LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.227.210
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: LG G3 - rasprava
MARKOZD15 kaže...
galinjo24 kaže...

ajde da si birao između z3 i g3...al z1 pa to je vec stari model i 3 koplja lošiji od g3{#}

Mislim da malo pretjeruješ, on je uzeo Compact verziju koja je najbolji manji mobitel iza Z3 Compact, ako mu smeta ovako velik display, napravio je dobar potez.. a ionako sam imao velikog Z1 prije G3, osim boljeg displaya na G3, nema tu neke specijalne razlike

ček uzeo je z3 compact?onda sorry ja sam mislio da je uzeo z1...nečemo dalje u {#}

14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Malo čitaj stari, uzeo je Z1 Compact, koji je najbolji kompaktni mobitel iza Z3 Compact :) Ako mu je G3 prevelik napravio je dobar deal, jer su Compact modeli od Sony-a pun pogodak za ljude sa malim rukama :)

al aj nećemo u off :D

0 2 hvala 0
15 godina
MARKOZD15 kaže...

Malo čitaj stari, uzeo je Z1 Compact, koji je najbolji kompaktni mobitel iza Z3 Compact :) Ako mu je G3 prevelik napravio je dobar deal, jer su Compact modeli od Sony-a pun pogodak za ljude sa malim rukama :)

al aj nećemo u off :D

{#}

15 godina
LG G3 - rasprava

Jel netko kupio lg g3 ili neki mobitel sa mobicity? Pitam pošto sam naručio lg g3 u srijedu, a nije još poslan pa me zanima ako netko zna koliko otprilike treba da bude poslan i dođe u hrv?

Također ako netko zna pouzdano mjesto gdje naručiti opremu za g3 poput maska,folija i torbica? Po mogućnosti ako ima nešto odavdje. Naišao sam na gizzmo.hr ali nisam siguran kakvi su oni.

http://www.youtube.com/user/SarcasticTwist
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pozdrav svima novi sam na ovom forumu i registrirao sam se samo da kazem da sam ponosan vlasnik lg g3 lp... :)

2 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

hehe dobrodosao na forum i lg club {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Kad je za očekivati official update, da li će kasno izaći.

Ovo što čitam gore iznad postove, neke verzije. Koja je to vrsta update.

Sa prošlim mobitelima, sam ubacivao neke verzije androida, ali nisu to neki sad mobiteli pa da imas na pretek update, nego koja mi se čini najstabilnija, to i ostavim.

Kako ide sad ovdje, kako se rade update, ne planiram rootati mobitel, niti se zajebavati tamo oko nekih stvari, jednostavno treba da je fluidno, da nema lag-a.

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina

Jel istina vi koji ste iz vipa da ste dobili ota nadogradnju v20e ili to netko baljezga na forum.hr

10 godina
neaktivan
Pa meni je ponudio uz onaj lg tool kao da je v20e zadnja verzija,skinuo i sa flash toolom ubacio.
Za sada mi se E verzija cini ok, mada sam primijetio zagrijavanje koje do sada na c i d nije bilo. Ja sam se vratio sa d na c jer mi se c cinila skoro savrsenom.
Da li jos neko ima problem zagrijavanja kad upali neku igricu poput onih miniona??
10 godina
neaktivan

Morao sam izabrat zamjenski jer HTC ONE X nisu mogli popšravit a i više nisu imali u ponudi, za LG G3 sam morao nadoplatit još,tako da sam uzeo Z 1 COMPACT pa dok traje baš me briga,a i ne patim od noviteta.

A i Z 1 mi odgovara baš u ruci.Informacije radi HTC ONE X nisam bio platio kolika mu je bila cijena nego upola manje.

15 godina
teofilos kaže...

Morao sam izabrat zamjenski jer HTC ONE X nisu mogli popšravit a i više nisu imali u ponudi, za LG G3 sam morao nadoplatit još,tako da sam uzeo Z 1 COMPACT pa dok traje baš me briga,a i ne patim od noviteta.

A i Z 1 mi odgovara baš u ruci.Informacije radi HTC ONE X nisam bio platio kolika mu je bila cijena nego upola manje.

Kolega oke..sad odi u temu za z1 compact..ovo je ipak tema za Lg g3{#}

12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ja  veceras dobio update na v20e-219-10  ..na Vipu sam G3 32gb

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ja sam jos uvijek na 10l. :(

Jel jos tko dobio nadogradnju OTA?

I Don't Give A Damn

0 0 hvala 0
15 godina
Lycos kaže...

Ja  veceras dobio update na v20e-219-10  ..na Vipu sam G3 32gb

Također i ja. Dosla jucer popodne :)

Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom
10 godina
neaktivan

a bravo vi...za odabir mreže, ove ovce (tele2) nikako da nama daju nadogradnju.. (stavimo mi nju ručno kdz ),al opet platili smo i želimo nadogradnju .Počinjem se pitat, da nisam i ja ovca ...kad sam im vjeran :)

11 godina
neaktivan
razjaren kaže...

a bravo vi...za odabir mreže, ove ovce (tele2) nikako da nama daju nadogradnju.. (stavimo mi nju ručno kdz ),al opet platili smo i želimo nadogradnju .Počinjem se pitat, da nisam i ja ovca ...kad sam im vjeran :)

Ja im nisam vjeran ali mob sam kupio od tipa koji ga je uzeo u tele2 i sad sam prisiljen cekati ovcu OTA.

Ili dok ne pozvizdim pa ga flasham prisilnom metodom :)

I Don't Give A Damn
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Lijepo ga flashate i zaboli vas ona stvar za Gregora :)

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Također i ht ludost jos uvijek sluzbena 10l verzija.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
14 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Također i ht ludost jos uvijek sluzbena 10l verzija.

Meni na HT-u nudi 10D verziju. Ko bi to čekao?! :)

14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Dečki, čisto informativno, koliko bi vrijedio moj G3? kupljen u pon, tip top sve, nema crtice, sva oprema i jamstvo i crna TPU maskica?

1 2 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

Pa dobro sto je opet bilo!???

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
4mal kaže...

Ma ništa, kupio bi ga onaj lik što je uzeo z1, kako bi smio pisati tu na temi. ;)

14 godina
odjavljen
4mal kaže...

Pa čitaš li? piše čisto informativno, ne ide moj još zasad nigdje :) Vidiš da ga nema na oglasu :p

Samo tražim neku procjenu realnu

17 godina
LG G3 - rasprava

Ufff nemoj me cimat tak ...onda ok i cemu td bzvz samo zato jer zelim da ostane u lg teamu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

TD dušebrižnici, ne brini se nšta ;)

Ajmo ljudi? Najbolji AOSP, najbolji stock ROM-ovi? Najbolji kerneli? Kakva vam he baterija, performanse?

Oživimo temu, ipak je ovo najbolji LG-ev uređaj i neka bude tema popularnija

Kod mene Android Now 6.2, stock kernel i par modifikacija, sve radi super i baterija odlična (Wifi, data uvijek on, lokacija uvijek on, Auto brightness, browsanje, whatsapp, messenger itd)

2 0 hvala 1
17 godina
LG G3 - rasprava

Ja flashao E verziju, zasad sve u redu.

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Jel ima tko link kako flashati sluzbenu verziju?

Znam proceduru za samsung ali ne znam za lg.

Gdje skinuti firmware i gdje skinuti flash software sa uputama?

Ovo mi je prvi flash na LGu pa necu da zeznem nesto.

Hvala{#}

I Don't Give A Damn

0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Flashao sam 20E sa 20C. Nakondva dana koristenja primijetim tu i tamo trzanje (lag), koje je bilo totalno nestalo u 20c verziji koja je i dalje po meni najbolja. Takodjer primijetio sam visok postotak potrosnje baterije sa google services sto mi do sada nije bio problem.
Na xda,svi hvale 20e verziju,no vecina ih je bila na 20a i 20d,koje su po meni bile lose...
Sad me muci da li se vratiti na sluzbeni 20c ili cse flash 20e, ne da mi se sve opet postavljati...
Ajmo vi koji ste sa 20c presli na e. Je li ovo placebo ili je ovih trzanja bilo i u c verziji
10 godina
neaktivan
Takodjer sam primijetio zagrijavanje na nekim igricama poput onih minios koje je u 20c verziji nestalo bilo...
Neznam stvarno zasto su 20e stavili kao sluzbenu jer s obzirom na navedeno,nikako ne moze biti nasljednik 20c verzije...
Eventualno 20d u pojlskoj,tj na testiranju...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice