LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.086.405
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: LG G2 tema
Child Of Bodom kaže...
PiXeLsss kaže...
Uvjek prije flesanja usporedi MD5 sumu orginal fila i preuzetog ;) Moguce da ti je pruzeti rom bio ostecen..

Hvala na tom bitnom savjetu, provjerio sam - međutim bilo je sve ok što se tiče toga :-)

Problem je bio u twrp.u, naime tek nakon instalacije nove verzije ( twrp 2.8.x.x...kao što je preporučio kolega bender_007) mi je konačno uspjelo!

Pa bih ovom prilikom preporučio i drugima da probaju staviti Resurrection Remix ROM , mobitel je extra brz sa tim rom.om, like it!

Kakva je kvaliteta fotki u usporedbi sa stock lg romom?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
11 godina
protjeran
LG G2 tema

Kak se onda moze stavit slika bez rezanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Mislio sam nadograditi na lolipop i sad me zanima kako mogu uraditi backup cjelokupnog sistema, želim tako da ga mogu vratiti ako mi šta krene po zlu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG G2 tema

Za ove što pitaju za wallpapere

Meni dalje od ove aplikacije nema 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hashcode.walloid&hl=en

0 0 hvala 0
12 godina
LG G2 tema

Pozz ekipo.

Imam navedeni mobitel vec nekih 10 mjeseci.

I stvarno sam zadovoljan.

No prosli tjedan sam primjetio da mi se pojavila neka zuta mrlja u gornjem desnom kutu i baterija se strasno brzo praznila i jako jako sporo punila (niti jedan dan nije drzala).

Odnio na servis i covjek mi objasni da se ne tom djelu di je zuta mrlja da se ispod toga nazale cipovi koji se griju i da se ekran zapeko.

Sad kolko sam citao po forumima mislim da im je to boljka ali sto se tice baterije nije mi jasno.

Jel je imao ko problema sa baterijom. Prije je drzala 3 nekad i 4 dana ako sam mob slabije koristio.

Mob sam ostavio u srijedu na servisu i rekli su mi da ce u utorak biti vjerojatno gotov.

Bas sad gledam nalog i vidim pise "čeka prednji komplet bijeli".

Znaci ocito sve naprijed mjenjaju.

Kresimir
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
keki kaže...

Pozz ekipo.

No prosli tjedan sam primjetio da mi se pojavila neka zuta mrlja u gornjem desnom kutu i baterija se strasno brzo praznila i jako jako sporo punila (niti jedan dan nije drzala).

Odnio na servis i covjek mi objasni da se ne tom djelu di je zuta mrlja da se ispod toga nazale cipovi koji se griju i da se ekran zapeko.

Sad kolko sam citao po forumima mislim da im je to boljka ali sto se tice baterije nije mi jasno.

Jel je imao ko problema sa baterijom. Prije je drzala 3 nekad i 4 dana ako sam mob slabije koristio.

Mob sam ostavio u srijedu na servisu i rekli su mi da ce u utorak biti vjerojatno gotov.

Provjeri punjač ili samu bateriju da se nije napuhala

12 godina
jigsaw5063 kaže...
keki kaže...

Pozz ekipo.

Provjeri punjač ili samu bateriju da se nije napuhala

Sad je mobitel na servisu sad cemo vidjet sta ce oni reci!

Kresimir
16 godina
LG G2 tema

Meni izgleda riknuo usb utor. 

Prvo se u sistemu nije htio puniti, samo ugašen. I ja budala odem u recovery misleći da je do roma, i wipeam sve. Tek onda sam shvatio da je usb crknuo, recovery ne prepoznaje OTG, PC ne prepoznaje mobitel. Probao s više kabela i više PC-a. Ni na jednom ne radi (driveri uredno instalirani, device manager i PC kao da nisam ništa spojio, mobitel se samo puni) Ne prepoznaje ga ni kad idem na mount iz recovery, ni adb, ni u download modeu. Totalno sranje. I eto, sad sam bez telefona. Pojma nemam što da radi, jedino da ga šaljem na servis. A kupljen u njemačkoj, otključan. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2015 20:23 (mind_challenge).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

Prvo se u sistemu nije htio puniti, samo ugašen. I ja budala odem u recovery misleći da je do roma, i wipeam sve. Tek onda sam shvatio da je usb crknuo, recovery ne prepoznaje OTG, PC ne prepoznaje mobitel. Probao s više kabela i više PC-a. Ni na jednom ne radi (driveri uredno instalirani, device manager i PC kao da nisam ništa spojio, mobitel se samo puni) Ne prepoznaje ga ni kad idem na mount iz recovery, ni adb, ni u download modeu. Totalno sranje. I eto, sad sam bez telefona. Pojma nemam što da radi, jedino da ga šaljem na servis. A kupljen u njemačkoj, otključan. 

Možeš to kupiti i sam 

16 godina
jigsaw5063 kaže...
mind_challenge kaže...

Možeš to kupiti i sam 

Samo, je li to sigurno to, da ne bi bilo da kupim i zamjenim pa opet ništa? 

Brine me da nije cijela matična. Zna li netko priznaju li kod nas u servisu ako je mobitel kupljen u njemačkoj?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2015 20:37 (mind_challenge).
17 godina
mind_challenge kaže...

Brine me da nije cijela matična. Zna li netko priznaju li kod nas u servisu ako je mobitel kupljen u njemačkoj?

Ma i da priznaju jamstvo, ne samo da si rootao telefon (za što nebi smjeli zezati, ali ipak zezaju), nego si wipao kompletan mob... Poništit će ti garanciju sam tak.

16 godina
lllnuclearlll kaže...
mind_challenge kaže...

Ma i da priznaju jamstvo, ne samo da si rootao telefon (za što nebi smjeli zezati, ali ipak zezaju), nego si wipao kompletan mob... Poništit će ti garanciju sam tak.

A kad sam budala, nisam uopće pomislio da je do hardvera. Izgleda da će biti kako je kolega rekao, naručivanje usb-a i mjenanje. Pa ako proradi proradi.

14 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
lllnuclearlll kaže...
mind_challenge kaže...

A kad sam budala, nisam uopće pomislio da je do hardvera. Izgleda da će biti kako je kolega rekao, naručivanje usb-a i mjenanje. Pa ako proradi proradi.

Kada priključiš usb na mob, ako ti je usb port dosta labav onda možeš sumnjati da je otišao taj dio radi habanja (imao sam taj slučaj na prošlom mob)

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Napokon opet na G2. mob mi je imao takozvani "phantom touch" i dok je bio na jamstvu, koristio sam S3 (žena koristila dok nije upgradeala na S5). Sa S3 sam totalno popi*dio... Hebeni uzas. na kraju mi zamjenili na servisu cijelu prednju masku i sad je opet kao novi... ;)

HAKOSUKA
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

pozdrav, imam jedan problem u vezi lg g2, imam ga nekih 8 mjeseci i sve je normalno radilo, kad mi se odjednom promet nenormalno povećao. to je bilo prije 4 mjeseca i još nemam rješenje. na t-com-u je i koristim simpa prejaku tarifu u kojoj dobijem 1gb mjesečno i to mi je bilo sasvim dovoljno jer sam većinom na wifi-ju a i nisam neki zahtjevan korisnik.  a sada kada ponovno aktiviram tu opciju već nakon 10 dana mi javlja da više nemam mb na računu! a najzinimljivije je što mi se to na mobitelu uopće ne prikazuje. zvala sam t-com i oni kažu da ima nešto što svakih par minuta skida oko 800b, tražila ispis prometa i stvarno svake 2-3 minute skine od 750b - 950b. brisala sam aplikacije, instalirala kojekakve anti viruse i sl., radila reset mobitela ali opet isto! tražim po internetu ali nisam ništa našla! jedino se sjećam da sam koji dan prije nego što je to počelo koristila gps i google maps kartu i nikako nisam uspjela ugasiti gps taj dan, ali poslije sam i to rješila a od tada ovo! nisam sigurna da li ima kakve veze ali eto! da li itko čuo za nešto slično i šta uraditi!

0 0 hvala 0
12 godina
smarija kaže...

pozdrav, imam jedan problem u vezi lg g2, imam ga nekih 8 mjeseci i sve je normalno radilo, kad mi se odjednom promet nenormalno povećao. to je bilo prije 4 mjeseca i još nemam rješenje. na t-com-u je i koristim simpa prejaku tarifu u kojoj dobijem 1gb mjesečno i to mi je bilo sasvim dovoljno jer sam većinom na wifi-ju a i nisam neki zahtjevan korisnik.  a sada kada ponovno aktiviram tu opciju već nakon 10 dana mi javlja da više nemam mb na računu! a najzinimljivije je što mi se to na mobitelu uopće ne prikazuje. zvala sam t-com i oni kažu da ima nešto što svakih par minuta skida oko 800b, tražila ispis prometa i stvarno svake 2-3 minute skine od 750b - 950b. brisala sam aplikacije, instalirala kojekakve anti viruse i sl., radila reset mobitela ali opet isto! tražim po internetu ali nisam ništa našla! jedino se sjećam da sam koji dan prije nego što je to počelo koristila gps i google maps kartu i nikako nisam uspjela ugasiti gps taj dan, ali poslije sam i to rješila a od tada ovo! nisam sigurna da li ima kakve veze ali eto! da li itko čuo za nešto slično i šta uraditi!

hmmm zanimljiva situacija.

I nakon tvornickog reseta opet isto.

Da nije na nekom racunu tj mailu od google-a aktivirano pa dok se prijavis na racun odma nesto skida.

U svakom slucaju najbolje moguce rijesenje ti je otici u servis (ako si iz zagreba agram servis).

Ako nisi onda odi u bilo koji servis koji ti je najblizi i ljepo objasni o cem se radi,mislim da ce ti svaki normalno radnik pokusati pomoci.

Kresimir
16 godina
LG G2 tema

Eto problem rješen. Na redditu mi je netko savjetovao da samo malo onaj pin u samo priključku podignem prema gore. Eto sada radi.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

imam problem. Nakon sto sam uradio lollipop update na svom lg-u uradio sam backup i poslao svoje quickmemoe sebi na mail te uradio factory reset. Nakon toga sam vidio da je fajl .lqm i nema sanse da ga otvorim ili ako ga importam nazad u quickmemo ne mogu vidjeti nista od onoga sto sam spremio prije a imam masu bitnih stvari tamo.

0 0 hvala 0
14 godina
smarija kaže...

Pod reset mobitela misliš na factory reset ili na obični reboot?

Jer to mi na prvu zvuči kao da neka aplikacija skida nešto pa bi factory reset morao riješiti problem. Google maps si obrisala ili još uvijek imaš na mobu? 

Možda je neki skroz čudni problem sa samom SIM karticom. Da da ju staviš u neki drugi smartphone pa provjeriš skida li i onda nešto sumnjivo.

@krowo

Nažalost ne koristim quick memo, a ovo malo što sam guglao samo sam pronašao ljude sa identičnim problemom, ali bez rješenja.

Meni se dogodilo isto kad sam pokušao otvoriti backup Taskera nakon factory reseta. Trebalo je prvo napraviti Tasker backup novi i onda taj novi pregaziti sa ovim kojeg sam napravio prije putem File explorera. Možda takvo neko kemijanje uspije i tebi.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2015 18:28 (Hexfire).
15 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Kakva je kvaliteta fotki u usporedbi sa stock lg romom?

Ugrubo rečeno -definitivno nije lošija od stocka! Čini mi se da je i fokusiranje brže.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2015 19:21 (Child Of Bodom).
11 godina
neaktivan
keki kaže...

Pozz ekipo.

jel ti stigao mob ? i gdje si ga nosio na garanciju? ja imam sisti problem i dobio sam zutu mrlju gore desno i mob m i se uzasno grije :/

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

LJUDI POMAGAJTE, dakle sve forume sam prosao i nista. Na Vip mrezi sam te sam jucer upgradeo na lollipop preko lg pc suita...sve regularno.... Cinilo se da je sve super, ali onda sam primjetio da mi ne radi knockon funkcija iako je ukljucena pod postavkama.... Zanimljivo zakljucat se hoce nakon dvostrukog tapa po ekranu, ali kada ga trebam probuditi uopce ne reagira.... Onda sam napravio factory reset i opet ista stvar. Nasao sam da neki pisu da treba otici u skriveni meni i update touch firmwere... I to sam napravio i opet nece :(  3845*#802# settings, update touch firmwere.... 

Da li ima itko ovakav problem, i ako je netko rjesio da mi kaze.... HVALA :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
supertoca kaže...

LJUDI POMAGAJTE, dakle sve forume sam prosao i nista. Na Vip mrezi sam te sam jucer upgradeo na lollipop preko lg pc suita...sve regularno.... Cinilo se da je sve super, ali onda sam primjetio da mi ne radi knockon funkcija iako je ukljucena pod postavkama.... Zanimljivo zakljucat se hoce nakon dvostrukog tapa po ekranu, ali kada ga trebam probuditi uopce ne reagira.... Onda sam napravio factory reset i opet ista stvar. Nasao sam da neki pisu da treba otici u skriveni meni i update touch firmwere... I to sam napravio i opet nece :(  3845*#802# settings, update touch firmwere.... 

Napravi backup i ručno flešaj KDZ rom-a koji imaš...

16 godina
supertoca kaže...

Knock OFF funkcija je vezana za Launcher (iz tog ti razloga radi), Knock ON je stvar zasebna za sebe 

...Nepreostaje ti nista drugo nego pokusati flesati sluzbeni kdz rom putem FlashToola 

12 godina
RondoVK kaže...
keki kaže...

Pozz ekipo.

jel ti stigao mob ? i gdje si ga nosio na garanciju? ja imam sisti problem i dobio sam zutu mrlju gore desno i mob m i se uzasno grije :/

Nosio sam ga u Gundulivecu u Smartson.

Nije jos stigao. Trebao bi sutra ili najkasnije do utorka biti gotov. Kolko vidim status servisa. Promjena komplet prednjeg dijela maska i ekran.
Al ne pise za bateriju nista. I meni se grijao. Sad ce ga oni testirati valjda detealjno. Ne znam dali im se isplati opce slagati. Ako je i baterija u banani.
Moj ti je savijet odi sto prije u servis neka oni to rijese dok ti se nije prosirilo po cijelom ekranu.

Kresimir
11 godina
neaktivan

supertoca kaže...

Evo da i ja nekome pomognem. Nije potrebno nikakvo fleshanje. Barem kod mene. 

Na KK romovima procedura za buđenje moba je bila - KNOCK ON (dva puta tapkaj na kran) za buđenje i prvi zaključani zaslon sa kojeg se onda otključavao mob (ili knock code ili slide ili nešto treće).

Nakon upgradea na LP i meni je nestao KNOCK ON ali onda sam (nakon istrage posvuda i pimplanja po svim mogućim i skrivenim postavkama) sasvim slučajno otkrio da se sada mob budi bez KNOCK ON (dva puta tapkanje) nego direktno KNOCK CODE ILI SLIDE na crni ekran.

Nadam se da ste me razumjeli. Meni je ovako i logičnije i brže i funkcionira bez greške. Dakle treba ti mobitel, uzmeš ga i na zaključani, uspavani crni ekran ukucaš svoj KNOCK CODE koji prethodno namjestiš u postavkama i 

mobitel se probudi i odmah je otključan. (settings-display-lock screen-select screen lock...)

Nije mi jasno jeli kod svih tako ili samo kod nekih, ali ponovo kažem da mi je ovaj postupak logičniji i puno brži.

KNOCK OFF je naravno uvijek i bio i ostao tu.

Inače

LP 30b by somboons + dorimanx LP kernel 2.4.  + dodatni debloat i mobitel LETI......

Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 8:52 (tomarin).
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Hvala na odgovoru, probao sam i to sad napraviti ali nista :( dakle kad ga stavim go to sleep sa 2 tapa ili tipkom odozada te se ekran zacrni... Stavio ja pod lockscrean knock code ili swipe.... Mob uopce ne reagira na nista.

0 0 hvala 0
13 godina

Sorry, ali da ti možda samo ne mijenjaš postavke u "Lock srceen", a u "Gestures" ti nije upaljen "KNOCKON Screen on/off"?

Luc
13 godina

Sorry, ali da ti možda samo ne mijenjaš postavke u "Lock screen", a u "Gestures" ti nije upaljen "KNOCKON Screen on/off"?

Luc
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Iskljucio knock on/off, stavio knock code/swipe.... Ne radi sto god da stisnem. Idem probat jos jednom da nisam slucajno nes zaje.... :)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice