LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.086.129
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Kako iskljuciti 3 puta klik zoom,strasno me nervira?

Nisam nasao pod accessibility ni pod gestures

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: LG G2 tema
Postavke - pristupacnost - zum osjetljiv na dodir(iskljuci/ukljuci) :)
13 godina
neaktivan
PiXeLsss kaže...
Postavke - pristupacnost - zum osjetljiv na dodir(iskljuci/ukljuci) :)

Hvala ti,spasio si mi 3 godine zivota 😁

16 godina
Luuka kaže...

Imate kakvu preporuku maskica za G2? Uzeo sam neku u VIP centru, ok je, al nije baš fixirana na mjestu, često ju moram popravljati, a i nema zaštite za ekran. Trebam li uopće brinuti oko zaštite za ekran i uzimati neku koja ima i zaštitu ekrana? Izletilo mi je ovo na fejsu, vidim da ima dosta velik izbor - http://gizzmo.hr/dodatna-oprema-lg/g2. A tu je uvijek i Dealextreme - http://www.dx.com/s/lg%2bg2?category=536

Ako imate neku za preporučit to bi bio super :D

Ping :)

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
12 godina
neaktivan
LG G2 tema

http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=

Na ovom linku mi pokaze kad unesem svoj IMEI nakon "esn=" da ima nova verzija firmwarea D80220G.

Zna li neko kakve su izmjene?

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.10.2014 12:52 (amkan).

1 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW597806432109876543213/D80220G_00.kdz

vidi..i meni isto :)

Probaj pa javi..LG nema changelogs bas.

ja

0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

Jel na vipu i dalje zadnji 220D?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G2 tema

Upravo instalirao. Verzija androida je i dalje 4.4.2.

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

g2 root + twrp

md5: 22d3189b65b154b3b32a34c680be92e8 

Nadogradjen link s prvog posta.

-towelroot

-AutoRec + Twrp 2.8.0.1

Uskoro nadodam backup i restore.

ja

2 0 hvala 1
14 godina
LG G2 tema

Nadogradio danas na 20g. Baterija nakon nadogradnje bila na cca 85%. Napunio je do 100%. 10h i 22min na bateriji, wifi upaljen stalno, koristio ga za surfanje(chrome), facebook, whatsapp, trenutno SOT mi je 2h i 2min na 67%. S ovakvim koristenjem na 20f bi bila na 50%, s obzirom da je tek prvi ciklus nakon nadogradnje necu donositi jos zakljucke ali nadam se da nece ici na gore kao sto sam imao problema na 20f. Ostale stvari rade odlicno kao i prije, upgrade-om sam zbog baterije prezadovoljan i samo neka tako ostane :)

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G2 tema

zanima me dali ova dva zvucnika sto lg ima dolje rade uvjek...?
npr: kad slusas na you tube pjesme dali sviraju oba dva ili samo jedan... ili opcenito slusanje pjesama na mobu dali sviraju oba?

pitam jer mi se cini da mi svira samo jedan kad slusam nesta na internetu... a na plejeru neznam jer nemam nijednu melodiju na mobu  

0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

Jedan ti svira, zapravo samo je jedan zvucnik

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
THomson kaže...

znaci ljeve rupice su samo imitacija, a desni svira normalno oke hvala, mislio sam da je pregorio jedan

16 godina
SIII Deny kaže...
THomson kaže...

znaci ljeve rupice su samo imitacija, a desni svira normalno oke hvala, mislio sam da je pregorio jedan

Nisu imitacija nego mikrofon.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
13 godina
neaktivan
THomson kaže...

Mene nerviraju ti donji zvucnici,trebali su ih staviti gore ili jedan sa svake strane

13 godina

Možeš dati link sa 20G za 802 32 GB. 

Luc
12 godina
neaktivan
LG G2 tema

ja imam od 16GB i sad sam provjeravao zadnji mi je 20D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG G2 tema

Zasto mi se igra Redline rush stalno crasha na ovom mobitelu? Ima tko rijesenje?

ANTI_Fejzbukovac

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
THomson kaže...

Lijeve su rupice od mikrofona :)

13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ljudi kako da namjestim infrared za max tv ili za Toshibinu Regzu?

Edit:Regza rijesena,jos samo kad bi mi neko mogao max tv pomoci...Telefon trazi preveliku preciznost,na s4 mozes lagano iz svih kutova,ali nema za max tv

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2014 19:25 (drakula789).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Ja nemogu downloadati firmware sa http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 , kada prođe reklama, klinkem "skip add" i ništa se ne dešava. Dali je tako i trenutno kod vas?

Luc
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Luc989 kaže...

Ja nemogu downloadati firmware sa http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 , kada prođe reklama, klinkem "skip add" i ništa se ne dešava. Dali je tako i trenutno kod vas?

koji skidate s te stranice? sa europa open, germany open, hungary open, austria open ili ?

13 godina
LG G2 tema

Ja bi htio skinuti bilo koji 20G za 32 GB, npr. Italy, ali kažem, ne kreće download..kako je tebi?

Luc
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Luc989 kaže...

Ja bi htio skinuti bilo koji 20G za 32 GB, npr. Italy, ali kažem, ne kreće download..kako je tebi?

ahaam mislio sam da nemos koji hoces skinuti, zato sam pitao odakle se moze skinuti iz koje drzave...

evo probao sam onda hungary open od 16GB al poslje skip ad nedesava se nista, prazan prozor

16 godina
SIII Deny kaže...
Luc989 kaže...

ahaam mislio sam da nemos koji hoces skinuti, zato sam pitao odakle se moze skinuti iz koje drzave...

evo probao sam onda hungary open od 16GB al poslje skip ad nedesava se nista, prazan prozor

kad ti se otvori taj prazan prozor, promjeni u linku "%2F" u "/"

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 11:04 (uroszg).
17 godina

Ja još uvijek na vipu imam 220D, hoću li uopće dobiti update? Vjerojatno ne. 

Zanima me hoćemo li dobiti Lolipop na G2? Dosta sam čitao po raznim portalima svi pišu da ćemo navodno dobiti.

13 godina
uroszg kaže...
SIII Deny kaže...
Luc989 kaže...

Hvala, ali ne pomaže

Luc
16 godina
Luc989 kaže...
uroszg kaže...
SIII Deny kaže...
Luc989 kaže...

Hvala, ali ne pomaže

cudno, meni radi tako.

probaj s ovim linkom csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW218806432109876543213/D80220G_00.kdz

to ti je: 275 ITA/ITALY

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 12:12 (uroszg).
13 godina
LG G2 tema

Hvala, opet ništa "this webpage is not available", isprobao u više browsera  {#}

EDIT- uspjelo preko moba konačno, tnx {#}

Luc
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 12:18 (Luc989).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

super {#}

ako ces imati problema ili hoces neku drugu verziju, javi pa cu downloadati i uploadati na neko drugo mjesto

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice