sumnjivo
.
Izgleda da se bug prodaje samo u zagrebu
to je zbog one prošle nagrade, ona je išla van zg pa sad comp po postavkama izbacuje samo zg narednih nekoliko igara.
Pa bem mu nikako da ja nešto dobijem... :-( A igram već 100 godina.
aaaaaaa u k****!!!!!!!
Ako iz BiH preselim u Zg mozda nesto i dobijem...
Cestitke dobitnicima
aaaa...
Čestitke dobitnicima
A ti se ponovno nadaj -.-
ahhh, šteta... nema me među njima :P
Nazovi M. radi ubojstva. xD
Više ni ne igram,jer znam da neću dobiti.
Čestitke dobitnicima.
Arijana Čulina je to fino rekla: "Bolje se rodit' bez one stvari, nego bez sriće."
Čestitke dobitnicima. :)
Čestitke dobitnicima.
.... i to osobama čije ime započinje slovom "M".
Nije to slučajno. Netko je omađijao nagradnu igru.
Čestitam pobjednicima.
Cestitke dobitnicima
Sto tako malo nagrada ode u ruke onih koji zive u Zagrebu?
Dosta ste u okolne gradove i drzave slali nagrade.
Hebo me pas ako sad neću prijaviti sobu u studentskom domu kao adresu.
Čestitke sretnim dobitnicima!
najbolje je kad odes u trgovinu sa 5000kn i izvuces sam sebe kao dobitnika.
Nekako mi cudno da je svaki put iz zagreba. :$$
Nije mi jasno kako uvijek skoro sve nagrade odu u zagreb pa nemoguce da se u zagrebu proda vise bugova nego u svim ostalim gradovima..
Nije mi jasno kako uvijek skoro sve nagrade odu u zagreb pa nemoguce da se u zagrebu proda vise bugova nego u svim ostalim gradovima..
Čudnovati su putevi Gospodnji
Ili urednistvo Bug-a
U zagrebu živi svaki četvrti stanovnik, ne znam što se čudite.
Mene ta činjenica neće spriječiti da i dalje kupujem bug i kucam kodove za nagradnu.
Čestitke dobitnicima!

da i mene čudi kako je pobjednik iza zagreba koji ima više od 700 000 plus još okolica, a čakovec ima čak 30 000
da i mene čudi kako je pobjednik iza zagreba koji ima više od 700 000 plus još okolica, a čakovec ima čak 30 000
Zagrepčanci slabo kupuju BUG ali ga vole pročitati, tako da ti konstatacija ne stoji ;)
BUG najčešće kupuju pošteni ljudi iz ruralnih krajeva koji nemaju ni vodu ni internet pa im je Bug moćan izvor "informatičkih informacija".
U zagrebu živi svaki četvrti stanovnik, ne znam što se čudite.
Mene ta činjenica neće spriječiti da i dalje kupujem bug i kucam kodove za nagradnu.
Čestitke dobitnicima!
Nemoj zaboravit da se bug ne prodaje samo u hr.. Normalno da ce vise nagrada otic u Zagreb nego u recimo Split,ali kad vise nagrada ode u Zagreb nego u ostatak hr i susjednih zemalja to mi je malo cudno..
sreća je odlučila da ovog puta sve tri nagrade odu u Zagreb i to osobama čije ime započinje slovom "M".
citam i mislim si, ja sam iz zagreba, ime mi pocinje na slovo M kao i prezime reko 100% sam uzeo glavnu nagradu, scrolam dolje kad ono kifla, nisam nista dobio
Moram se i ja preseliti u Zagreb onda...... iz novog Zagreba. xD
Lol ma nebi dobija nagradu ma i da se preselis ili nedaj Bože,da ti je Bandić ćaća