ponedjeljak u kupnju,privukao me g3,zanimaju me mišljenja vas koji ga imate dal se isplati kupiti,kako radi dal je fluidan,igrice,baterija itd...
ja bi svoj g3 mjenjao jedino za nexus 6 uz moju nadoplatu, ili za one plus two
pa ak ima zainteresiranih nek se jave :)
upravo sam stavio g3 v20t na punjac s 9% baterije. 58 sati na batariji, 2h sota, 4h telefonskih razgovora, treca stavka je internet browser... meni je to odlično jer za bolje ne znam
idući ciklus punjenja dosta slabiji score, razlika je jedino što sam ga skinuo s punjača čim se "napunio", a prošli puta je mob ostao na punjaču par sati nakon što je došao do 100%, jel to znači da se ustvari ne napuni do kraja iako software kaže da da?
I sam baš ovih dana primjetio da kad ga ostavim još jedno 20 min do 30 min na punjaču kad on javi da je napunjen, da dulje traje baterija. Inače ga isključim čim se napuni. Mislio sam da je to izoliran slučaj ali ako je tako i kod drugih, onda očito nije.
Da kolega imaš pravo..baš je tako
Imate odlicnu app za to, battery doctor, pokazuje kad je baterija na 100% iliti 4.2V i onda ti trazi jos 5 min da uradi battery trickle stage i to produzuje radni vijek baterije
Pozdrav,
u lijevom gornjem kutu pojavila mi se zuta fleka na ekranu - googlao po netu - valjda se pregrija ekran..ima ko slicnih iskustava i postoji li sansa da se makne to ili moram na garanciju??