Windows 8 dostupni u Release Preview verziji

poruka: 198
|
čitano: 37.222
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 8 dostupni u Release Preview verziji".
15 godina
neaktivan
Re: Windows 8 dostupni u Release Preview verziji

Bootaj osmicu pa odaberi particiju na koju želiš instalirati.

14 godina
neaktivan

Imam problem sa Release Preview u virtual box-u, maximalna rezolucija koju mogu postaviti je 1600x1200, dok mi je glavni OS 1920x1080. Probao sam sa driverima sa ATI stranice za windows 8, ali nista ne pomaze... Citava 8 je usporena...

The future is Fusion - AMD
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 23:32 (MaXt0r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ako hoćeš na drugu particiju, znači ne na onu na kojoj ti već je sistem, bootaj sa DVD-a,

nikako ne sa upgrade programom.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
MaXt0r kaže...

Imam problem sa Release Preview u virtual box-u, maximalna rezolucija koju mogu postaviti je 1600x1200, dok mi je glavni OS 1920x1080. Probao sam sa driverima sa ATI stranice za windows 8, ali nista ne pomaze... Citava 8 je usporena...

problem sa integracijskim alatima virtualbox-a

kod mene normalno radi.....
16 godina
neaktivan
MaXt0r kaže...

Ako ti je ikakva utjeha ,ni na VMwareu nije ništa bolje! Instalacija je trajala sat vremena i sada ,sa 4 gb rama i 4 dodjeljene jezgre sve je usporeno do bola!

Sistem jednostavno nije kompatibilan sa virtualkama.

Jedino bolje rješenje ,ako imaš mjesta ,a nećeš ''pravi'' dual boot ,je instalacija na vhd!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
16 godina
neaktivan
ima tko problema s instalacijom drivera, meni ne instalira ati drivere kada skinem catalyst software suite, uopće nema drivera za instalaciju kad pokušam custom instalation opciju
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...
ima tko problema s instalacijom drivera, meni ne instalira ati drivere kada skinem catalyst software suite, uopće nema drivera za instalaciju kad pokušam custom instalation opciju

Nema drivera za 4xxx seriju. Samo za 5xxx i 6xxx. Sorry,but yebi ga.

4xxx 4xxx

6xxx 6xxx

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 13:02 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
FUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!
kak ću sad u PS-u radit normalno... :( razočaranje veliko za sada, znam da će izbaciti (nadam se) al jbga
17 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...
FUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!
kak ću sad u PS-u radit normalno... :( razočaranje veliko za sada, znam da će izbaciti (nadam se) al jbga

Skini za sedmicu i probaj instalirat u compatibility modu (a možeš i raspakirat Catalyste pa probat ubacit ručno preko device managera).

World Championships: 7, GP started: 294, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519
16 godina
neaktivan
pokušam to, imaš pravo... mislim da bi compatibility radio... e ovo me podsjeća na betu 7ice kad su se manje-više svi driveri instalirali kao compatibility ili preko device managera, već sam na to i zaboravio :P
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
MaXt0r kaže...

Ako ti je ikakva utjeha ,ni na VMwareu nije ništa bolje! Instalacija je trajala sat vremena i sada ,sa 4 gb rama i 4 dodjeljene jezgre sve je usporeno do bola!

Sistem jednostavno nije kompatibilan sa virtualkama.

Jedino bolje rješenje ,ako imaš mjesta ,a nećeš ''pravi'' dual boot ,je instalacija na vhd!

radi na hyper-v bez problema, radit će i na ostalima kad se vmware/oracle odluče napravit poštene drivere

kod mene normalno radi.....
17 godina

Ja sam isprobao sve zivo i ne zivo i preko compatibilitya. Ni jedni driveri ne rade, okay, laptop je u pitanju sa hd 3470. Defoltni drajveri rade super ali nemrem koristiti crossfire jer je nutra i integrirka hd 3200. Kaj se tice samih windowsa i metro sucelja, privikavanje trajalo kojih pola sata. Sada sam brzi od bilokoga na sedmici. Zbilja odusevljen. Integracija s drustvenim mrezama, mail, live tiles, notifikacije... predobro.

Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 13:48 (ukay1000).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cekpi kaže...
 radi na hyper-v bez problema, radit će i na ostalima kad se vmware/oracle odluče napravit poštene drivere

Ma da - bili su relativno brzi kad se radilo o alfama Osmice (7850 ,7989) ,trebalo im je ''samo'' tri mjeseca. Možda se sad i požure!

15 godina

nevidim svrhu izbacivanja starta, i onog gumba za dektop... sad sam instaliravo cod i nisam znao kako doc na desktop opet, komplicirano

Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
iskreno, ja sam se brzo navikao... winsi lete, start mi ni malo ne nedostaje, ovo mi je čak i lakše.
meni se sviđa
14 godina

koliki mora biti minimalni HDD za instalaciju Win8?
Imam jedan stari disk od 30GB. Bude li to dovoljno?

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 14:41 (tutanjkamen).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Za sve koji imaju problema sa instaliranjem GPU drivera za starije GPU-ove, a imaju dual boot (Win 7 & Win 8), evo kako sam ja rijesio (na laptopu sa ATI X1200).

Idete u COMPUTER MANAGMENT>DISPLAY ADAPTERS>desni klik pa UPDATE DRIVER SOFTWARE>BROWSE MY COMPUTER FOR DRIVER...>izaberete cijelu particiju gdje vam je WIN 7 (npr. D:)>NEXT (slika)

http://av-gurus.blogspot.com/ | https://www.facebook.com/antivirusna.ekipa
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
tutanjkamen kaže...

Bit će dovoljno.

16 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
tutanjkamen kaže...

Bit će dovoljno.

16 Gb za x86 20 GB za x64
16 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

nevidim svrhu izbacivanja starta, i onog gumba za dektop... sad sam instaliravo cod i nisam znao kako doc na desktop opet, komplicirano

Win tipka?! Ili možda kombinacija Win i D tipke?! Radi na svim Windowsima ,pa i na Osmici (vidi vraga)!! {#}{#}

A tu je i kvadratić sa slikom desktopa i nazivom ''Desktop''!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 16:17 (kizo2703).
15 godina
kizo2703 kaže...
maxy0 kaže...

Win tipka?! Ili možda kombinacija Win i D tipke?! Radi na svim Windowsima ,pa i na Osmici (vidi vraga)!! {#}{#}

A tu je i kvadratić sa slikom desktopa i nazivom ''Desktop''!! 

dobro nisam glup... kad sam instaliravo stisno sam win tipku i perbacilo me na metro i kad sam stisnio to desktop vratilo me na instalaciju cod-a... nije jos ni dolje trake bilo..

17 godina
kizo2703 kaže...
eterna luchar kaže...

Nema drivera za 4xxx seriju. Samo za 5xxx i 6xxx. Sorry,but yebi ga.  

eterna luchar kaže...
FUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!
F1-IVO kaže...

Skini za sedmicu i probaj instalirat u compatibility modu (a možeš i raspakirat Catalyste pa probat ubacit ručno preko device managera).

eterna luchar kaže...
pokušam to, imaš pravo... mislim da bi compatibility radio... e ovo me podsjeća na betu 7ice kad su se manje-više svi driveri instalirali kao compatibility ili preko device managera, već sam na to i zaboravio :P

ma ja sam u CP verziji 8-ice inst. ovu, i bez ikakve greške, valjda će onda i tebi,

to je kako su prije bile Omega, DNA, i sl. modificirane verzije, i bez brige, tu i jesu 4xxx na listi podržanih{#}

i sramota, još malo, neče ni za dvije god. stare grafe drivere raditi, i onda imaj inst. nešto službeno izdano,

kad je xx slučajeva boljih čak ovako, od nepoznatih entuzijasta valjda s viškom vremena.. iii znanja{#}{#}

(tako racimo gledam, i mnogi, pogotovo Android mob-ovi, gdje da se služb. softa dočeka treba.. ...ohohoo..)

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 13:47 (DenY's007).
16 godina
neaktivan
maxy0 kaže...
dobro nisam glup... kad sam instaliravo stisno sam win tipku i perbacilo me na metro i kad sam stisnio to desktop vratilo me na instalaciju cod-a... nije jos ni dolje trake bilo..

Nitko ti to nije ni rekao. Win tipka služi za prebacivanje između Start screena (iliti Metroa) i aplikacija ,Win i D tipka u bilo kojim Windowsima ,u bilo kojoj aplikaciji (pa i u instalaciji COD-a) automatski otvara desktop bez prozora ,sa taskbarom!

Inače ,Osmica ima neobičnu funkciju: približiš li pokazivač miša lijevom rubu ekrana ,pokazat će ti se sve aktivne aplikacije!!

17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Inače ,Osmica ima neobičnu funkciju: približiš li pokazivač miša lijevom rubu ekrana ,pokazat će ti se sve aktivne aplikacije!

Koliko god sam bio protiv Metro sučelja sad se polako navikavam na ponašanje osmice i niti ga ne primjećujem (non-stop sam u desktop modu).

Navikavam se i na poteze tipa dolje desno pa settings da bi došao do control panela.

Kizo aj ako znaš treba mi savjet:

Naime Microsoft security essentials ne radi na osmici nego je tu funkciju preuzeo Windows defender. E sad, volio bih ga vidjet u system tray tj. njegovu ikonu pa ako znaš da li je to izvedivo?

World Championships: 7, GP started: 294, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519
15 godina

Meni stalno izbacuje da mi cpu nije kompatibilan..

Prijasnja verzija se uredno instalirala a ova zadnja nece..

problem problem
Barcelona FC
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Koliko god sam bio protiv Metro sučelja sad se polako navikavam na ponašanje osmice i niti ga ne primjećujem (non-stop sam u desktop modu).

Navikavam se i na poteze tipa dolje desno pa settings da bi došao do control panela.

Kizo aj ako znaš treba mi savjet:

Naime Microsoft security essentials ne radi na osmici nego je tu funkciju preuzeo Windows defender. E sad, volio bih ga vidjet u system tray tj. njegovu ikonu pa ako znaš da li je to izvedivo?

Ne ,nije moguće ,ali bez brige ,radi i vrlo je aktivan kad  treba!! Meni se jučer jedno dvadesetak puta ovako ''upalil'' ,na ponekad ''nevine'' crackove!! {#}

A na njih inače ne reagiraju ni MSE 4 ,ni NOD32 na drugim PC-ima u kući.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 19:53 (kizo2703).
13 godina

@x18x05x

Hajd' priznaj da si namjerno pomaknuo prozor Setupa da bi ti vidili najbitniji dio wallpaper-a. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 19:53 (royalhero).
15 godina
royalhero kaže...

@x18x05x

Hajd' priznaj da si namjerno pomaknuo prozor Setupa da bi ti vidili najbitniji dio wallpaper-a. {#}

Na prvoj da.. {#}

Barcelona FC
17 godina
2fast4u kaže...
II. Ulazak direktno u desktop sučenje a ne metro:
1. Otvorite windows direktorij i pretražite “shows desktop”
2. Kopirajte pronađeni šorkat u C:\Users\username\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup
3. Voila; windowsi odmah nakon startanja pokreću desktop..

Sve sam napravio kako tu pise (slika) ali i dalje se pojavljuje prvo Metro??? {#}

http://av-gurus.blogspot.com/ | https://www.facebook.com/antivirusna.ekipa
14 godina
neaktivan

Oće bit 25Gb dovoljno za RP i par programa?

Tupac Amaru Shakur Rest in Peace
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 21:23 (donator_bubrega).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice