Smrt "igricama"

poruka: 214
|
čitano: 70.302
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Smrt "igricama"".
17 godina
neaktivan
Smrt "igricama"

Živcira me što se neki ljudi (točnije djeca) nabrijavaju i pjene kad neko na forumu kaže IGRICA. Kao, sad su oni pravi gameri (a zapravo su gay-meri i k*rac od ovce) i oni govore IGRE. Samo 1337 i hax0rzi govore IGRE dok n00bzi i neuk narod govore IGRICE.

A naravno, ovaj forum vrvi učenim informatičarima [sarkazam] koji bi trebali govoriti IGRE, a vrlo je vjerojatno da se oni pravi, u(pu)čeni informatičari nisu ni oglašavali u ovom topicu [ne-sarkazam]...

Mislim da su igrice pretežito za djecu i tinejdžere. Imam 16 godina i više me igrice ne drže kao kad sam imao 10 godina, sve ih brže brišem i nisam više toliko zaokupljen njima. Vjerojatno sa 30 više ni neću igrati igrice, pa već sada sa 16 sam radije na internetu nego igram igrice... Naravno, postoji i nekolicina ljudi koji će i sa 30 igrati igrice kao da im je 10, ali većina onog "neupućenog casual naroda" će polako prestajati igrati igrice.

Posebno me nasmijao Faerdahur koji bi htio, pazite vi ovo, educirati i osvjestiti javnost točnim IT izražavanjem. ROFLOLMAO, kako bi rekli Face-djeca... On kaže da je pravilno IGRA i da je IGRICA zlo. Zapravo, ako ćemo baš cjepidlačiti, kaže se VIDEO-IGRA, a ne IGRA, neuki čovječe!

Bravo Ferdo! Možeš osnovati fundaciju koja bi se bavila time da se svi Hrvati nauče izbjegavati riječ IGRICA i tako ćemo biti korak bliže do savršenstva...

Ja kažem, "Živjele IGRICE!"

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Smrt "igricama"

MorciTheCroat

Ne... nisam gledao gospodare prstenova i Matrix

Kupio sam novu graficku KARTU Radeon 4830 i igrao neke igre

Super mi je ta graficka KARTA iako sam malo bio uvrjedjen kada mi je susjed rekao da sam kupio dobru graficku karticu!

Nabijem njega i njegovu "karticu" ja sam kupio GRAFICKU KARTU!

Nitko nece sa podsmjehom pricat o mojoj novoj GRAFICKOJ KARTI!

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2009 19:57 (Kant).
17 godina
neaktivan
Ige kaže...

Ma gle, mene jedino smeta, kad svi govore igrice, onda neupučen puk ( tipa moji starci ) živi u uvjerenju da su "igrice" samo za mlađe od 10 godina, ili pak totalne kretene. I jbg, nemos im objasnit.

Silvester, glej iznad. Tu ti je najljepše i najkraće objašnjenje u cijeloj temi.

EDIT : Ne voliš igre ?! Postaješ star, dude! Star, nemoj to!
"If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2009 20:01 (Horagio).
16 godina
neaktivan
Kant kaže...

MorciTheCroat

Super mi je ta graficka KARTA iako sam malo bio uvrjedjen kada mi je susjed rekao da sam kupio dobru graficku karticu!

Ajde kad si tak pametan dođi u neku trgovinu i reci tam prodavaču da želiš kupit GRAFIČKU KARTU.Mislim da če cijela trgovina prasnuti u SMIJEH.
MICROMAN
17 godina

Pa sta onda?

Ti im objasni da na tim grafickim kartama rade tisuce inzinjera i da nije u redu da se njihov trud omalovazava nazivajuci muku njihovih ruku karticama...

Takodjer tog prodavaca pitaj vozi li on auto ili autic?

...a zatim ponovo trazi graficku kartu, a mozes usput kupit i zvucnu kartu... nije niti nju u redu nazivat karticom

16 godina
neaktivan
Kant kaže...

Pa sta onda?

Ti im objasni da na tim grafickim kartama rade tisuce inzinjera i da nije u redu da se njihov trud omalovazava nazivajuci muku njihovih ruku karticama...

Takodjer tog prodavaca pitaj vozi li on auto ili autic?

...a zatim ponovo trazi graficku kartu, a mozes usput kupit i zvucnu kartu... nije niti nju u redu nazivat karticom

Ti stvarno NE KUŽIŠ!!!!!!!Kad kažem GRAFIČKA KARTICA time ne mislim omalovažavat njihov trud i muku nego tako kažem zato što mi je to u naviki(VIJERUJEM DA JE VEČINI TAKO)i zato što ljepše zvuči.A što se omalovažavanja tiče.HEBIGA nisu sve grafe zaslužile da ih se HVALI.
I MOLIM TE NEMOJ VIŠE USPOREĐIVAT AUTO(AUTIĆ,MRCINA,PILA.KAK GOD OČEŠ)SA KOMPOM(RAČUNALOM,KANTOM,LIMENOM ZVIJERĆICOM.TAKOĐER KAK TI SRCE ŽELI).
I BAŠ ME ZANIMA KAK SI PRODAVAČU REKAO DA OČEŠ KUPIT GRAFIČKU KARTU HD4830.LOL.
MICROMAN
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2009 20:29 (microman).
17 godina
protjeran
Kant kaže...

MorciTheCroat

LOL
Kruske i jabuke...
EVE ONLINE http://www.afk-wrecking.com/ (EVE kanal "ELITC") http://cro4life.freehostia.com/ Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina

Pa tako i ja i vecina ostalih kada kaze "igrica" ne misli nikoga omalovazavat i mozda im ljepse zvuci. Meni da.

Tako da mi nije jasno cemu ova tema?

Osim lijecenja kompleksa onih koji igraju "igre" a ne "igrice".

17 godina
neaktivan
Smrt "igricama"

karta-mapa(grada,države)

kartica-kreditna,za ugradnju(mislim na grafičku).

čemu karta?aj odi do nekih koji su napravili grafičku i reci im "grafička kartica" i neće se ljutit.

OS: Windows XP Professional Edition SP3,Windows 7 Ultimate Beta 1(Build 7000)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

zasto?

budi toliko ljubazan pa mi objasni?

zasto je normalno nazvat proizvod kao sto graficka karta umanjenicom, a igru je bezobrazno nazvat umanjenicom?

djdomi

kod nas se uzima engleski gdje je igra "games", pa se smatra da treba tako i prevest, znaci "igra"

takodjen u engleskom, graficka je "graphics card", kreditna je takodjer card, primjerice "mastercard".

Nigdje umanjenice...

...pa me zanima zasto je sramota prevest pojam "games" umanjenicom, a druge pojmove nije sramota prevest umanjenicom?

Graphics Card je ono pravo, muski, gejmerski... zar ne? a graficka kartica je nesto jadno, malo, kao telefonska kartica... kako objasnit da ima modela i po nekoliko tisuca kuna?

Evo, ja govorim "igrice", ali ako je stvarno u interesu naseg jezika i programera da se kaze igra, nema problema. To mogu naucit. Ali onda trazim dosljednost u problematici, pa ocekujem u jednome od narednih brojeva veliki test grafickuh karti, takodjer zelim citat o videokamerama s memorijskim kartama a ne karticama (iz buga 193, u testu kamera spominje se pojam memorijske kartice, valjda jer su male, onda se mogao upotrijebit i pojam videokamerice jer ima puno vecih od ovih testiranih)...

...i tako dalje i tako blize...

ali dosljedno

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2009 20:46 (Kant).
16 godina
neaktivan
Smrt "igricama"

Mislim da bi ova tema trebala bit zaključana.Jer stvarno više nema smisla raspravljat oko takvih gluposti.

ZAKLJUČAK:NEKA SVATKO GOVORI KAK HOČE(SLOBODA GOVORA I IZRAŽAVANJA)

MICROMAN
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Smrt "igricama"

@microman, @i_rambo_plache, @slični_njima, vaša šteta što ste fulali i čitate površno, a i "pucaju" vas hormoni u tim godinama, znam... šteta.

Tko ima uho da čuje, neka čuje... tko ima dat će mu se, tko nema uzet ćemu se i ono što ima.

Amen

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

@microman, @i_rambo_plache, @slični_njima, vaša šteta što ste fulali i čitate površno, a i "pucaju" vas hormoni u tim godinama, znam... šteta.

Tko ima uho da čuje, neka čuje... tko ima dat će mu se, tko nema uzet ćemu se i ono što ima.

Amen

Uff, šmrc, šmrc, rasplakao sam se od te predivne molitve. Inače, se slažem s tobom. U vezi grafiče kartice i sl. : Da li si sentimentalno povezan sa komadom hardwarea ili nekom igrom? To ti je isto kao da pitaš da li više voliš majku ili radni stol. Ne sjećam se kad sam tijekom igre zahvaljivao grafi : Bravo, super vrtiš ovu igru, samo tako dalje. Ne, nisam. Govorio sam : Watch out, enemy infantry incoming!  LOL   Nisam govorio ništa, bio sam previše oduševljen nekom dobrom igrom, poslije sam ju hvalio prijateljima, volio ju više od samog sebe! Divio sam se genijalnosti uma koji to može napravit. Ima izuzetaka, ljudi koji bi prodali familiju za komad hardwarea, ali to su simptomi za smještaj u jednoj ustanovi zvana ludnica.
"If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2009 20:56 (Horagio).
17 godina
Horagio kaže...
Faerdhur kaže...

Amen

Uff, šmrc, šmrc, rasplakao sam se od te predivne molitve. Inače, se slažem s tobom. U vezi grafiče kartice i sl. : Da li si sentimentalno povezan sa komadom hardwarea ili nekom igrom? To ti je isto kao da pitaš da li više voliš majku ili radni stol. Ne sjećam se kad sam tijekom igre zahvaljivao grafi : Bravo, super vrtiš ovu igru, samo tako dalje. Ne, nisam. Govorio sam : Watch out, enemy infantry incoming!  LOL   Nisam govorio ništa, bio sam previše oduševljen nekom dobrom igrom, poslije sam ju hvalio prijateljima, volio ju više od samog sebe! Divio sam se genijalnosti uma koji to može napravit. Ima izuzetaka, ljudi koji bi prodali familiju za komad hardwarea, ali to su simptomi za smještaj u jednoj ustanovi zvana ludnica.

mislim da bi u toj ustanovi i za doticne bilo mjesta...
16 godina
Faerdhur kaže...
Pixel kaže...
Eto vidis, ti si prvi poceo skretati na cudnu stranu, odmah je u pitanju neki gay, laptopić ... Tko sad omalovazava kad se ovako izrazava.
Mene vise zivcira kad pamet dijeli netko ko taj posao nikad nije radio bez obzira koliko se igrao.

Programiram, ne igre, ali podosta znam o čemu govorim.

Drugo, imam jako dobrog frenda game-developera s kojim sam prošao neka teška razdoblja u razvoju igara, iz njegovih usta nikada ne bih čuo igrica.

Treće, uvažavam tvoje mišljenje, ne ponižavam nikoga, već ti ovdje opet stavljam naglasak na drugi dio mog gornjeg posta - čekaj dok dođeš u godine, društvo i okružje koje ne razumije gejmersku dimenziju razmišljanja i života. Pa tu plivaj među morskim psima, da te vidim... samo da poživim toliko da mnoge bivše klince s igricama sa ovog foruma vidim jednoga dana kakve teme otvaraju i kako se žale, kako spominju društvo, obitelj, punicu, kolege, itd. Ali sami će biti krivi za nerazumijevanje i neku vrstu "izopćenosti" od drugih, jer danas ne postavljaju temelj da svijet prihvati gejmanje kao i svaki drugi dio kulture ili kao normalnu subkulturu.

A mislim i da te razumijem, mislim da ako si možda i developer, ali definitivno mi smrdi da nisi pravi gejmer. Ima i takvih slučajeva, naravno. Čovjek voli programerski svoj posao, razumije igre koje pravi, ali baš i ne gejma strasno. Normalno je to, ne brini, ne mislim ništa loše. Samo razumijem.

Ako programiras onda sigurno znas o cemu se radi.
Joj, da si samo vidio u kakvoj sam bio okolini kad sam krenuo u razvoj igara.  Niko oko mene nije kuzio opce sto radim, to je za njih bio gubitak vremena i svi susavjetovali da se primim pametnijeg posla.
Ali eto vremenom su vidjeli da sam uporan, malo su vidjeli i kako izgleda to sto radim, onda su vidjeli kutije koje sam dobio od izdavaca, pa se malo ljudi i zainteresirali pa sad vise nije tako strasno.  Ali pocetak je sto se okoline tice bio strava.
Developer jesam, gamer nisam iz razloga sto nemam vremena za to. Volim se igrati ali skoro se nikad ne igram jer ne stignem.  Odprilike je tako kako si napisao.
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...
Faerdhur kaže...

Amen

Ja stvarno neznam gdje je netko napisao kako je sentimentalno vezan za neki komad HARDWAREA ili NEKOM IGROM(IGRICOM).
Svatko govori kak on oče i kak mu je u naviki.Ja osobno govorim IGRICA,GRAFIČKA KARTICA.I ne mislim mjenjat takve navike zato što se je na nekom forumu našlo par PREPAMETNIH ljudi koji žele širit DIKTATURU i prisiljavat ljude da govore kak su si oni zamislili,a oni koji pružaju OTPOR su GLUPI.
MICROMAN
17 godina
neaktivan
Smrt "igricama"

Kant kaže...
Horagio kaže...

Slušaj, ova tema nije vrijeđanje. To možeš raditi gdje ljudi nemaju kulture, ali ovo je forum gdje se treba znati ponašati pristojno, zato se malo smiri. Ja tebe ničim nisam uvrijedio, svaki samo iznosi svoje mišljenje. Ovdje nema, točnog ili krivog jer to nisu činjenice. Ovo ti je slično kao da te ja pitam da li ti je ljepša žuta ili plava, ti kažeš žuta, a ja ti na to odgovorim da trebaš na psihijatriju jer ne dijelimo isto mišljenje. Jesam li ja tebi rekao da si budala? Nisam. Ovo samo dokazuje da si osoba koju se lako može uznemiriti komentarima na koje ne može dati odgovori i počne vrijeđati.Iznimno plitko od tebe.  Ova tema nije nešto ozbiljno oko čega bi se trebali svađati. Riječ je o nazivu za virtualnu zabavu. Samo to. 

microman kaže...
Horagio kaže...
  Ja stvarno neznam gdje je netko napisao kako je sentimentalno vezan za neki komad HARDWAREA ili NEKOM IGROM(IGRICOM).
Svatko govori kak on oče i kak mu je u naviki.Ja osobno govorim IGRICA,GRAFIČKA KARTICA.I ne mislim mjenjat takve navike zato što se je na nekom forumu našlo par PREPAMETNIH ljudi koji žele širit DIKTATURU i prisiljavat ljude da govore kak su si oni zamislili,a oni koji pružaju OTPOR su GLUPI.

Ovo je bio samo primjer kojim želim pokazati da ljudima vše znače igre nego komponente. Da li te vežu uspomene na grafu prije 4 godine ili na neku genijalnu igru prije 4 godine. Zamisli da svatko govori po svom. Neki standard se mora naći! Ja bih želio govoriti po "pravom kajkavskom" na satu hrvatskog jezika, ali zamisli, NE SMIJEM! Govorio bi tako i na ovome forumu, ali neću! Zašto? Jer želim da me ljudi bolje razumiju. Mora se naći neka osnova po kojoj će se svi sporazumijevati. Sad raspravljamo da li je pravilnije igra ili igrica.   To nisam rekao (podebljano) niti nisam vidio da je netko drugi. Ne znam zašto to misliš. Dude, opusti se :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2009 21:24 (Horagio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Smrt "igricama"

pa dajte ljudi!!

pročitajte 5-6 postova iznad i pogledajte oko čeg se svađate...Osmijeh

Znam da oko te riječi IGRA( ili igrica) stoje milijarde eura, dolara,tolara i cega sve ne, ali koda da ce svijet propast ako neko kaže igrica za CoD4.

Vjerojatno je to učinio zbog neinformiranosti i nije sigurno htio uvrijediti vas gamere i vaš sveti hobi, igranje IGRI

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Kant kaže...
Horagio kaže...

Slušaj, ova tema nije vrijeđanje. To možeš raditi gdje ljudi nemaju kulture, ali ovo je forum gdje se treba znati ponašati pristojno, zato se malo smiri. Ja tebe ničim nisam uvrijedio, svaki samo iznosi svoje mišljenje. Ovdje nema, točnog ili krivog jer to nisu činjenice. Ovo ti je slično kao da te ja pitam da li ti je ljepša žuta ili plava, ti kažeš žuta, a ja ti na to odgovorim da trebaš na psihijatriju jer ne dijelimo isto mišljenje. Jesam li ja tebi rekao da si budala? Nisam. Ovo samo dokazuje da si osoba koju se lako može uznemiriti komentarima na koje ne može dati odgovori i počne vrijeđati.Iznimno plitko od tebe.  Ova tema nije nešto ozbiljno oko čega bi se trebali svađati. Riječ je o nazivu za virtualnu zabavu. Samo to. 

Hebiga sad.Pa tko je prvi spomenuo da ima izuzetaka koji bi trebali završit u ludnici.I da bi prodali FAMILIJU za komad HARDWAREA.
TAK DA I TI TREBAŠ PODUKE IZ OSNOVE KULTURNOG PONAŠANJA.
MICROMAN
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2009 21:25 (microman).
17 godina
Horagio kaže...

Kant kaže...
Horagio kaže...

Pa zasto onda vrijedjas ljude koji obozavaju svoj hardver? Zasto bi ih smjestio u ludnicu? Zasto ih smatras ludima i umno poremecenima? Zasto smatras da imaju odredjeni oblik mentalne retardacije?

Zar samo zato sto vole drugacije stvari?
17 godina
neaktivan
microman kaže...

Hebiga sad.Pa tko je prvi spomenuo da ima izuzetaka koji bi trebali završit u ludnici.
  Ja, ali svejedno ne razumijem kakve veze ja imam sa hardware-freakovima koji moraju uvijek imati najbolje komponente dali bi svoj život za njih? Pogledaj malo Japance u vezi toga. 

Kant kaže...
  Pa zasto onda vrijedjas ljude koji obozavaju svoj hardver? Zasto bi ih smjestio u ludnicu? Zasto ih smatras ludima i umno poremecenima? Zasto smatras da imaju odredjeni oblik mentalne retardacije?

Zar samo zato sto vole drugacije stvari?
  Ne, nisi pročitao moj post do kraja. Pogledaj opet. Ima gamera, koji bi isto dali sve za neku igru. Njih isto treba na liječenje. Ali poanta je u tome, da sam htio istaknuti da ljudi više vole igre od hardwarea, a ostalo imate u bivšem postu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2009 21:33 (Horagio).
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Amen

De, molim te... Mene pucaju hormoni?! Pa ne p*zdim ja svaki put kad neko spomene riječ igrica... Živcira me tolika halabuka oko te riječi, već ima 4-5 strana threadova o tome, a vrtimo se u krug.

A ja ću baš govoriti igrica, tebi i ostalim tudumima za dušu... I da, ovo je inatljivi i provokacijski čin. IGRICA!

P.S. - divna molitva, Krist bio navijeke s tobom!

P.P.S. - igra me podsjeća na Čovječe ne ljuti se, igrice su me oduvijek podsjećale na igrice...

Dosta od mene u ovoj temi, još ću i pobrati žutaka...
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
17 godina
protjeran
Smrt "igricama"

Naziv "igrica" je tepanje i umanjenica od rijeci igra, za mene je igra - igra a igrica je neka malena igra, kao i igretina - velika igra. Zar to nije jednostavno...

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Smrt "igricama"

Maštruko opet mašta da može biti SCA u Iraku jer, ono, totalno owna u AA.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
i_rambo_plache kaže...
Faerdhur kaže...

Amen

De, molim te... Mene pucaju hormoni?! Pa ne p*zdim ja svaki put kad neko spomene riječ igrica... Živcira me tolika halabuka oko te riječi, već ima 4-5 strana threadova o tome, a vrtimo se u krug.

A ja ću baš govoriti igrica, tebi i ostalim tudumima za dušu... I da, ovo je inatljivi i provokacijski čin. IGRICA!

Opet hormoni Smijehhehe
EVE ONLINE http://www.afk-wrecking.com/ (EVE kanal "ELITC") http://cro4life.freehostia.com/ Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Pixel kaže...
Developer jesam, gamer nisam iz razloga sto nemam vremena za to. Volim se igrati ali skoro se nikad ne igram jer ne stignem.  Odprilike je tako kako si napisao.

Ecce homo... Čestitam. Skužio sam te, priznao si ti mene, stoga priznajem i ja tebe kao čovjeka i razumijem tvoj stav o igricama. Želim ti uspjeh u tom divnom poslu, a za igranje ne brini... pusti drugima da to rade dok ti zarađuješ.

Sve najbolje!

MorciTheCroat kaže...
 Opet hormoni Smijehhehe

Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh

17 godina
Smrt "igricama"

Prepirete se zbog jedno običnog nesporazuma, a to je da korištenje jednog termina automatski isključuje korištenje drugog.

Ja koristim oba izraza iz jednostavnog razloga, da razdvojim proizvode unutar te industrije po obimu i kompleksnosti.

Tako igrice koje igram na netu u browseru nazivam igricama, dok "normalne" (one na koje mislimo ovdje) igre nazivam igrama.

Također, svako od nas za neku igru uz koju je proveo jaku puno vremena, koja je toliko kompleksna i dugačka, nekad koristi naziv igretina, a svakako ima i takvih ostvarenja, koje objektivno i zaslužuju takav naziv.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Prepirete se zbog jedno običnog nesporazuma, a to je da korištenje jednog termina automatski isključuje korištenje drugog.

Ja koristim oba izraza iz jednostavnog razloga, da razdvojim proizvode unutar te industrije po obimu i kompleksnosti.

Tako igrice koje igram na netu u browseru nazivam igricama, dok "normalne" (one na koje mislimo ovdje) igre nazivam igrama.

Također, svako od nas za neku igru uz koju je proveo jaku puno vremena, koja je toliko kompleksna i dugačka, nekad koristi naziv igretina, a svakako ima i takvih ostvarenja, koje objektivno i zaslužuju takav naziv.

Potpis

17 godina
neaktivan
Smrt "igricama"

D

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2009 10:11 (Horagio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Smrt "igricama"

Haha.. bar se oko toga ocito necete trebati dugo brinuti, ocito se gaming industrija sve manje bavi igrama a sve vise sa igricama sa super uber c00l grafikom kako bi djeca mogla svrsavati na nju

http://izrada-igara.bloger.hr/ -> Blog o izradi igara :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2009 10:37 (Koki007).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice