Router za anonimnost

poruka: 50
|
čitano: 7.526
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Router za anonimnost".
14 godina
neaktivan
Re: Router za anonimnost
Friday kaže...
zlatkor kaže...

ne kužim ćemu želja za anonimnosti osim ako nisi neki terorist ili radiš protiv čovječnosti???

ovo što se skida film/serija(igra nije toliko opasno nit će ti za to dat električnu stolicu...

Ajd hvala Bogu da je netko ovo napokon rekao! (to inače ja kažem odmah na početku teme i pokupim 20 TD)

Dobro velite... a sad kad znamo da vas to ne muči, obojica molim napišite ovdje korisnička imena i lozinke svih vaših e-mail accountova. tnx!

14 godina
neaktivan
BlackDog22 kaže...
W1ck3d8u2z kaže...

prodavanje magle...  NEXT!

Jel možeš objasniti malo zašto? Misliš da ne radi ili da se može dobiti na neke druge načine. a da se ne mora platiti?

No doubt da radi, ali jasno piše da sav lokalni promet ide kroz Tor servere pa onda dalje. Kakva je to onda anonimnost?

17 godina
odjavljen
W1ck3d8u2z kaže...

Dobro velite... a sad kad znamo da vas to ne muči, obojica molim napišite ovdje korisnička imena i lozinke svih vaših e-mail accountova. tnx!

Ovo je trebalo biti smiješno? {#}

Freak Show Inc.
13 godina
luka28 kaže...

LOL

rekao sam svoje, a nisam za duge seanse rasprava koje ne idu nikud, ćao bok

A bu bu bu bu, bubicaaaaaaaaaaaaaa {#} Evo, sisem palac {#} Ćao {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
15 godina
Friday kaže...
W1ck3d8u2z kaže...

Ovo je trebalo biti smiješno? {#}

Pa u pravu je. Da i potpiše ugovor da neće dijeliti ni koristiti vaše podatke nikom nebi bilo ugodno da mu druga osoba može pristupiti mailu/fbu ili drugom.

A oni koji nadziru promet nisu potpisali ništa.

17 godina
odjavljen
axos kaže...

Pa u pravu je. Da i potpiše ugovor da neće dijeliti ni koristiti vaše podatke nikom nebi bilo ugodno da mu druga osoba može pristupiti mailu/fbu ili drugom.

Oženjen sam i imam troje djece. Navikao sam na NULA privatnosti...

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
axos kaže...

Tebi mozda ne treba privatnost, ali tvojoj zeni treba jer sigurno ne bi dobro zavrsila da saznas da se vidja sa ljubavnikom. {#}

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
15 godina
Friday kaže...
axos kaže...

Razlog zbog kojeg još nisam oženjen. Gledaš/pišeš nešto na forumu i onda ono famozno pitanje: "A što to radiš?" Nakon kojeg ide pogled preko ramena. Ima da ti se digne kosa na glavi, ili bar meni koji sam navika na privatnost.

17 godina
odjavljen
axos kaže...

Razlog zbog kojeg još nisam oženjen. Gledaš/pišeš nešto na forumu i onda ono famozno pitanje: "A što to radiš?" Nakon kojeg ide pogled preko ramena. Ima da ti se digne kosa na glavi, ili bar meni koji sam navika na privatnost.

Ja pišem takva sranja da mojoj ženi ne pada na pamet to gledati, samo se nasekira.

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
axos kaže...

Ja pišem takva sranja da mojoj ženi ne pada na pamet to gledati, samo se nasekira.

Dobra strategija, al kod mene ne pali. Onda idu pitanja. A zašto? A kako? A pojasni.. Ne slažem se.

17 godina
odjavljen
axos kaže...
Friday kaže...
axos kaže...

Dobra strategija, al kod mene ne pali. Onda idu pitanja. A zašto? A kako? A pojasni.. Ne slažem se.

Ne znam za tebe, ali meni je ovo 9148. poruka na ovom forumu. Teško joj je za pratiti {#}

Freak Show Inc.
15 godina
Router za anonimnost

383. Mislim da ni za 10 godina (ako se forum ne ugasi prije) neću imat tvoj broj postova.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
axos kaže...

383. Mislim da ni za 10 godina (ako se forum ne ugasi prije) neću imat tvoj broj postova.

Eto vidiš onda {#}

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
...

Ne znam za tebe, ali meni je ovo 9148. poruka na ovom forumu. Teško joj je za pratiti {#}

-al si ga ti na$ra...ni neexem ti nije ravan.  (ja još puno žganjaca.., al stići ću te).

Nego što s temom? Kutijica je baš dobra, onako bijela... prikladan naziv bi bio iTOR, dok bi verzije mogle biti for hackers, for dissidents, for spys.. u raznim bojama, (crveno-crno.. ovisno o specijalizaciji, da se i tako mimikrijom uklopi u okoliš..) i extra edišn with svarosvky kristalićima za managere i njihove droce uz logo maybelina. Morat ću im predložit te ideje (i copyrightam ih sad odma).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2014 12:59 (ihush).
17 godina
odjavljen
ihush kaže...

-al si ga ti na$ra...ni neexem ti nije ravan.  (ja još puno žganjaca.., al stići ću te).

Nego što s temom? Kutijica je baš dobra, onako bijela... prikladan naziv bi bio iTOR, dok bi verzije mogle biti for hackers, for dissidents, for spys.. u raznim bojama, (crveno-crno.. ovisno o specijalizaciji, da se i tako mimikrijom uklopi u okoliš..) i extra edišn with svarosvky kristalićima za managere i njihove droce uz logo maybelina. Morat ću im predložit te ideje (i copyrightam ih sad odma).

Imam TOR opciju na svom ipfire routeru ali nisam se s time zabavljao...

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
ihush kaže...

Iz prostog razloga što nemaš tu kutijicu, masoni su presreli poruku prije nego što si napisao "(i copyrightam ih sad odma)" te su prijavili patent prije tebe. Ha!

[edit] - jes ovaj Friday isto lopina, presreo moju poruku kako bi se ubacio odmah nakon ihushevog posta koji sam htio odgovoriti bez citata - pa sad eto umjesto da radim, gubim vrijeme na Bugov editor.

My name is Legion... For we are many!
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2014 13:03 (Sum_of_all_fears).
16 godina
Friday kaže...
..

Imam TOR opciju na svom ipfire routeru ali nisam se s time zabavljao...

-imam dvije plavuše (mojih godina, ukupno..) na stražnjem sicu.. i nisam se njima zabavljao.

.. tko je u toj priči više propustio? Dovoljna utjeha?

@ sum, radi malo. btw, nisu zidari, nego NSA, djubrad mućka! .. al' sad imam jedan dobar tunel, brz.. kroz nsa.gov.org:8080.. na TPB i ostalo, nema laga (interlink).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
Router za anonimnost

Ma prolazim i ja kroz brdo tunela na autocesti {#}

Ova ideja za swarowski edition je legendarna :D

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Router za anonimnost

Kickstarter ih je kickao i vracaju pare ulagacima!

Zanima me odakle je dosla naredba i hoce li to sprijeciti ili samo otezati posao proizvadacu routera.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
desh kaže...

Kickstarter ih je kickao i vracaju pare ulagacima!

Zanima me odakle je dosla naredba i hoce li to sprijeciti ili samo otezati posao proizvadacu routera.

nije naredba stigla od nikud, likovi su jednostavno prodavali "muda pod bubrege", njihova priča je bila da su sami razvili prototip i to kroz nekoliko verzija, a u biti su samo uzeli već gotovi kineski ruter i na njega nakeljili open source rješenje za tor i to je to, zato su ih i banali, prodavali su lažnu priču, ti isti taj ruter kupiš od kineza za 20$ i besplatno na njega staviš softver koji je besplatan i imaš doslovno isto to što su oni prodavali naivcima za 50$ {#}

www.pazii.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2014 14:12 (luka28).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice