LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.079.283
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: LG G2 tema
Legolasij kaže.

probao i neskripi jednostavno je to samo tebi :) 

OFC da je samo meni... Zato je ista stvar naglašena u vecini recenzija, cak i u nasim hrvatskim,poput smartphone hrvatska... Ljudi ne cuju,ono sto ne zele cut, a posebice kad se radi o top modelu koji dode preko 3000kn, pa i u neku ruku mogu razumijet da ne cujes... Ja sam samo objektivan, i zato sto ga koristim,ne znaci da cu naglasavat samo njegove prednosti(a ima ih vise nego mana)...

Evo ti dokaz koliko sam ja "izolirani" slučaj...

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3937/LG/G2-D802-32GB

Evo i sa xda foruma:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2477869

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2014 19:41 (mastermax).
14 godina
LG G2 tema

Puno hvala na odgovorima. Možete li mi još reći koje su mu glavne mane osim toga? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Stryder kaže...

Puno hvala na odgovorima. Možete li mi još reći koje su mu glavne mane osim toga? 

Spor autofokus i spora autokorekcija osvijetljenja.... srecom pa to dvoje nije nista sto se ne moze rjesit updateom... Ono sto se ne moze rjesit updateom je izostanak podrske za microSD kartice...

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2014 19:59 (mastermax).
13 godina
odjavljen
Stryder kaže...

Nema SD slot i u HR je dobavljivo samo 16GB, ili ti ga nema puno prostora za pohranu. Sad dali to tebi smeta ili ne... Mene baš briga, imam XZ sa 16GB (odnosno 11GB) i još imam 4GB praznog prostora i trudim se da ga popunim, a neki ljudi popune 64GB kad kažeš "keks".

I pretpostavlja se (naglašavam pretpostavlja) da LG ko LG neće izdavati jako redovito apdejtove, ali nadam se da su to promijenili sa ovim mobom.

Možda će ti smetati tipke ispod kamere, ali navikneš se.

Ako ima još koja mana to će ti netko spomenuti tko baš posjeduje mob.

Sve ostalo je odlično, SOT, softver, hardver, ekran ...

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2014 19:51 (Deawood).
15 godina
LG G2 tema

Ne znam sta je vama s ovim savijanjem i skripanjem, ali bemu na kraju cu uploadat video na Youtube da ljudi vide kako se ne cuje nikakvo pucketanje ili bilo sta sl (bar ne kod mene). {#}

Jednostavno, probao sam stiskat mob na sve moguce nacine i nista ne cujem.  {#}

No ok, nije to toliko ni vazno, debilna stvar, ali kod mene to nije prisutno i to je to (prvi bi rekao da je to prisutno posto sam realan sto se tice svega).

Eto, samo jedan post gdje se vidi koliko sam realan oko stvari koje koristim:

http://goo.gl/rhzIax

Inace ekipa na PCE forumu takoder potvrduje da nema krckanja kucista, osim jednog covjeka koji kaze da se na njegovom cuje neko skripanja kada ga stisne pa ocito nije ista stvar kod svih jer da je isto onda bi svi "skripali" ili sta vec (uglavnom, znam o cemu se prica i na sta se misli).

@ Legolasij

Cini mi se da ti onaj Ballistic SG prekriva dio displaya, dok onaj drugi model ima problem s guljenjem boje i navodno tipke iza nisu dobro izvedene (steta, inace kejs izgleda ok).

To s guljenjem boje je posebno izrazeno kod onih zelenih i rozih verzija (imas na Youtube-u par review-a gdje to spominju i jako ruzno izgleda).

Meni je favorit za sada PureGear DualTek Extreme Shock Case, Incipio DualPro ili ako se gleda neki klasicni kejs, onda definitivno Incipio BRIG (ili Diztronic ako se ne misli koristit screen protector).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2014 23:04 (win32).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mastermax kaže...
Legolasij kaže.

OFC da je samo meni... Zato je ista stvar naglašena u vecini recenzija, cak i u nasim hrvatskim,poput smartphone hrvatska... Ljudi ne cuju,ono sto ne zele cut, a posebice kad se radi o top modelu koji dode preko 3000kn, pa i u neku ruku mogu razumijet da ne cujes... Ja sam samo objektivan, i zato sto ga koristim,ne znaci da cu naglasavat samo njegove prednosti(a ima ih vise nego mana)...

Evo i sa xda foruma:

ako nevjerujes nademo se u zagrebu pa pogledaj probao sam i tamo di je rupa jednostavno nema skripanja nikakvog sta da ti kazem (imas kopiju mobitela) za...e bali te ;) 

Pero
15 godina
LG G2 tema

Sada sam skuzio da default tipkovnica nakon apdejta na KK radi bolje nego prije,a bogme i cijeli uredaj radi jos fluidnije.

Vizualno nisu nesto mjenjali, ali ispod haube bogme ocito jesu.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

Baterija me neki put zbilja zivcira. Jedan dan traje dugo a drugi se brzo isprazni.

Evo stajao je sat vremena na stolu i baterija se ispraznila za 6%.

Moj skripi kad ga primis u ruku, cuje se malo.

its summer in here...
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 13:05 (agent_00klc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

win32 

evo taman mi stigo balistic stavim poslje slike od njega i nikina sto se tice cesa ne pokriva zaslon nego taman zastiti onaj dio rubnog zaslona koji nije pod screan protectorom iza gumbi odlicni nema greske

Pero
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
LG G2 tema

Evo pošto sam bio obećao da ću stavit QuickWindow nekidan. Malo su slike lošije kvalitete, Logitech C270, ebat ga {#}

Lagan je za nevjerovat, ne osjeti se u ruci, djeluje čvrst, priliježe dobro uz telefon. Preko SP-a vjerujem da neće grebat ekran, mada po samom materijalu koji se nalazi na unutrašnjoj strani koja priliježe uz ekran isto ne bi rekao da će grebat osim ako se nešto ne ulovi na nju, neki tvrđi kristal.

Sve u svemu, dobra stvar.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

a lol postoji neki drugi nacin da prebacim slike jaze da je prevelika slika max 2 mb ? 

Pero
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Legolasij kaže...

a lol postoji neki drugi nacin da prebacim slike jaze da je prevelika slika max 2 mb ? 

Ili neki imagehost (kao postimage) pa staviš link. Ili resize (u IrfanView npr.).

11 godina
neaktivan
Legolasij kaže...
mastermax kaže...
Legolasij kaže.

Evo i sa xda foruma:

ako nevjerujes nademo se u zagrebu pa pogledaj probao sam i tamo di je rupa jednostavno nema skripanja nikakvog sta da ti kazem (imas kopiju mobitela) za...e bali te ;) 

ajd ne kenjari... Prvo mi govoris da samo meni pucketa, kad sam ti dao dokaz da nisi bas informiran, onda mi kenjas da je moj kopija... Pogledaj screenshoot i vidi dal ti to lici na kopiju...

BTW kupljen je u Tele2 ducanu i 100% garant nije kopija... Vjerovatno su i recezenti nabavili kopije,a vjerovatno su i izlozbeni primjerci u ducanima kopije...Bas me zanima sta ces sad rec?...😃

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 17:05 (mastermax).
13 godina
neaktivan
mastermax kaže...
Legolasij kaže...
mastermax kaže...
Legolasij kaže.

Evo i sa xda foruma:

ajd ne kenjari... Prvo mi govoris da samo meni pucketa, kad sam ti dao dokaz da nisi bas informiran, onda mi kenjas da je moj kopija... Pogledaj screenshoot i vidi dal ti to lici na kopiju...

BTW kupljen je u Tele2 ducanu i 100% garant nije kopija... Vjerovatno su i recezenti nabavili kopije,a vjerovatno su i izlozbeni primjerci u ducanima kopije...Bas me zanima sta ces sad rec?...😃

ti ocito neznas pojam ovog simbola znaka sta li vec ( ;) ) ma reci cu ti samo da odes u svoju sobicu i zivciras se sto si jedini na svjetu kojem mobitel skripi :) ocito imas predebele ruka i prejake pa sva ta sila na jadan mobitel jbt ocito je jadan lg g2 daj ga prodaj prije nego ga strgas 

Pero
13 godina
neaktivan
LG G2 tema
Pero
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 17:53 (Legolasij).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Legolasij kaže...

Malo oni manji baca na brus papir sprijeda, al vrh su obadva. Jel premasivan GEL?

13 godina
neaktivan
LogicusMPS kaže...
Legolasij kaže...

Malo oni manji baca na brus papir sprijeda, al vrh su obadva. Jel premasivan GEL?

taj dio sa rupama je guma na plastici vrlo zanimljivo tako da neklize na stolu ili na nekoj povrsini kad stavis ali taj nikin je smece izdara plastike nikakva imam osjecaj kao da drzim stiropor

ako si u zg volio bi vidjet taj spigenov da usporedimo mislim si uzet ili spigen ili ovaj jos jedan ali slim varijantu 

Pero
15 godina
Legolasij kaže...

Ja sam tek danas pogledao malo neke recenzije i suzio izbor (ne znam kako mi je to promaklo):

Otterbox Commuter Series Case Black

Case-Mate Tough Case Black

PureGear DualTek Extreme Shock Case Matte Black 

Moguce da cu naruciti par komada pa si ostavim najbolji, ali za sada su mi ova tri komada favoriti.

Jos je tu klasicni Incipio DualPro, ali nekako mi se najvise mozda svida Otterbox i Case-Mate, radi se o stvarno odlicnim kejsovima.

Otterbox i Case-Mate imaju stvarno super recenzije pa je tesko odabrat najbolji.

P.S.

Kakva je plastika na tom Ballisticu?

Dobro je sto ne prekriva display, na prvu izgleda kao da ce prekrivat.

Ajde nabaci par slika s mobom u kejsu ako imas vremena. 

15 godina
LG G2 tema

Dali itko koristi cm11? Ima li kakvih vecih bugova?

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
win32 kaže...
Legolasij kaže...

Ja sam tek danas pogledao malo neke recenzije i suzio izbor (ne znam kako mi je to promaklo):

Otterbox Commuter Series Case Black

Case-Mate Tough Case Black

PureGear DualTek Extreme Shock Case Matte Black 

Moguce da cu naruciti par komada pa si ostavim najbolji, ali za sada su mi ova tri komada favoriti.

Jos je tu klasicni Incipio DualPro, ali nekako mi se najvise mozda svida Otterbox i Case-Mate, radi se o stvarno odlicnim kejsovima.

Otterbox i Case-Mate imaju stvarno super recenzije pa je tesko odabrat najbolji.

P.S.

Kakva je plastika na tom Ballisticu?

Dobro je sto ne prekriva display, na prvu izgleda kao da ce prekrivat.

Ajde nabaci par slika s mobom u kejsu ako imas vremena. 

sta ti se nesvida spigen ili balistic ? 

realno gledano bolje je uzeti neki manji case ovaj moj podosta povecava mobitel a zasto radi udaraca kad vam je mobitel zadnji put pao ? 

uzmi neki tanji a da ima zastitu i bit ces zadovoljan najvjerovatnije cu ja jedan spigen jos naruciti 

Pero
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Vec sam pisao o problemima sa USB OTG funkcijom. Sinoc sam sa ovim generic OTG kablom pokusao umetnuti prijateljev USB stick (ne znam koji brand) i bez problema je prepoznat i mountan. Kada sam nakon toga ponovo pokusao umetnuti svoj Kingston DT101 4GB stick, pokaze se samo ona animacija umetanja, ali memorija nije prepoznata. Da li neki USB stickovi jednostavno ne podrzavaju OTG, ima li to uopce smisla?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ljudi, da li je tko napravio OTA update na kitkat, a da je imao rootani uređaj?

0 0 hvala 0
14 godina

Mislim da prepoznaje samo FAT32, exFAT ali ne i NTFS format...

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.3.2014 16:42 (Iwa1001).
13 godina
neaktivan
merio kaže...

Dali itko koristi cm11? Ima li kakvih vecih bugova?

Vidim na XDA da se za nightly verzije dosta žale. Možda isprobam kad izbace CM11 M4 pa javim. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.3.2014 17:00 (user3468).
17 godina
LG G2 tema

M4 build for phones are being uploaded now. Ours won't be too long.

EDIT: Taman stavim gore najtli verziju, i ponuđen mi je updejt na M4..

Pa da vidimo kak M4 radi..

Inače upoznat sam dobro s nightly verzijama, i ne sjećam se da sam imal nekih problema..

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.3.2014 17:14 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
LG G2 tema

Nightly nije preporučljivo skidati ako nisi spreman svaki dan skidati novi.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zvonac kaže...

M4 build for phones are being uploaded now. Ours won't be too long.

EDIT: Taman stavim gore najtli verziju, i ponuđen mi je updejt na M4..

Pa da vidimo kak M4 radi..

Inače upoznat sam dobro s nightly verzijama, i ne sjećam se da sam imal nekih problema..

ajde pa javi kakva je baterija,  da li ima onaj major lag,  Fc,  itd. 

17 godina
user3468 kaže...

ajde pa javi kakva je baterija,  da li ima onaj major lag,  Fc,  itd. 

Onak na prvu, brutalno brz ala N5..

14 godina
neaktivan
Iwa1001 kaže...

Mislim da prepoznaje samo FAT32, exFAT ali ne i NTFS format...

Znam to, ova USB memorija koja nece da radi je formatirana u FAT32, ali nista. Cak sam skinuo neki OTG analyzer sa Google playea, koji je pokazao da je sve ok, cak je u njemu ocitao naziv USB memorije, ali telefon je ne vidi i ne da da se mounta.

15 godina
Legolasij kaže...

sta ti se nesvida spigen ili balistic ? 

realno gledano bolje je uzeti neki manji case ovaj moj podosta povecava mobitel a zasto radi udaraca kad vam je mobitel zadnji put pao ? 

uzmi neki tanji a da ima zastitu i bit ces zadovoljan najvjerovatnije cu ja jedan spigen jos naruciti 

Incipio DualPro i npr. Case-MateTough Case ne povecavaju toliko masu uredaju kao npr. Ballistic, ni priblizno ne spadaju u kasu bulki kucista.

Spigen mi se ne svida nikako, imao dva komada kod sebe i ne svida mi se sama njegova plastika (imao i original i fejk) te rupa na gornjem desnom uglu koja je tu radi antene na korejskoj verziji.

Kada mi je pao mob!? Hehehe....bogme su mi znali letit okolo i da nisam imao kejs, skupljao bi ih u komadima (makar mob bas radi toga kada prodajem je uvijek u stanju "novo"....baz zato sto koristim kejs i screen protector od prvoga dana na svakom uredaju).

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice