Moj idući mora biti bez ruba poput ovog :)
Moj idući mora biti bez ruba poput ovog :)
kaj nije lakše napisati i zamisliti 2:1 nego 18:9? ne znam kako smo mogli gledati 16:12 ekrane...
Ni oni ne znaju kratit razlomke!
Idući model će imati još bolji ekran u 36:18 formatu
Pa da bar, to je duplo bolje nego 18:9
kaj nije lakše napisati i zamisliti 2:1 nego 18:9? ne znam kako smo mogli gledati 16:12 ekrane...
Pa ima smisla jer su ovi danas standardni 16:9 pa da imaš referencu. Ne vidim u čemu je problem da se zove 18:9, ionako neće zadugo postojati te gluposti.
Bilo 18:9 ili 2:1, meni se taj omjer nikako ne svidja. Vidio sam SGS 8+. Jednostavno mi fali sirine...
Bilo 18:9 ili 2:1, meni se taj omjer nikako ne svidja. Vidio sam SGS 8+. Jednostavno mi fali sirine...
Nisi to vidio na S8+. Samsung ima puno gluplji omjer zbog kojeg je tako izdužen, 21:9.
i šta fali full hd-u na 5.2"
ionako će svi preći na 4k za 2 godine tak da je po meni ovo izmišljanje tople vode samo da imaju kaj raditi
Nisi to vidio na S8+. Samsung ima puno gluplji omjer zbog kojeg je tako izdužen, 21:9.
Kojih te 21:9 spopalo? Samsung ima 18.5:9
Zašto ste toliko zapeli za omjer ??? Hoče li ikako utjecati na filmove ? ili igre ???
Kojih te 21:9 spopalo? Samsung ima 18.5:9
Istina da, moja greška. Glupi 18.5:9 omjer zbog kojeg su izduljeni.
pa kolko sam vidio kad gledaš yubito dobiješ crne trake,nije full screen pošto je 99% sadržaja napravljeno za 16:9
čemu sad izmišljaju gluposti?
Predstavljanje 9/11 ?
Bude mu moto "Ruši sve pred sobom"?
2:1 je savršen omjer za VR (kvadrat za svako oko). Šteta što je Gear VR unazad kompatibilan i dizajniran za najmanje mobitele koje podržava. Dodatni pikseli na Galaxy S8 su uzalud potraćeni jer se ne vide a moglo je biti veće vidno polje.
Jun also shared the story behind the 17:9 screen of the original Mi Mix. There was a six month dialog with Google since the company prefers a 16:9 screen on Android phones to improve compatibility. Eventually, Google agreed to implement support for the wider aspect ratio and the rounded corners. In a way, the Mix paved the way for LG’s G6 and V30 and Samsung’s Galaxy S8 and Note8.
Ako već govorimo o trendovima. Samo da stave pristojnu kameru.. čak i da zadrže stari dizajn, uzeo bih ga. To mi je jedini deal breaker bio s prvim Mixom.