Mrak :) Još da izbace WMP i čist sustav :)
Nije mi sasvim jasno šta sve to znači. Imat ćemo nešto tipa Google Docs, ili šta?
Nije mi sasvim jasno šta sve to znači. Imat ćemo nešto tipa Google Docs, ili šta?
Nisu to web aplikacije, to su normalni programi koji se instaliraju na kompjuter. Instalirao sam Windows Live Mail Beta i ugodno sam iznenađen, po mom mišljenju to je e-mail klijent sa najljepšim sučeljem ikada. Sučelje je oku ugodno, sve je na dohvat ruke, pojednostavljeno je korištenje a napredne mogučnosti nisu izbačene. Nije mi baš jasno jel to nova zamjena za Outlook Express ili Windows Mail ili posebna aplikacija koja će se odvojeno razvijati?
Malo bezveze šta će maknuti movie maker
Ma neka maknu sve njihove gluposti koje su si umislili da mogu napravit bolje od svih drugih.
Ionako tko jos koristi Defender, Win.Firewall, Movie maker, WMP... isl...
Neka barem stave opcije u instalaciju da oni kojima to ne treba (jer ce kasnije instalirat neki bolji drugi program) ne moraju imat to smece bezveze na kompu.
slažem se ako netko več sad želi wmp 12 ili IE8 može skinut betu meni su bezveze
Ma neka maknu sve njihove gluposti koje su si umislili da mogu napravit bolje od svih drugih.
Ionako tko jos koristi Defender, Win.Firewall, Movie maker, WMP... isl...
Neka barem stave opcije u instalaciju da oni kojima to ne treba (jer ce kasnije instalirat neki bolji drugi program) ne moraju imat to smece bezveze na kompu.
slažem se ako netko več sad želi wmp 12 ili IE8 može skinut betu meni su bezveze
Meni su te gluposti o izbacivanju ovoga i onoga iz windowsa čisto sranje i ne razumijem te budale iz EU da to izbace.Ja sam uvjereni da ima puno ljudi mojeg mišljenja,da ja ako kupim OS kao što su Windowsi onda želim za te novce dobiti sve moguče programe za normalan rad(što uključuje gledanje filmova,obradu istih,pregledavanje slika i surfanje),a ne da onda nakon što kupim OS još moram ko budala tražiti po netu te sve programe.
Operativno sustav treba biti takav kakav je do sada sa uključenih što više programa u samom OS,mene ne zanima što je te programe napravio microsoft ili ko drugi.
Baš me zanima kako će oni koji nemaju pristup internetu ili imaju dial-up sve te programe skinuti sa nete.Onda će im račun za telefon ako imaju dial-up doće više nego sam OS.
Baš me zanima kako će oni koji nemaju pristup internetu ili imaju dial-up sve te programe skinuti sa nete.Onda će im račun za telefon ako imaju dial-up doće više nego sam OS.
napokon su se sjetili... šta će nekom te aplikacije kad ih nikad neće upalit? Ionako ne instaliram windoze bez da ih malo "olakšam" u nliteu.
Ja sam uvjereni da ima puno ljudi mojeg mišljenja,da ja ako kupim OS kao što su Windowsi onda želim za te novce dobiti sve moguče programe za normalan rad
Dal' sad to znači da će sami Windowsi 7 po instalaciji zauzeti koji MB manje nego Vista sa dodacima, pa je to jedan od načina kako prikazati novi OS manjim, kompaktnijim, bržim ...
Sve mi se čini da će nakon instalacije svih potrebnih programa, uspoređujući s Vistom, sve biti isto glomazno i da će Nlite imati glavnu ulogu u kresanju viška.
Neki govore kako se sve to može skinuti sa neta a šta je s onima koji nemaju net.Buljiti u kutiju i ekran na kojem piše windows 7 a nemogu ni muziku slušati na njemu
Neki govore kako se sve to može skinuti sa neta a šta je s onima koji nemaju net.Buljiti u kutiju i ekran na kojem piše windows 7 a nemogu ni muziku slušati na njemu
a oni koji su na dial upu moraju 3god skidat sve te programe i onda taman izadje win 8 pa sve ispocetka
Ma dobro je to. Meni odgovara da su Windowsi odvojeni od aplikacija te vrste pošto ionako koristim '3rd party' softver.
Ako će to M$-u omogućiti brži razvoj i manje bugova u novom OSu - samo naprijed!
(iako još uvijek mislim kako je izdavanje Windowsa 7 već iduće godine možda malo prerano..)
Trebali bi manje zauzimati od Viste prvenstveno zbog iskljucive 64-bitne arhitekture i nece biti previse gnjavaza da svaki program/servis i sta sve ne raditi u dvije verzije.
Sto se tice micanja tih programa, rekao bih da si Windows Live programi i ljepsi i bolji od defaultnih na windowsima, da ne pricam o redovnijim i laksim zakrpama.
WMP 11 ili koji ce vec biti bi po mom misljenju trebai biti ukljucen ali sa jasnom opcijom prije instalacije zelim ili ne te bezuvjetnoa instalacija WMV codeca (ipak je potreban za neke stvari, neovisno o playeru)
MS je napokon napravio pametan korak. Nazalost ne koristim niti IE, niti Explorer, niti WMP, niti Movi Maker, zapravo SKORO ništa od MS-a osim Calculatora i Outlook Express-a (iako i on ima gadnih problema kad mu se natovari mailbox = gubitak mailova = gubitak kompletne baze...itd).
Uglavnom, ako ovo napravi MS je sam sebi priznao da ne zna napraviti posteni softver i Apple je u tome apsolutni pobjednik, pa cak i Open source zajednica jer tamo dobivas Mozillu, media player, Open office i slicno.
Iskreno, vise bih volio da su sposobniji napraviti softver koji ce dolaziti sa OS-om i koji ce biti funkcionalan. Primjer je WMP, glomazni softver kojem treba vjecnost da bi ga pokrenuo na starijim PC-ima. Media player (classic) je bio super, no ne razumijem zasto su napustili tu ideju. Uglavnom, tesko mi je vjerovati da ce se MS odreknuti tog paketa.
Uglavnom, ako ovo napravi MS je sam sebi priznao da ne zna napraviti posteni softver i Apple je u tome apsolutni pobjednik, pa cak i Open source zajednica jer tamo dobivas Mozillu, media player, Open office i slicno.
Iskreno, vise bih volio da su sposobniji napraviti softver koji ce dolaziti sa OS-om i koji ce biti funkcionalan. Primjer je WMP, glomazni softver kojem treba vjecnost da bi ga pokrenuo na starijim PC-ima. Media player (classic) je bio super, no ne razumijem zasto su napustili tu ideju. Uglavnom, tesko mi je vjerovati da ce se MS odreknuti tog paketa.
MS je napokon napravio pametan korak. Nazalost ne koristim niti IE, niti Explorer, niti WMP, niti Movi Maker, zapravo SKORO ništa od MS-a osim Calculatora i Outlook Express-a (iako i on ima gadnih problema kad mu se natovari mailbox = gubitak mailova = gubitak kompletne baze...itd).
Joj joj joj. To je dobro za nas. Ali dali je dobro za neke firme ? Sada oni koji održavaju računala u firmama imaju dvaput više posla.
Joj joj joj. To je dobro za nas. Ali dali je dobro za neke firme ? Sada oni koji održavaju računala u firmama imaju dvaput više posla.