Opaka konfa! :) Svaka Vam čast na ovakvim nagradnim igrama! Eh da, i čestitke Pašku
pa kaj je moguce da je to pravo ime? :D i da to mjesto postoji?
cestitke dobitniku :D
Opet mi se svijet srušio...
Čestitke dobitniku!
Čestitke dobitniku od srca i što veće guštanje u novoosvojenoj konfici želim.
Baš mi je drago što ne odlazi uvijek sve u Zagreb. Čestitke dobitniku. :)
Čestitke dobitniku!
Valjda ću i ja imati više sreće kod sljedeće nagradne igre.
Čestitke dobitniku, ovo mu je super poklon za Božić. Nema veze što kasni 5 dana, strpljen spašen.
eto džabe sam kupio bug
Odličan poklon i dobar uvod u 2016. godinu, uživaj majstore
eto džabe sam kupio bug
čestitke dobitniku, a ti vjerojatno i jesi kupio džabe ako ti je nagradna igra bila jedini motiv...
ne kupujem ga niti ja svaki put i nagradna igra jest poticaj, zato je i organiziraju, no jednako tako guštao sam i u čitanju od korica do korica
btw.,vincimus
oko onih nejasnoća s upisom koda - žena mi je "pospremila" taj broj buga nakon što sam ga pročitao pa ti se nisam javljao, ali nema veze ako i nisam bio u bubnju jer ima potrebitijih za takvu nagradu
Skylake vrhunski.
cestitke dobitniku ,uzivaj u 2k16-toj
Čestitke dobitniku
Čestitke, nego jel se može znati koliko je prijava bilo? Da znam kolike su mi šanse sljedeći put. Također, kako da se pretplatim na Bug, tj da imam tu plavu zvjezdicu preko profilne fotke? Hvala (:(
Čestitke dobitniku.makar sam se potajno nadal(ko i svi koji su odigrali) da ga budem dobil pa da svojeg prosljedim nećacima,ali više sreće drugi put.

Čestitke dobitniku.makar sam se potajno nadal(ko i svi koji su odigrali) da ga budem dobil pa da svojeg prosljedim nećacima,ali više sreće drugi put.
Ti već imaš zvjer, ima nas koji nemaju to :(
Skrušeno pretpostavljam da zato i jest rekao kako bi, u slučaju osvajanja nagrade, istu proslijedio nećacima. Nije li to logično? :)
Svakako čestitka dobitniku, a kao prijedlog kad je ovako vrijedna nagrada da se izvlačenje snimi i pokaže na bug tv.
Skrušeno pretpostavljam da zato i jest rekao kako bi, u slučaju osvajanja nagrade, istu proslijedio nećacima. Nije li to logično? :)
Nek on ostavi nećake na miru :D
Mašala, to mu je pravi poklon za krismas.
Daj se ogrebite za neki sponzorski DSLR ili Mirrorless čak za nagradu, za promjenu.
da sam se kladio da ponovo neću ništa dobiti, sad bih zaradio lijepu svoticu. jasno, bilo bi to varanje jer su me još kao odojče cijepili protiv nagrada.
Čestitke!
Nadam se da ćeš pametno iskoristiti takav stroj.
hahaha,Perković,2 km od rodnog mjesta mojih roditelja,moram priznat da mi je baš drago što je komp otišao na selo u Dalmatinskoj Zagori!!
Bravo Paško, baš si hrga i pol
Čestitke dobitniku!
Iskrene cestitke dobitniku,lijep poklon za kraj godine:)),te sve najbolje svim kolegama forumasima!!
no dobro ova u linksu još uvijek traje taj ninja pc je moj
Čemu svi ovi "prsti dolje" na svakom postu? Netko čestita dobitniku i dobije prst dolje. Nekome smeta što on nije dobitnik?
Ovaj jedan lik je baš danas napravio account, valjda samo zbog ove teme. A možda je i alt ovom drugom liku