Zaokružena digitalna arhiva Buga

poruka: 21
|
čitano: 3.463
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zaokružena digitalna arhiva Buga".
16 godina
neaktivan

Ova arhiva zbilja vrijedi zlata, ali nekako mislim da bi se trebalo okaniti silverlighta i napraviti verzije posebno prilagođene za iPad i Android tablete koji su puno prirodnije okruzenje za citanje casopisa od racunala.

U svakom slucaju, pohvale za digitalizaciju {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Zaokružena digitalna arhiva Buga
+1 za tablete
14 godina
protjeran

Šteta što nisam pretplatnik. {#} Mislim da bi trebali početi razmišljati o digitalnoj pretplati.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moj glas za verziju za tablete.

T

3 0 hvala 0
17 godina

Ja ću također postati pretplatnik dok uvedete digitalnu verziju za tablete.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Čestitke BUG-ovcima. Koristim sa zadovoljstvom. {#}

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Fino, fino. Od kad sam pretplatnik, na faxu mi je puno pomogla arhiva.

Jaco,moja mater te traži!
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Neću iz inata postati pretplatnik. Bug sigurno ima u svojoj evidenciji nagradnih igara da sam kroz zadnjiih 15 godina kupio baš svaki broj.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Ne shvaćam zašto je stavljen samo jedan broj u bespla arhivu. To je stvarno mizerija. Cijenim trud i vaš krajnji cilj da povećate broj pretplatnika između ostalog i radi arhive ali samo jedan broj... ?

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Svaka čast, Bugovci, ali ništa ne može zamijeniti tiskani Bug u trenucima opuštanja u WC-u. {#}

Čak ni čitanje s ajfona, ajpada i ostalih gadgeta....

Moja anti-malware zaštita:CIS+Panda URL Filter
16 godina
Ako stave od broja 1 ja odma postajem pretplatnik.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
mar123 kaže...

Rekli su da će postupno staviti sve brojeve.

15 godina

Ćisto iz neke morbidne znatiželje se pitam zašto nisu brojevi prije 100 i oće li

EDIT: Evo gore je već reka

MIKROBLOG: http://www.youtube.com/watch?v=gmyq9tIiu8g
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 12:50 (KIKI3ooo).

1 0 hvala 0
17 godina
moderator
daniz kaže...

Ova arhiva zbilja vrijedi zlata, ali nekako mislim da bi se trebalo okaniti silverlighta i napraviti verzije posebno prilagođene za iPad i Android tablete koji su puno prirodnije okruzenje za citanje casopisa od racunala.

Pa nije to baš tako jednostavno... Različite platforme, a uz to različiti načini distribucije sadržaja kompliciraju priču. Trenutno je i upitno koliko ljudi kod nas uopće ima tablete, no slažem se da treba nešto pružiti i takvim korisnicima (i sam svakodnevno koristim tablet)... Ali mislim da naglasak treba staviti na nove sadržaje, a ne toliko na arhivu.

Friday kaže...

Ne shvaćam zašto je stavljen samo jedan broj u bespla arhivu. To je stvarno mizerija. Cijenim trud i vaš krajnji cilj da povećate broj pretplatnika između ostalog i radi arhive ali samo jedan broj... ?

Do sada su bila druga dva broja, pa je ovaj "novi" broj je u tom smislu osvježenje... Svrha je isprobavanje sustava i za tu namjenu je jedan broj sasvim dovoljan.

mar123 kaže...

I broj 1 je već sada dio arhive. On je bonus! {#}

Brojeve od 2 do 99 za sada nećemo dodavati arhivi, možda vremenom, ali sigurno ne u nekom kratkom roku.

...
16 godina
neaktivan
Friday kaže...

ne znam zašo sam mislio da će se prije ili kasnije svi brojevi nać u besplatnoj arhivi (naravno sa nekim kašnjenjem od mjesec-dva) :(

kod mene normalno radi.....
16 godina
neaktivan
Miro kaže...
daniz kaže...

Pa nije to baš tako jednostavno... Različite platforme, a uz to različiti načini distribucije sadržaja kompliciraju priču. Trenutno je i upitno koliko ljudi kod nas uopće ima tablete, no slažem se da treba nešto pružiti i takvim korisnicima (i sam svakodnevno koristim tablet)... Ali mislim da naglasak treba staviti na nove sadržaje, a ne toliko na arhivu.

Slažem se  u potpunosti što se tiče naglaska na nove sadržaje. Ja osobno bih rado kupovao digitalnu verziju Buga prilagođenu za tablete kada bi izlazila bez velikog kašnjenja u odnosu na papirnatu (i po mogućnosti da bude aplikacija kvalitetnija od, primjerice, Klika). Vjerujem da bi vam distribucija bila jeftinija od papirnate verzije, pa biste imali financijskog interesa, a osobno bih radije imao Bugove u "cloudu" nego doma cijeli ormar pun papirnatih Bugova :)).

17 godina
neaktivan

Zašto samo pretplatnici? Uvidom u nagradnu igru, vidjeti ćete da pojedinci igraju tu igru više godina. Vjernost kupovine na kioscima je isključena. BRAVO!

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pitanje je što se događa kad nakon recimo deset godina prekineš pretplatu. Ako se gubi pristup arhivi onda opet sve papirnato treba čuvati.
17 godina
neaktivan
Za kioskaše bi svaki kod iz nagradne igre mogao otključati broj u kojem je izašao i još recimo dva po izboru.
17 godina
odjavljen

Mislim da bi bilo potpuno prihvatljivo kad bi se svaki mjesec 2 random broja dala na besplatno korištenje u arhivi (a prošla 2 maknula).

Ajmo palac gore, možda netko posluša {#}

Freak Show Inc.

10 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da li se kad planira i digitalizacija Mreže? Tamo ima mislim puno više bezvremenskih tekstova... pogotovo u kvalitetno odrađenim temama brojeva.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice