50ˇ. Stari mi gleda preko EVO TV-a, SD signal, znači reza je ~520p* i slika je super. Gleda sa nekih 3, 4 m udaljenosti. Dojmilo me se u dućanu dok sam nabil nos na ekran, nikakvi pixeli se ne vide. I na tom Samsungu su pustili "normalan" SD signal (Nova TV), i slika je bila dobra.
LG nisam ni jedan videl da je na SD signalu u dućanu i svi vrte promo 4k videe, to sve izgleda super.
Jučer smo gledali tekmu HR - Brazil, nemam prigovora. Osim, nakon 50", ja bi sad još veći tv :D
4K video pustili preko youtubea, super izgleda. Al to bu moj stari skoro pa nikad gledal...
43 model navodno ima IPS ekran , a ostali VA, pa pripazi na to. Al vjerojatno ne bi primjetil razliku..
Iskreno, na ovom 50 VA ekranu, komotno ga gledamo i sa strane. I nema nikakvih problema sa probijanjem svjetlosti, ni slično... Neko je jednostavno možda dobio loš primjerak.
Kažem LG mi je isto bil u uskom izboru, al kad ga niko u shopu nema na anteni, ne želim kupovati na pamet, Samsung sam videl da ima dobru sliku i to je to.
gdje si kupio? koliko sam gledao, UE43MU6172 najjeftinije ispada na e-kupi - 3150,00 preko zabe..upravo sam kontaktirao korisničku podršku, kaže mi da 43" ima "Ultra Clear Panel" znači IPS.. ne znam, možda radi toga dolaze negativni komentari o lošoj slici,, ne znam više, lud sam, još ću dočekati prvenstvo na staroj Toshibi 32" :(