Windows 8 dostupni u Release Preview verziji

poruka: 198
|
čitano: 37.289
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 8 dostupni u Release Preview verziji".
17 godina
Re: Windows 8 dostupni u Release Preview verziji
Windowsi ce ti zauzet izmedju 10-15GB ostatak ti je za programe...ovisi koje zelis instalirati.
PRIJEDLOG: ako postoji portabilna inacica nekog programa koji zelis koristiti uzmi radje nju i stavi na drugu particiju (ako imas).
http://av-gurus.blogspot.com/ | https://www.facebook.com/antivirusna.ekipa
15 godina
protjeran
x18x05x kaže...

Meni stalno izbacuje da mi cpu nije kompatibilan..

Prijasnja verzija se uredno instalirala a ova zadnja nece..

Nisi jedini gro ljudi ima takav problem jer procesor ne podrzava Execute Disable Bit,Physical Address Extension (PAE), Intel SSE2 instruction

Valjda ce to maknut u finalnoj verziji

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-windows_install/error-when-installing-windows-8-release-preview/a2c11f2c-d43b-44fc-9bc0-61805a2d95ef?page=1&tm=1338751626274

http://www.soundstream.com/
13 godina
neaktivan

Dal je tko uspio nastimat Xonar zvucnu karticu da radi bez problema na Windows 8. Instaliram ju, vidim Control Panel i da se nastimavati na njemu. Nakon restarta se Control Panel nece vise pokrenuti. :(

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dafija89 kaže...

Dal je tko uspio nastimat Xonar zvucnu karticu da radi bez problema na Windows 8. Instaliram ju, vidim Control Panel i da se nastimavati na njemu. Nakon restarta se Control Panel nece vise pokrenuti. :(

Zato što n ije kompatibilna, i ja isto probao na aceru 5520 lijepog li izgleda al mi mutna a kad se ja tražio kao da dobije bolju sliku i probo sam sa DVd drivera u kojem je sedmica i uspješno napravilo onda se zaoštrilo sliku ali onda neradi Start, a ni APPS, a ni nemože ugasit pa sam u device manager deinstalirao i vratila prijašnji to što win 8 zna koja bolja onda je proradila STARt i APPS. Zaključak je onda driveri nisu kompatibilni.

15 godina
soundstream kaže...
x18x05x kaže...

Meni stalno izbacuje da mi cpu nije kompatibilan..

Prijasnja verzija se uredno instalirala a ova zadnja nece..

Nisi jedini gro ljudi ima takav problem jer procesor ne podrzava Execute Disable Bit,Physical Address Extension (PAE), Intel SSE2 instruction

Valjda ce to maknut u finalnoj verziji

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-windows_install/error-when-installing-windows-8-release-preview/a2c11f2c-d43b-44fc-9bc0-61805a2d95ef?page=1&tm=1338751626274

Zalosno..

Barcelona FC
14 godina
neaktivan

Jel ima nekoga da je stavio Windows 8 RP za primarni OS? :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
B3Arf00t kaže...

Zašto bi netko nedovršeni poluproizvod stavljao za primarni OS? Ima i takvih?

http://www.sibenik-meteo.com
15 godina
protjeran
x18x05x kaže...
soundstream kaže...
x18x05x kaže...

Zalosno..

Da,a consumer preview se uredno htjela instalirat svima

http://www.soundstream.com/
13 godina
neaktivan

Stavil sam ga kao primarni. Ne mogu nastimati Xonar zvucku preko Control Panela od Asusa. Instalirao Steam i preko njega COD MW3 i probao odigrati par partija. Driveri jos nisu ispeglani pa se pojavi koji framedrop. Inace nemam primjedbi na metro, skoro se niti ne prijemjeti osim kada pokreces neki program iz njega. Za sad OS dosta stabilno radi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 22:36 (dafija89).
14 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...
B3Arf00t kaže...

ne znam, samo pitam

17 godina
BlackMoon kaže...
B3Arf00t kaže...

...meni je igrom slucaja postao primarni na malom Acer Aspire One...imao sam Win 7 i htio napravit dual boot kad ono nema vise win 7...moram napravit repair boot Win7 {#}

BTW: u Metru mi ne radi niti jedna aplikacija...kaze da imam malu rezoluciju {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 22:45 (djigibao).
17 godina
neaktivan

ja ove winse jednostavno ne mogu prožvakat i gotovo, ovaj metro je neupotrebljiv, ružan i bez veze, jel ima kakvih vijesti o klasičnom startu? hoće li ga vratit? kakve su serverske verzije, nije vrag da i tamo guraju metro?

ko treći tita liječi
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
B3Arf00t kaže...

Ja sam stavio osmicu za primarni i jedini OS. I zadovoljan sam. Odokativni dojam je da radi jos bolje nego sedmica na mojoj konfiguraciji. Bez obzira sto je cista instalacija jer sam neki dan napravio i cistu instalaciju sedmice bas zato da mogu malo usporediti. A sto se tice metroa mislim da ovdje neki malo pretjeruju da im bas toliko smeta. Ja to metro sucelje fakticki vidim samo prilikom ukljucivanja kompa i onda se prebacim na desktop i to je to. Sve programe koje koristim imam na desktopu, kao sto sam imao i na sedmici, a ako mi zatreba control panel, run ... ili tako nesto onda lijepo donji lijevi kut, desna tipka misa i sve je tu.

Ja sam svoju Asus Xonar DG instalirao preko device managera od osmice. Znaci na update drivers pa na folder od drivera i to je to. Jer ako ides preko setupa od asusa (drivera) kaze da nisu kompatibilni.

16 godina
neaktivan
jel još netko imao problema s krckanjem iz zvučnika osim mene, jer se opet događa, imam feeling da počne krckati kad CPU malo krene raditi jače, npr. kada pređe 70%
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina

Instalirao Win8 i malo prosvrljao.

Otisao na karte i potvrdio da zelim postaviti lokaciju i ovo djubre otvorilo kartu i pokazalo zgradu gdje zivim, hebem ga.

EDIT:

I sam je nasao tocnu adresu i broj zgrade gdje zivim

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 23:16 (tutanjkamen).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

ja ove winse jednostavno ne mogu prožvakat i gotovo, ovaj metro je neupotrebljiv, ružan i bez veze, jel ima kakvih vijesti o klasičnom startu? hoće li ga vratit? kakve su serverske verzije, nije vrag da i tamo guraju metro?

Ajde ne kaki!! {#}{#}

Neće vratit ,a bome ,nema ga ni na serveru!!

Windows DataCenter Windows DataCenter

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 23:37 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Ajde ne kaki!! {#}{#}

Neće vratit ,a bome ,nema ga ni na serveru!! 

ms gleda godinama unaprijed i vidi admina kako na tabletu masti ekran podešavajući aktivni direktorij...

ko treći tita liječi
13 godina
neaktivan
B3Arf00t kaže...

Ja (al ne na ovoj kanti), i sasvim dobro radi, imao sam nekih problema oko upgradea sa XP-a oko zvuka, ali je to sredjeno. Imao sam Consumer Preview prije i super je radio,cak sam se navikao na Metro.

Verum est, summus hominorum.
17 godina
(s)izgoreo kaže...

Nisi jedini to sigurno fučkaj ga sad,{#} klasičan Start gumb neče vratit uglavnom to je ionak Windows orjentiran prema Tabletima pa to sve govori. Ukidanje Aero u konačnoj verziji je još jedna veča glupost u Windows 8, no ko ih šljivi meni svejedno nek izbace kaj oče ja guram Windows 7 dok ne istrune jer fakat nemam nikakvog razloga za promjenu.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
16 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

ms gleda godinama unaprijed i vidi admina kako na tabletu masti ekran podešavajući aktivni direktorij...

Za utjehu ,server se diže direktno na desktop ,pa onda s njega ideš dalje.

13 godina
protjeran

Izbrisao win8 upravo. Nema smisla da ih koristim dok mi isti ne zatrebaju.

Koristit ce se samo radi novog Visual Studia. Za sve ostalo tu su neki drugi OS sustavi (sedmica ukljucena).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel ko uspio isključiti metro UI ?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 23:56 (WItcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

nakon instaliranja  win 8 ,pokušao sam na net.hr otvoriti e-mail

mogu otvoriti ali ne mogu odgovoriti na e-mail niti mogu  novu poruku poslati,javlja da se aplikacija resetira i tako stalno

kad se vratim na 7 sve normalno radi

zna li netko u ćemu je problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
valisaurea kaže...

nakon instaliranja  win 8 ,pokušao sam na net.hr otvoriti e-mail

mogu otvoriti ali ne mogu odgovoriti na e-mail niti mogu  novu poruku poslati,javlja da se aplikacija resetira i tako stalno

kad se vratim na 7 sve normalno radi

zna li netko u ćemu je problem

Mislim da ti to nema veza sa OS, mozda sa browserom...{#}

16 godina
neaktivan
Meni jučer došao update za graficku karticu. Imam integrirku kao što sam rekao ati 4200.
14 godina
Eld kaže...
B3Arf00t kaže...

Ja sam stavio osmicu za primarni i jedini OS. I zadovoljan sam. Odokativni dojam je da radi jos bolje nego sedmica na mojoj konfiguraciji. Bez obzira sto je cista instalacija jer sam neki dan napravio i cistu instalaciju sedmice bas zato da mogu malo usporediti. A sto se tice metroa mislim da ovdje neki malo pretjeruju da im bas toliko smeta. Ja to metro sucelje fakticki vidim samo prilikom ukljucivanja kompa i onda se prebacim na desktop i to je to. Sve programe koje koristim imam na desktopu, kao sto sam imao i na sedmici, a ako mi zatreba control panel, run ... ili tako nesto onda lijepo donji lijevi kut, desna tipka misa i sve je tu.

Ja sam svoju Asus Xonar DG instalirao preko device managera od osmice. Znaci na update drivers pa na folder od drivera i to je to. Jer ako ides preko setupa od asusa (drivera) kaze da nisu kompatibilni.

Jel su ti svi programi kompatibilni sa RP? JER sam ja ima slucaj da sam stavio Windows 8 CP te odem instalirati anti-virus program, pa mi kaze da nije kompatibilan {#}

16 godina
neaktivan

Na Osmici imaš već ugrađeni AV - Windows Defender je ustvari Windows Security Essentials ,sa svom njegovom funkcionalošću + anti spayware komponenta Defendera.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 23:33 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
ak nekog zanima do kad mu je verzija i koja je, neka stisne start da ode u merto sučelje te upiše winver i stisne enter ;)
13 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa.....Oprostite što pitam ali me zanima samo do kada je ova verzija legalna, jer CP verzija je navodno legalna do kraj 1. mjeseca 2013., pa me zanima i za ovu verziju jer nigdje ne mogu pronaći taj odgovor....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ukucaj winver na start screen i dobit ćeš datum. - 16. 01. 2013. ,01.59 h.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2012 21:37 (kizo2703).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice