A tko ce drugi negoli IBM 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e kad se ima se ima
But,will it run crysis?
(morao sam
)
But,will it run crysis?
(morao sam
)
It will run even Crysis 2! 
But,will it run crysis?
(morao sam
)
pitanje ima li đefors ili rađeon
But,will it run crysis?
(morao sam
)
It will also run Crysis 3!
BTW koliko to ima jezgra? 750 000!? Mora da se šale, moj komp ima 4...
A kakvo je to ime, Mira...!
But,will it run crysis?
(morao sam
)
It will also run Crysis 3!
BTW koliko to ima jezgra? 750 000!? Mora da se šale, moj komp ima 4...
Hej! Moja teta se zove Mira!! 
Pa baš lijepo ime...
Bolje da se zove Mira, nego IBM-2304C-cx ili nekako u tom smislu. Slijedeće će se možda zvati Gordana. Ili Marica 
to se IBM fura na končar modele računala.. 
Koliko mu treba da bruteforca AES-128?
750 000 jezgri + 200 000 grafičkih i 200 000 monitora=pola zagreba igra crysis na 1 kompu ^^
PIH!
Ni do koljena mojoj pili!
Pa baš lijepo ime...
Bolje da se zove Mira, nego IBM-2304C-cx ili nekako u tom smislu. Slijedeće će se možda zvati Gordana. Ili Marica 
zamisli samo JACA
Japan Computers Alarm - najmocnije superracunalo namjenjeno iskljucivo za predvidjanje katastrofalnih potresa koji su u Japanu, zbog seizmoloski veoma nestabilnog podrucja, velika prijetnja - lol
Najvjerojatnije po zvijezdi Mira, čije ime dolazi iz latinskog mirus, -a, -um: divan, čudestan - tj. Mira znači čudesna.
Tianhe, na kineskom, znači Nebeska rijeka - kineski naziv za Mliječni put, odnosno na hrvatskom, Gospinu Krunu.
Mliječni put (Galaktika): grčki Galaxias, latin. Via Lactea, engl. Milkway, njem. Milchstrasse, srpsko-bosan. Kumovska Slama, hrv.-štokav. Gospina Kruna, kajkav. Marijina Koruna, čakav. Štomorina Kruna.
Također se navodi kako će novo superračunalo biti jedno od najbržih u svijetu i energetski najučinkovitijih
pretpostavljam da će bit kombinacija vodenog hlađenja (http://www.bug.hr/vijesti/ibm-power-575/86635.aspx)+ grijanje ostatka zgrade u kojoj se nalazi
mislim da ce proci bar mjesec dana dok kinezi ne slozu jaceg :)
750 000 jezgri + 200 000 grafičkih i 200 000 monitora=pola zagreba igra crysis na 1 kompu ^^
Samo pola zagreba? Prije bih rekao cijeli zagreb i jos koji gradic usput. 
Treba nabavit onaj videozid iz las vegasa i ono ozvučenje,da bude potpun doživljaj.
Win Osama in hide and seek
zamisli samo JACA
Japan Computers Alarm - najmocnije superracunalo ---
imamo i mi svoju 'JACU' nažalost ni blizu praga A.I.-u, (ni s Physx-om) za nju je i 'digitron' supercomputer.
uuuuuuuuuuuuuuuuuuu blago njima i nama s njima.....