Umro je Steve Jobs zaključana tema

poruka: 353
|
čitano: 50.845
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Umro je Steve Jobs".
16 godina
neaktivan
Umro je Steve Jobs

Lijepa gesta, nije upadljivo, nije reklama za Apple, a vidi se da su se sjetili, odlično rješenje.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Umro je Steve Jobs

Sad su stavili na google prije koji trenutak - ja sam gledao prije 5 minuta i nije bilo.

0 9 hvala 0
16 godina
Re: Umro je Steve Jobs
Floki kaže...

Sad su stavili na google prije koji trenutak - ja sam gledao prije 5 minuta i nije bilo.

Nisu. To stoji na google-u od jutros.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
Bila ti je stranica vjerojatno u cashu, ja sam primjetio vec jutros oko 10. I na Amazonu ima vrlo neupadljiv logo u gornjem desnom kutu stranice.
16 godina
neaktivan
Umro je Steve Jobs

u cast njemu zadrzat cu iphone 4 

stevo RIP

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
DamageHigh kaže...
Floki kaže...

Onda nisam primjetio.

15 godina

Mogli ste vi "humanisti" umjesto što kupujete tablete i smart phoneove poslati donacije u Afriku.

Daj, kani se demagogije, čovjek nije bio licemjer za razliku od mnogih, uključujući tebe.

Tablet/smartphone ne posjedujem a licemjer nisam, uvijek pomažem gdje god mogu i koliko je u mojoj moći kad su se skupljale donacije za haiti i slično na moju inicijativu stara je svu moju i burazovu odjeću dala karitasu.To što si ti fanboy i što misliš da su svi drugi što govore protiv Jobsa licemjerni željni pažnje to je tvoj problem i preporučam da posjetiš psihijatra.Kako god bilo više neću pisati u ovoj temi jer količina gluposti koji pojedinci pišu je nenadmašiva.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. /Posredujem sponsoring klanovima!
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 20:41 (dj_renny).
17 godina
Umro je Steve Jobs

Kao što reče netko ovdje: Apple je platio toliko poreza u raznim državama diljem svijeta da bi se mogle nahraniti tri Afrike u sljedećih 50 godina.

To kako su političari diljem svijeta u državama gdje je Apple plaćao porez trošili taj novac Jobs nije kriv.

Jobs nije kriv što ni jedna država svijeta u kojoj su negove tvornice plaćale poreze nije imala niti ima budžetsku stavku za gladne Afrike.

Kao što rekoh, otkani se jeftinih demagoških fora "gladnih afrike" i "igranja psihijatara" 

Ako si se našao uvrijeđen , sorry, možda uistinu jesi takav kako kažeš.

Međutim - Jobs nije kriv što države kojima je on plaćao poreze nemaju budžetsku stavku "za gladne afrike"

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 21:10 (Floki).

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Umro je Steve Jobs

R.I.P. {#}

DB
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Umro je Steve Jobs

Neka on poćiva u miru,dal znate koliko je umrlo djece u Africi od gladi pa to nitko ne spominje,istina da je bio dobar u svom poslu,ali je makar mogao pomoći dijeci u Africi i drugdje.

kinder milch schokolade
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 21:39 (iprogramer).

4 7 hvala 0
14 godina
protjeran
Floki kaže...
DamageHigh kaže...
Floki kaže...

Onda nisam primjetio.

Od jutra gledam u to.

Moja mater te traži
14 godina
neaktivan
iprogramer kaže...

Neka on poćiva u miru,dal znate koliko je umrlo djece u Africi od gladi pa to nitko ne spominje,istina da je bio dobar u svom poslu,ali je makar mogao pomoći dijeci u Africi i drugdje.

Tocno to... I nes samo on, vec i drugi bogatasi...

No dobro, to je sad vec OFF topic..

AOM... (mmm)
17 godina
iprogramer kaže...

pa kako im nije pomogao, toliko je platio poreza državama diljem svijeta, da se bar jedna mogla sjetiti uvesti budžetsku stavku "za gladne afrike"

evo ti prilika - poduzmi inicijativu da se u naš budžet uvede stavka "za gladne afrike"

baš me zanima kako bi naši građani reagirali

14 godina
neaktivan
Floki kaže...
iprogramer kaže...

pa kako im nije pomogao, toliko je platio poreza državama diljem svijeta, da se bar jedna mogla sjetiti uvesti budžetsku stavku "za gladne afrike"

evo ti prilika - poduzmi inicijativu da se u naš budžet uvede stavka "za gladne afrike"

baš me zanima kako bi naši građani reagirali

Dobro, i to je istina, al je OFF topic...

Ja to tak pisem da ne razgovarate o necem drugom..

Iskreno, ja nikad nis nisam koristio od Apple -a, nit ne mislim..

I bez brige, Sta vi mislite da tablet nebi postojao da Apple nije napravio

Ipad među prvima...Heh, pa na tablet mozete gledati kao smarphone koji nije

za telefoniranje i SMS, samo ima veci ekran, i malo bolje performanse..

AOM... (mmm)
17 godina
Umro je Steve Jobs

A što kažeš na njegov Mac iz 84., to je  u stvari kućno računalo kakvo danas znamo

gui, miš, flopy

2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Floki kaže...

A što kažeš na njegov Mac iz 84., to je  u stvari kućno računalo kakvo danas znamo

gui, miš, flopy

Heh, nist.. Znam da ga je sastavio s frendom u garazi

..

(ili je to bio APPLE I. ? ili je to jedno te isto... )

Uglavnom, vec bi mi danas i bili s kompjuterom da nema

Jobsa, za sigurno...Nadji ko je poslije radio kompe, pred kraj 80-ih...

AOM... (mmm)
17 godina
Umro je Steve Jobs

ova se tema od pocasti steve jobsu pretvorila u takvo trolanje...

na kraju ispalo da je bitnije koliko ima gladnih, ko je sta prepisao, ko je koga silovao i  slicne nebuloze. tko hoce raspravljati o glupim temama i stvarima koje nemaju veze s ovim lipo napravite temu pa izvodite koliko hocete.

moderatori izvolite radit svoj posao, brisite postove koji veze nemaju sa ovom temom

It's not who u are, it's who u know.
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
Umro je Steve Jobs

Ok, ali ovaj Mac iz 84 je obrazac današnjeg kućnog računala

Gates je tek poslije prešao sa Dos-a na windows i Pc-u dodao miša

zlobnici bi rekli da je Gates kopirao

a oni drugi da je Jobs diktirao trendove

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 22:09 (Floki).

3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Umro je Steve Jobs
Steven Jobs didnt ... http://www.asymco.com/2011/10/06/steve-jobs-didnt/ začepite više, beznačajni trolovi i hejteri ...
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 22:16 (grzzi).

3 6 hvala 0
17 godina
neaktivan
Umro je Steve Jobs

Ajme vas i tko je i kakav bio. Bio je čovjek kao i svi mi i tužno je što nas je tako rano napustio.

Requiescat in pace

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 22:17 (Penryn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Umro je Steve Jobs

Obi van - koji post nema veze sa temom - onaj o Macintoshu iz 1984?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

ova se tema od pocasti steve jobsu pretvorila u takvo trolanje...

na kraju ispalo da je bitnije koliko ima gladnih, ko je sta prepisao, ko je koga silovao i  slicne nebuloze. tko hoce raspravljati o glupim temama i stvarima koje nemaju veze s ovim lipo napravite temu pa izvodite koliko hocete.

moderatori izvolite radit svoj posao, brisite postove koji veze nemaju sa ovom temom

Ja samo govorim sto je, odnosno sto bi bilo da nije

SJ napravio neke proizvode, i to ima veze s temom,

A kolko ja znam ovo je tema za kritiziranje, odavanje

postavanja, razgovaranje o zivotu itd. SJ... I to sto se oko nekih stvari slazem nema veze...

I jos sam malo pocrtao tvoj post...

Uglavnom...

SJ je bio dobar covjek, dost toga je korisnog napravio, nista posebno,

(to ja mislim), ali nije bio bas dobar covjek jer je APPLE (dobro, ispravite me ako

grijesim, mozda nije bio SJ o tome, al ak je Apple, onda je i Jobs), kako sam procitao

u vecernjem sto je izjavio netko, koristio jeftinu radnu snagu iz Afrike (ili Azije, zaboravio).

No uglavnom, Svi cemo jednom biti tamo gore, ili tamo dolje, ili nigdje, ili u afterlife -u...

AOM... (mmm)
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 22:47 (Games 4 life).
17 godina
Umro je Steve Jobs

Tko bi rekao da će tema posvećena obavjesti o smrti i saućešćima

u gubitku čovjeka ovdje završiti osobnim uvredama i općim offtopicom i hejtom?

Vjerojatno svatko tko čita ovaj forum. Tolerantno moderiranje :)

Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
Games 4 life kaže...
u vecernjem sto je izjavio netko, koristio jeftinu radnu snagu iz Afrike (ili Azije, zaboravio).

No uglavnom, Svi cemo jednom biti tamo gore, ili tamo dolje, ili nigdje, ili u afterlife -u...

Azije vjerovatno. Ali to ti frende svi rade, i Intel i Dell i svi ostali veliki proizvođači. Foxconn, jedan od najvećih svjetskih proizvođača, čiju je jeftinu radnu snagu Apple upošljavao, također surađuje i sa Dellom, Microsoftom, HP-om, Ciscom, Sony Ericsonom i slično.

17 godina
Umro je Steve Jobs

Hvala ti Steve sto si iz korijena promjenio moj racunalni svijet...

Pocivaj u miru jedini pravi pirate iz Silikonske doline...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Umro je Steve Jobs

Stevo je bio veliki Vizionar i Marketingški genije modernog doba i svakako će mi nedostajati njegova pojava na prezentaciji novog uređaja jer bez njega TO VIŠE NIJE TO. RIP Steve Jobs

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2011 0:18 (microman).
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
Umro je Steve Jobs

Neznam kakav je čovjek bio.. ali znam da bi bilo dobro da ima više takvih ljudi, spremnih pomicati i brisati granice prihvaćenog i ustaljenog, jer da takvih ljudi nema, čovječanstvo bi stajalo u grču prosječnosti. U isčekivanju i stvaranju novih vizionara, ostaje nam da se prisjećamo ljudi poput Stevea. Počivao u miru

logic sense of no sense.

4 0 hvala 0
17 godina
Umro je Steve Jobs

Nego, jeste li citali ove morone:

http://www.jabucnjak.hr/novosti/vazno/umro-steve-jobs.html

Ko da im je bio jamac za kredit pa mu toliko zahvaljuju :))))

I am creationist. I believe man created god.

1 1 hvala 0
14 godina
Floki kaže...

Jobs nije bio ni političar, ni državni dužnosnik, ni svećenik , ni radnik u humanitarnim udrugama.

On je bio tehničar, on je bio inovator, jedan od onih rijetkih što vuku tehnologiju i civilizaciju naprijed.

On nije davao nikom ribu, on je pravio bolje "štapove" za hvatati ribu.

Zato dosta miješnja baba i žaba, svetaca, humanitaraca i tehničara.

Na kraju krajeva, ovo nije ni svećenički, ni sociološki, ni humanitarni forum, pa da se

raspravlja o Jobsu kao vjerniku, donatoru ili dobrotvoru.

Ovo je IT forum - za očekivati je da ga ljudi ovdje vreduju kao inovatora i vizionara.

Da pričaju kako je njegov Mac iz 84. promjenio IT svijet.

krušaka i jabuka{#}

16 godina
neaktivan
Umro je Steve Jobs

Kad smo već kod gladne djece u Africi, dobio sam neki e-mail pa da ga podijelim s vama :P [Billa samo zamijenite s nekim drugim milijarderom]

Bill ima veći ormar od mog dnevnog boravka. Njegova humanitarna zaklada raspolaže s oko 50 milijardi dolara za pomoć gladnima u Africi i drugdje po svijetu. Kako to da na Rogu Afrike ljudi i djeca umiru od gladi, a treba im samo 1 milijarda da ne gladuju i nikako da je skupe. Gdje su te pare iz Billovih i drugih humanitarnih zaklada kojima non-stop pune novine pričama o humanizmu i humanitarnom radu. Gdje su kad ljudima stvarno treba pomoć? Pa Rogu Afrike treba samo 1 milijarda. Čudno je koliko mediji, koji su i inače u vlasništvu najbogatijih ljudi na planeti, uzdižu i hvale te prebogate navodne humanitarce, a ne znam ni za jedan konkretan slučaj da su ti isti skromni milijarderi poput njega i Buffeta ikome išta pomogli, ali evo, očito nisu baš skromni što se tiče mjesta gdje žive. Sve je to samo humanitarno sranje, nemaju oni veze s pomaganjem ljudima. Gdje idu pare iz tih navodnih humanitarnih zaklada, Boga pitaj? Možda stvaraju vlastitu vojsku ili oružja za masovno istrebljenje budući da ti isti vjeruju da na zemlji ima 6 milijardi ljudi previše, ili možda financiraju znanstvenike koji tragaju za eliksirom vječnoga života ili... moguće sve to i još puno više nego ćemo ikad znati. Možda i pripremaju put da sjednu na pijedestal neke nove svjetske vlade koja će imati cijelu planetu pod kontrolom i sve njene resurse, a ljudima svoju pohlepu i lakomost umotati u humani omot neke nove religije gdje će Bill Gates biti Bill Krist, a Waren Buffet Waren Krstitelj. Pozdrav!

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
Moj PC  
6 4 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice