LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.078.712
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: LG G2 tema
Deawood kaže...

Nightly nije preporučljivo skidati ako nisi spreman svaki dan skidati novi.

Zato i pitam kakav je. Zbog posla i svega ne stignem experimntirati sa nocnima. Cim izadje stable odmah prelazim na CM

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš
13 godina
neaktivan
win32 kaže...
Legolasij kaže...

sta ti se nesvida spigen ili balistic ? 

realno gledano bolje je uzeti neki manji case ovaj moj podosta povecava mobitel a zasto radi udaraca kad vam je mobitel zadnji put pao ? 

uzmi neki tanji a da ima zastitu i bit ces zadovoljan najvjerovatnije cu ja jedan spigen jos naruciti 

Incipio DualPro i npr. Case-MateTough Case ne povecavaju toliko masu uredaju kao npr. Ballistic, ni priblizno ne spadaju u kasu bulki kucista.

Spigen mi se ne svida nikako, imao dva komada kod sebe i ne svida mi se sama njegova plastika (imao i original i fejk) te rupa na gornjem desnom uglu koja je tu radi antene na korejskoj verziji.

Kada mi je pao mob!? Hehehe....bogme su mi znali letit okolo i da nisam imao kejs, skupljao bi ih u komadima (makar mob bas radi toga kada prodajem je uvijek u stanju "novo"....baz zato sto koristim kejs i screen protector od prvoga dana na svakom uredaju).

sve jasno javi koji narucis pogotovo ako je neki slim ja sebi mislim jedan slim jos uzet :) 

Pero
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

I jel još kome stigao OTA update, il je još uvijek rezervirano za VIP-ovce? 

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Za rootane KK lg g2 STOCK uredjaje.

Da se ne zezate s nadogradjom kamere, ubuduce ce biti ovaj format.

Takodjer i na xda

ja

0 0 hvala 2
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Jel došo kome kit kat a da je na tcomu?

I vi koji imate službeni kit kat jel postoji immersive mod il je to moguce sam na nekom custom ROMu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG G2 tema

kkaj je s KK na internation d802 li ti ga tele 2  ??

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Takodjer i na xda

Low light ima smetnje. Cini mi se da nije lepo uradjen ovaj V3.3

13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Isprobao sam CM 11 M4, sve radi glatko, brzo, stvarno odlično. Instalirao sam Xposed i gravitybox ali neke stvari jednostavno ne rade, vjerojatno zbog CM promjena nasprem AOSP-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 kaže...
bender_007 kaže...

Takodjer i na xda

Low light ima smetnje. Cini mi se da nije lepo uradjen ovaj V3.3

Meni low light odlican. Cak stovise radi bolje nego ikad. Snimanje jos bolje :)

Stavio sam pro g2 port, mozda ima neke library'e koji su optimiziraniji.

ja
13 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Takodjer i na xda

cek nekuzim sta da napravim kad skinem taj file kako instalirat ? 

i kako znati dali imam root posto sam napravio frisku instalaciju kk sa stock 4,2,2 

koji nije imao root dali imam onda root ili moram opet rootat i kako ? 

Pero
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 22:20 (Legolasij).
13 godina
LG G2 tema

Hm, pa mislim da ako ne znas sta je root, onda ga nemas.

Instalirao si 4.4.2 kako ? Preko lg toola ili OTA nadogradnja ako si na vipu ?

Procedura je zasad flashanje 4.2.2 kdz fajla, rootanje, ubacivanje recoverya i flashanje 4.4.2 iz recoverya i rootanje.

To je nekima puno posla a neki ne zele rootati.

ja

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Hm, pa mislim da ako ne znas sta je root, onda ga nemas.

Instalirao si 4.4.2 kako ? Preko lg toola ili OTA nadogradnja ako si na vipu ?

Procedura je zasad flashanje 4.2.2 kdz fajla, rootanje, ubacivanje recoverya i flashanje 4.4.2 iz recoverya i rootanje.

To je nekima puno posla a neki ne zele rootati.

ne imao sam root i recovery ali sam ga maknuo odnosno stavio stock 4,2 pa onda kk pa sad neznam dali imam ili nemam root 

Pero
13 godina
LG G2 tema

Ahaa :)

Onda nemas root. Ako me netko ne pretekne - stavim detaljne upute kako napraviti to, ukljucuje i post s prve stranice.

@cammod - nisam sad gledao post iznad gdje se netko pozalio na kameru u updateru ali bio je u pravu, ja sam vec kod sebe imao media_profiles.xml tako da nisam ni flashao kad smo testirali tako da je ostao stari fajl.

Bude danas ispravljeno, vjerojatno nadodan i mod od drugog developera, to je vec u dogovoru.

ja

0 0 hvala 0
15 godina
Legolasij kaže...
LogicusMPS kaže...
Legolasij kaže...

Malo oni manji baca na brus papir sprijeda, al vrh su obadva. Jel premasivan GEL?

taj dio sa rupama je guma na plastici vrlo zanimljivo tako da neklize na stolu ili na nekoj povrsini kad stavis ali taj nikin je smece izdara plastike nikakva imam osjecaj kao da drzim stiropor

ako si u zg volio bi vidjet taj spigenov da usporedimo mislim si uzet ili spigen ili ovaj jos jedan ali slim varijantu 

Nisam nažalost, u Splitu sam. Mada sam bio u ZG prekjučer na Glory 14 eventu u areni :D

Imaš slike na 15-oj stranici, pa ako to može pomoć :)

13 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Ahaa :)

Onda nemas root. Ako me netko ne pretekne - stavim detaljne upute kako napraviti to, ukljucuje i post s prve stranice.

@cammod - nisam sad gledao post iznad gdje se netko pozalio na kameru u updateru ali bio je u pravu, ja sam vec kod sebe imao media_profiles.xml tako da nisam ni flashao kad smo testirali tako da je ostao stari fajl.

Bude danas ispravljeno, vjerojatno nadodan i mod od drugog developera, to je vec u dogovoru.

ok cekam upute hvala na odgovoru : )

Pero
13 godina
neaktivan
LogicusMPS kaže...
Legolasij kaže...
LogicusMPS kaže...
Legolasij kaže...

Malo oni manji baca na brus papir sprijeda, al vrh su obadva. Jel premasivan GEL?

taj dio sa rupama je guma na plastici vrlo zanimljivo tako da neklize na stolu ili na nekoj povrsini kad stavis ali taj nikin je smece izdara plastike nikakva imam osjecaj kao da drzim stiropor

ako si u zg volio bi vidjet taj spigenov da usporedimo mislim si uzet ili spigen ili ovaj jos jedan ali slim varijantu 

Nisam nažalost, u Splitu sam. Mada sam bio u ZG prekjučer na Glory 14 eventu u areni :D

Imaš slike na 15-oj stranici, pa ako to može pomoć :)

vidio sam cekam da win 32 naruci neki slim pa pogledam njegove slike nije mi hitno jos :) 

Pero
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Da li je vani koja full root metoda za KK? Nisam baš pratio xda u zadnje vrijeme, ali htio bi probati camera mod neki(zbog UHD :) )

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Nova 3.3a verzija Jisnu mod ispravlja bag oko drop fps-a?

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 kaže...

Nova 3.3a verzija Jisnu mod ispravlja bag oko drop fps-a?

Da, falio je media_profiles.xml

rootanje 4.4 ce malo pricekati trenutno

nove upute za flashanje kdz fajla

ja
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 12:31 (bender_007).
13 godina
LG G2 tema

Poceo sam raditi na installeru za developere, ako netko ima volje (i rootani uredjaj na 4.4.2/mozda i 4.2.2) za testirati kad bude u nekoj fazi, nek javi, bude ucreditsima svakako :)

-app ce biti univerzalan

-dvokmponentni, jedan dio na racunalu, drugi ce biti apk koji sve obavlja

-prog na racunalu ce kreirati xml fajl kojeg kopirate na sdkarticu(mozda napravim i push da se ne zezaju ljudi previse)

-apk ce sa sdcard'a procitati xml te ce znati sta treba raditi.

Znaci nije samo za camera nego opcenito sve stogod neki dev bude imao, osim kernela naravno

ja
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 13:40 (bender_007).

4 0 hvala 0
15 godina
mastermax kaže...

I jel još kome stigao OTA update, il je još uvijek rezervirano za VIP-ovce? 

http://www.smartphonehrvatska.com/2014/03/11/lg-g2-kitkat-hrvatska-sluzbeno/

13 godina
LG G2 tema

Evo preview (stavim link kad uploadam) za xdabbeb'ov camera mod (4.4.2 stock - ROOTED)

LINK

install - instalira kameru + videos (trenutno samo to + build.prop patch)

restore - backup

backup - bez ovoga uopce ne da ostalo | + provjera da li vec postoji backup

ja
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 22:05 (bender_007).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

http://www.amazon.com/gp/product/B00EK33TZQ/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B00EK33TZQ&linkCode=as2&tag=m0494a-20

da vas pitam,jel ima kakve mane ovdje? jer cini mi se jeftino,a nisam bas upoznat sa svime,jel s mobom sve u redu,msm. jel bi trebalo jos ista dodatno placati,ako ima netko iskustva,i moze mi pojasnitii..hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
LG G2 tema

470 dolara preracunato u kune oko 2900 nije bas ni mala stvar u ovom slucaju bi reka da je cijena cak i skupa a ne jeftina s obzirom da nema garancije a po njuskalu se za razlika cca 100-200kn moze nac sa garancijom i neki koji mozes vidit osobno prije kupnje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tonix8 kaže...

http://www.amazon.com/gp/product/B00EK33TZQ/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B00EK33TZQ&linkCode=as2&tag=m0494a-20

da vas pitam,jel ima kakve mane ovdje? jer cini mi se jeftino,a nisam bas upoznat sa svime,jel s mobom sve u redu,msm. jel bi trebalo jos ista dodatno placati,ako ima netko iskustva,i moze mi pojasnitii..hvala 

Za istu cijenu ga kupis kod nas, nov i s urednim jamstvom (hint: njuskalo).  {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ja sam svoga platio 2800kn na njuškalu novi zapakirani s garancijom prije nekih 2 tjedna.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AFK kaže...

Ja sam svoga platio 2800kn na njuškalu novi zapakirani s garancijom prije nekih 2 tjedna.

2500 prije mjesec dana ali je bio star 2 mjeseca ponudi svima na njuskalu za 2500 i netko ce pristat ovako samo gubi vrijeme a ima ih dosta na njuskalu a njemu garancija odlazi 

Pero
15 godina
LG G2 tema

Ovako, napravio sam ota update na 4.4.2, dali je moguce da napravim downgrade na  4.2.2  rootam i stavim recovery..

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Je, ovdje imas upute. Rootanje imas na prvoj stranici ovog threada.

Treba ti znaci 4.2.2 stock kdz.

Hm, bas gledam, jel moze netko probati ovo?

http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=ovdje ide tvoj imei

Samo stavis svoj imei, meni sad izbaci fail

Kdz imas ovdje

ja
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.3.2014 17:32 (bender_007).

1 0 hvala 1
15 godina
bender_007 kaže...

Je, ovdje imas upute. Rootanje imas na prvoj stranici ovog threada.

Treba ti znaci 4.2.2 stock kdz.

Hm, bas gledam, jel moze netko probati ovo?

http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=ovdje ide tvoj imei

Samo stavis svoj imei, meni sad izbaci fail

Kdz imas ovdje

To je naravno za 16gb?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice