Red Hat Enterprise Linux 6.3

poruka: 7
|
čitano: 1.550
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Red Hat Enterprise Linux 6.3".
17 godina

I tako je još jedna tema nestala... A ništa, bude forum bolje funkcionirao drugi put :)

Gledam te!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa sve je rečeno u vijesti, mislim da se nema više o čemu pričati, ali ako ništa ovo pokazuje zašto bug voli stavljati vijesti o appleu - nijedna ne završi bez minimalno 5 str. komentara :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Poprilicno sam nov sto se tice linuxa i nisam nikad cuo za ovu  verziju. Jel podrzava windows instalacije, najvise me zanimaju igrice i driveri (pogotovo graficka). Jel ima netko kakvog ikustva da mi ukratko kaze kakva je distribucija? (:

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Red Hat Enterprise Linux 6.3
DJecko23 kaže...

Poprilicno sam nov sto se tice linuxa i nisam nikad cuo za ovu  verziju. Jel podrzava windows instalacije, najvise me zanimaju igrice i driveri (pogotovo graficka). Jel ima netko kakvog ikustva da mi ukratko kaze kakva je distribucija? (:

Ovo ti je distribucija za servere i nije besplatna jer uz nju dolazi podrška niti je prilagođena početnicima u linuxu.

Imaš Mint i Ubuntu, sve što može red hat može i bilo koja druga distra, uzmi ono što je jednostavnije i što ima veliku zajednicu pa da imaš pomoć ako negdje zapneš.

17 godina
Hydralisk kaže...

Ovo ti je distribucija za servere i nije besplatna jer uz nju dolazi podrška niti je prilagođena početnicima u linuxu.

Imaš Mint i Ubuntu, sve što može red hat može i bilo koja druga distra, uzmi ono što je jednostavnije i što ima veliku zajednicu pa da imaš pomoć ako negdje zapneš.

Besplatna verzija Red Hat Enterprise Linuxa zove se CentOS, ima priličnu zajednicu i radi odlično. Isključivo ga koristim na svojim serverima (njih čak četiri) :)

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
17 godina

I Fedora.

17 godina
Ante kaže...

I Fedora.

Fedora je Redhatov testing ground - no samo ono što provjereno radi (i radi kako treba!) završi u nekoj distribuciji RHELa.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice