LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.227.188
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: LG G3 - rasprava
MARKOZD15 kaže...

Postoji li port Quick Remote aplikacije da radi na AOSP ROM-ovima?

I ima li Camera mod/port stock aplikacije da radi na AOSP ROM-ovima?

Hvala :)

Postoji ali radi samo na dalviku

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps/app-quickremote-port-aosp-t2929146

14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Itko probao ovo? Riječ je o portu sa G3 na G2, pa neznam hoće li onda raditi za G3..Vjerojatno ne..

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/app-port-quickremote-g3-t2845965

0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan

Evo ja opet.Ipak sam uzeo Z1 COMPACT,ali sad je problem što je sim zaključana,ja sam simpa a na tele 2 je.Zna li itko najbolji način za otključavanje?

13 godina
odjavljen
teofilos kaže...

Evo ja opet.Ipak sam uzeo Z1 COMPACT,ali sad je problem što je sim zaključana,ja sam simpa a na tele 2 je.Zna li itko najbolji način za otključavanje?

Kriva tema, a što se toga tiće, kupi kod. Nemoj tu spamati.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
14 godina
odjavljen
MARKOZD15 kaže...

Itko probao ovo? Riječ je o portu sa G3 na G2, pa neznam hoće li onda raditi za G3..Vjerojatno ne..

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/app-port-quickremote-g3-t2845965

Mahdi ROM, radi na ART-u bez frke! :)

15 godina
neaktivan

Ima netko preporuku nekog dobrog ROM-a koji je na Lolipop već ?? Da ne isprobavam sad sve baš :)

Samsung Galaxy Note II :)
17 godina
LG G3 - rasprava

ima ti na prosloj stranici {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

@goran

Evo taman sam ja stavio Android Now 6.2 HD, odličan ROM :)

2 0 hvala 1
15 godina
Nestali svi oni silni lagovi i trzuckanja? Tek radi vrhunski kada flesas ROM ili postoji li neko sluzbeno izdanje, a da radi savrseno out of the box? (Lijepo hrvatski receno)
14 godina
odjavljen
jurica_m kaže...
Nestali svi oni silni lagovi i trzuckanja? Tek radi vrhunski kada flesas ROM ili postoji li neko sluzbeno izdanje, a da radi savrseno out of the box? (Lijepo hrvatski receno)

Nema sa ovim ROM-om, nažalost out-of-box nije baš za pohvalu.. Vidjet ćemo za tjedan dva kako se bude ponašao, ako ne bude slušao, uvijek ga mogu prodati {#}

Nakon N5, iP5s i Z1, rijetko koji mob smatram fluidnim {#}

17 godina
LG G3 - rasprava

Marko judo plesacu {#}{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

@goran

Evo taman sam ja stavio Android Now 6.2 HD, odličan ROM :)

Ok, hvala. Budem probao. Zanima me da li ima root za Lollipop stock 20D ??

17 godina
LG G3 - rasprava

Nema.

0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Možeš staviti Kitkat..Rootati, staviti recovery i ubaciti neki ROM tipa Android Now HD i imaš rootan Kitkat 

P.S. 20c verzija je bolja od D verzije

0 0 hvala 0
15 godina

Po cemu je v20c bolja?

14 godina
odjavljen
galinjo24 kaže...

Po cemu je v20c bolja?

Meni je osobno fluidnija/stabilnija

17 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.12.2014 11:51 (manchy69).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Evo baterija na Android Now 6.2 mi je zasada fantastična..3G/Wifi, Auto brightness, već 6h prošlo otkad sam ga skinuo sa punjača i zasada 50min on screen-a i 90% baterije..ma odlično :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.12.2014 12:59 (MARKOZD15).

0 1 hvala 0
15 godina
manchy69 kaže...

Jel to za 32gb verziju?

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.12.2014 13:49 (galinjo24).
10 godina
neaktivan

da , za 32 gb (znači može i na 16 gb verziju moba) 

15 godina
neaktivan

Haha, jučer sam tek flashao 20D :D

15 godina

Evo flashao sam sa 20d na 20e pa ču vidjet kako če se ponašat ovih dana...btw.napravio sam normal flash...rom je fluidan i telefon je dosta hladniji koliko primjetim..za bateriju če trebat koje punjenje i praznjenje...{#}

13 godina

Pozdrav,pošto ću sada ići flashati v20e na svoj g3,e sad čitam ovaj GUIDE i pronašao sam ovo:

Sad kad je vaš uređaj ušao u download mode, u Flash Toolu stisnite gumb CSE FLASH pa Start i odaberite zemlju Južnu Koreju, a jezik možete recimo engleski (možete i stisnuti Normal koja neće izbrisati ništa s vašeg uređaja no preporučujem brisanje svega zbog razlike u inačicama Androida

sad mene zanima koja je fora s tom zemljom Južna Koreja,tj jel mora baš biti juzna koreja ili moze biti bilo koja drzava

15 godina
d4rkd3atH kaže...

Pozdrav,pošto ću sada ići flashati v20e na svoj g3,e sad čitam ovaj GUIDE i pronašao sam ovo:

Sad kad je vaš uređaj ušao u download mode, u Flash Toolu stisnite gumb CSE FLASH pa Start i odaberite zemlju Južnu Koreju, a jezik možete recimo engleski (možete i stisnuti Normal koja neće izbrisati ništa s vašeg uređaja no preporučujem brisanje svega zbog razlike u inačicama Androida

sad mene zanima koja je fora s tom zemljom Južna Koreja,tj jel mora baš biti juzna koreja ili moze biti bilo koja drzava

Ako ideš sa kit kat-a na lollipop obavzeno radi cse flash zbog različite inačice androida...kad se flash-a recimo kao ja sa 20d na 20e onda se može normal flash;-)a što se tiče tih država totalno je svejedno koju češ izabrat jer ionako ti napočetku biraš koji češ jezik{#}

13 godina

i mislio sam raditi CSE,ja inače i kad stavljam drugi ROM uvijek sve brišem jer uvijek mislim da je tako bolje,moj mobitel nije rootan, dali ja mogu samo preko flashtoola staviti v20e koji je kolega manchy69 postavio danas

15 godina
d4rkd3atH kaže...

i mislio sam raditi CSE,ja inače i kad stavljam drugi ROM uvijek sve brišem jer uvijek mislim da je tako bolje,moj mobitel nije rootan, dali ja mogu samo preko flashtoola staviti v20e koji je kolega manchy69 postavio danas

Naravno samo ga flešni preko Lg flash tools-a i sve če biti oki{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.12.2014 16:20 (galinjo24).
10 godina
neaktivan

Nije nikako kriva tema,da si bio u toku onda bi vidio da se nemogu odlučit imeđu LG G3 i Z 1,dečko!

14 godina
odjavljen
teofilos kaže...

Nije nikako kriva tema,da si bio u toku onda bi vidio da se nemogu odlučit imeđu LG G3 i Z 1,dečko!

Pa uzeo si Z1..onda odeš u Z1 temu i tamo pitaš za unlock, ne budi dosadan

15 godina
teofilos kaže...

ajde da si birao između z3 i g3...al z1 pa to je vec stari model i 3 koplja lošiji od g3{#}

14 godina
odjavljen
galinjo24 kaže...

ajde da si birao između z3 i g3...al z1 pa to je vec stari model i 3 koplja lošiji od g3{#}

Mislim da malo pretjeruješ, on je uzeo Compact verziju koja je najbolji manji mobitel iza Z3 Compact, ako mu smeta ovako velik display, napravio je dobar potez.. a ionako sam imao velikog Z1 prije G3, osim boljeg displaya na G3, nema tu neke specijalne razlike

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice