za moj ukus estetski odvratno. Dalje ne želim ni gledat. Nije mi jasno zasto ti je problem pricekat kad se radi o kucistu. To kupiš i imaš GODINAMA. Pricekaj r4 i imaj lijepo nečujno i hladno kuciste. Kvaliteta izrade mu je takoder za 10.
Also ako ti se izdvaja 1100kn imas corsair obsidian 550D koji je isto vrhunski izoliran. Baci oko.
vidiš kako se ukusi razlikuju.. meni se ne svidaju ta jednolicna kucista.. Samo crno nista drugo.. unutra ti ionak rijetko tko gleda , dok je vanjština meni bitnija..
da bar imaju malo neke boje ili nesto... pa ne zelim sve crno :(
A to su sad stvarno ukusi nemamo tu o cemu pričat. Ja volim šta jednostavnije i šta manje upadljivo. Ovaj LC power je za mene kič. Btw od fractala mozes kupit titanium grey verziju s prozorom. Tako da bi ti to možda bilo malo zanimljivije.
Problem je što su sve kucista s dobrom izolacijom kucista jednostavnog stila i profesjonalnog izgleda. Dok su sve gejmerska kucista u bojama s raznim điđama koje ti voliš al to ti je sve otvorenog tipa krcato ventilatora spremno da ubacis zrakom hlađen 3-way sli unutra. Ne pada mi na pamet ništa između. Pogledaj antec p280, corsair 550D , to su sve kucista s vrhunskon izolacijom a sva su ti crna jednostavna kutija xd.
http://images17.newegg.com/is/image/newegg/11-352-023-Z11?$S300W$