Trebali su pristati na akviziciju M$ dok nije bila kriza. Dvaput im nudili, dvaput ih odbijali.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemaju tražilicu koja je jednako kvalitetna kao google, nemaju integraciju s brdo drugim servisa kao što ima google, stabilnost mail usluge je bolja kod googlea. Naravno da nije u spomenutom sve, ali ne mogu naći ni jednu prednost yahooa u usporedbi s googleom (bar kad usporedim usluge koje sam koristio).
Ja koristim yahoo mail sigurno 15-tak god, to mi je uvijek bio mail kljent number 1.
Jako sam zadovoljan sa njim.
Ja koristim yahoo mail sigurno 15-tak god, to mi je uvijek bio mail kljent number 1.
Nisi jedini (ja nisam među njima) koji se drže yahoo kao pijan plota, ne samo da se drže za njega nego se prave kao da Google ili Microsoft ne postoje. Takvima će slijediti hladan tuš ukoliko se gornji scenariji dogodi, baš kao što je slijedio i hladan tuš kada je Google ukinio Google Wave servis.
Iz ličnog primjera, yahoo nema št da traži kod mene, a Googleovo proljetno čišćenje svake godine mi laganini ide na živce, eto godnji Te Wave, pa onaj News čitač (na kojem je čitava Elektrotehnika bila) pa do špekulacije da se G+ moguće gasi. Sada oštro rivalalstvo sa iOS-osom sa jedne strane i samog telefona NExusa sa druge strane.
U ovom trenu u zadnjih 20+ godina Microsoft me nikada nije iznevjerio, tražilica van US prostora im nije na nivou Googla ali sve ostalo im je kvalitetnije. To je samo naravno molje mišljenje i moja evo više decenijska iskustva.
Trebali su pristati na akviziciju M$ dok nije bila kriza. Dvaput im nudili, dvaput ih odbijali.
Ego im je nadjačao razum. 
Ja osobno se ne dopisujem sa onima koji imaju Yahoo mail, a ako dobijem ikakav email od korisnika Yahoo maila odmah ga blokiram i stavljam na crnu listu. Jednostavno nemam vremena da primam viruse i spam od korisnika doticnog servisa.
Da ne spominjem da je svima koje znam da su imali Yahoo mail isti bio i hakiran, a Yahoo korisnicka podrska je nepostojeca. Postujem one koje se drze tog servisa, isto kao i ostale izumrle vrste.
Koristim ga i ja. Ali sam iskusio dosta problema s njim, a i nudi manje od gmaila. Prijatelju mi je lockalo acc, ja nekad nemogu ući u inbox jer javi grešku, prebaci te na neki deseti layout bez pitanja itd. Jedini razlog što ga imam je taj da sam lijen prebacivat se na nešto drugo.