PRIJEDLOG: ako postoji portabilna inacica nekog programa koji zelis koristiti uzmi radje nju i stavi na drugu particiju (ako imas).
PRIJEDLOG: ako postoji portabilna inacica nekog programa koji zelis koristiti uzmi radje nju i stavi na drugu particiju (ako imas).
Meni stalno izbacuje da mi cpu nije kompatibilan..
Prijasnja verzija se uredno instalirala a ova zadnja nece..
Nisi jedini gro ljudi ima takav problem jer procesor ne podrzava Execute Disable Bit,Physical Address Extension (PAE), Intel SSE2 instruction
Valjda ce to maknut u finalnoj verziji
Dal je tko uspio nastimat Xonar zvucnu karticu da radi bez problema na Windows 8. Instaliram ju, vidim Control Panel i da se nastimavati na njemu. Nakon restarta se Control Panel nece vise pokrenuti. :(
Dal je tko uspio nastimat Xonar zvucnu karticu da radi bez problema na Windows 8. Instaliram ju, vidim Control Panel i da se nastimavati na njemu. Nakon restarta se Control Panel nece vise pokrenuti. :(
Zato što n ije kompatibilna, i ja isto probao na aceru 5520 lijepog li izgleda al mi mutna a kad se ja tražio kao da dobije bolju sliku i probo sam sa DVd drivera u kojem je sedmica i uspješno napravilo onda se zaoštrilo sliku ali onda neradi Start, a ni APPS, a ni nemože ugasit pa sam u device manager deinstalirao i vratila prijašnji to što win 8 zna koja bolja onda je proradila STARt i APPS. Zaključak je onda driveri nisu kompatibilni.
Meni stalno izbacuje da mi cpu nije kompatibilan..
Prijasnja verzija se uredno instalirala a ova zadnja nece..
Nisi jedini gro ljudi ima takav problem jer procesor ne podrzava Execute Disable Bit,Physical Address Extension (PAE), Intel SSE2 instruction
Valjda ce to maknut u finalnoj verziji
http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-windows_install/error-when-installing-windows-8-release-preview/a2c11f2c-d43b-44fc-9bc0-61805a2d95ef?page=1&tm=1338751626274
Zalosno..
Jel ima nekoga da je stavio Windows 8 RP za primarni OS? :P
Zašto bi netko nedovršeni poluproizvod stavljao za primarni OS? Ima i takvih?
Zalosno..
Da,a consumer preview se uredno htjela instalirat svima
Stavil sam ga kao primarni. Ne mogu nastimati Xonar zvucku preko Control Panela od Asusa. Instalirao Steam i preko njega COD MW3 i probao odigrati par partija. Driveri jos nisu ispeglani pa se pojavi koji framedrop. Inace nemam primjedbi na metro, skoro se niti ne prijemjeti osim kada pokreces neki program iz njega. Za sad OS dosta stabilno radi.
ne znam, samo pitam
...meni je igrom slucaja postao primarni na malom Acer Aspire One...imao sam Win 7 i htio napravit dual boot kad ono nema vise win 7...moram napravit repair boot Win7
BTW: u Metru mi ne radi niti jedna aplikacija...kaze da imam malu rezoluciju
ja ove winse jednostavno ne mogu prožvakat i gotovo, ovaj metro je neupotrebljiv, ružan i bez veze, jel ima kakvih vijesti o klasičnom startu? hoće li ga vratit? kakve su serverske verzije, nije vrag da i tamo guraju metro?
Ja sam stavio osmicu za primarni i jedini OS. I zadovoljan sam. Odokativni dojam je da radi jos bolje nego sedmica na mojoj konfiguraciji. Bez obzira sto je cista instalacija jer sam neki dan napravio i cistu instalaciju sedmice bas zato da mogu malo usporediti. A sto se tice metroa mislim da ovdje neki malo pretjeruju da im bas toliko smeta. Ja to metro sucelje fakticki vidim samo prilikom ukljucivanja kompa i onda se prebacim na desktop i to je to. Sve programe koje koristim imam na desktopu, kao sto sam imao i na sedmici, a ako mi zatreba control panel, run ... ili tako nesto onda lijepo donji lijevi kut, desna tipka misa i sve je tu.
Ja sam svoju Asus Xonar DG instalirao preko device managera od osmice. Znaci na update drivers pa na folder od drivera i to je to. Jer ako ides preko setupa od asusa (drivera) kaze da nisu kompatibilni.
Instalirao Win8 i malo prosvrljao.
Otisao na karte i potvrdio da zelim postaviti lokaciju i ovo djubre otvorilo kartu i pokazalo zgradu gdje zivim, hebem ga.
EDIT:
I sam je nasao tocnu adresu i broj zgrade gdje zivim
ja ove winse jednostavno ne mogu prožvakat i gotovo, ovaj metro je neupotrebljiv, ružan i bez veze, jel ima kakvih vijesti o klasičnom startu? hoće li ga vratit? kakve su serverske verzije, nije vrag da i tamo guraju metro?
Ajde ne kaki!!
Neće vratit ,a bome ,nema ga ni na serveru!!
Ajde ne kaki!!
Neće vratit ,a bome ,nema ga ni na serveru!!
ms gleda godinama unaprijed i vidi admina kako na tabletu masti ekran podešavajući aktivni direktorij...
Ja (al ne na ovoj kanti), i sasvim dobro radi, imao sam nekih problema oko upgradea sa XP-a oko zvuka, ali je to sredjeno. Imao sam Consumer Preview prije i super je radio,cak sam se navikao na Metro.

Nisi jedini to sigurno fučkaj ga sad, klasičan Start gumb neče vratit uglavnom to je ionak Windows orjentiran prema Tabletima pa to sve govori. Ukidanje Aero u konačnoj verziji je još jedna veča glupost u Windows 8, no ko ih šljivi meni svejedno nek izbace kaj oče ja guram Windows 7 dok ne istrune jer fakat nemam nikakvog razloga za promjenu.
ms gleda godinama unaprijed i vidi admina kako na tabletu masti ekran podešavajući aktivni direktorij...
Za utjehu ,server se diže direktno na desktop ,pa onda s njega ideš dalje.
Izbrisao win8 upravo. Nema smisla da ih koristim dok mi isti ne zatrebaju.
Koristit ce se samo radi novog Visual Studia. Za sve ostalo tu su neki drugi OS sustavi (sedmica ukljucena).
Jel ko uspio isključiti metro UI ?
nakon instaliranja win 8 ,pokušao sam na net.hr otvoriti e-mail
mogu otvoriti ali ne mogu odgovoriti na e-mail niti mogu novu poruku poslati,javlja da se aplikacija resetira i tako stalno
kad se vratim na 7 sve normalno radi
zna li netko u ćemu je problem
nakon instaliranja win 8 ,pokušao sam na net.hr otvoriti e-mail
mogu otvoriti ali ne mogu odgovoriti na e-mail niti mogu novu poruku poslati,javlja da se aplikacija resetira i tako stalno
kad se vratim na 7 sve normalno radi
zna li netko u ćemu je problem
Mislim da ti to nema veza sa OS, mozda sa browserom...

Ja sam stavio osmicu za primarni i jedini OS. I zadovoljan sam. Odokativni dojam je da radi jos bolje nego sedmica na mojoj konfiguraciji. Bez obzira sto je cista instalacija jer sam neki dan napravio i cistu instalaciju sedmice bas zato da mogu malo usporediti. A sto se tice metroa mislim da ovdje neki malo pretjeruju da im bas toliko smeta. Ja to metro sucelje fakticki vidim samo prilikom ukljucivanja kompa i onda se prebacim na desktop i to je to. Sve programe koje koristim imam na desktopu, kao sto sam imao i na sedmici, a ako mi zatreba control panel, run ... ili tako nesto onda lijepo donji lijevi kut, desna tipka misa i sve je tu.
Ja sam svoju Asus Xonar DG instalirao preko device managera od osmice. Znaci na update drivers pa na folder od drivera i to je to. Jer ako ides preko setupa od asusa (drivera) kaze da nisu kompatibilni.
Jel su ti svi programi kompatibilni sa RP? JER sam ja ima slucaj da sam stavio Windows 8 CP te odem instalirati anti-virus program, pa mi kaze da nije kompatibilan
Na Osmici imaš već ugrađeni AV - Windows Defender je ustvari Windows Security Essentials ,sa svom njegovom funkcionalošću + anti spayware komponenta Defendera.
Pozdrav ekipa.....Oprostite što pitam ali me zanima samo do kada je ova verzija legalna, jer CP verzija je navodno legalna do kraj 1. mjeseca 2013., pa me zanima i za ovu verziju jer nigdje ne mogu pronaći taj odgovor....