I tako je još jedna tema nestala... A ništa, bude forum bolje funkcionirao drugi put :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa sve je rečeno u vijesti, mislim da se nema više o čemu pričati, ali ako ništa ovo pokazuje zašto bug voli stavljati vijesti o appleu - nijedna ne završi bez minimalno 5 str. komentara :)
Poprilicno sam nov sto se tice linuxa i nisam nikad cuo za ovu verziju. Jel podrzava windows instalacije, najvise me zanimaju igrice i driveri (pogotovo graficka). Jel ima netko kakvog ikustva da mi ukratko kaze kakva je distribucija? (:
Poprilicno sam nov sto se tice linuxa i nisam nikad cuo za ovu verziju. Jel podrzava windows instalacije, najvise me zanimaju igrice i driveri (pogotovo graficka). Jel ima netko kakvog ikustva da mi ukratko kaze kakva je distribucija? (:
Ovo ti je distribucija za servere i nije besplatna jer uz nju dolazi podrška niti je prilagođena početnicima u linuxu.
Imaš Mint i Ubuntu, sve što može red hat može i bilo koja druga distra, uzmi ono što je jednostavnije i što ima veliku zajednicu pa da imaš pomoć ako negdje zapneš.
Ovo ti je distribucija za servere i nije besplatna jer uz nju dolazi podrška niti je prilagođena početnicima u linuxu.
Imaš Mint i Ubuntu, sve što može red hat može i bilo koja druga distra, uzmi ono što je jednostavnije i što ima veliku zajednicu pa da imaš pomoć ako negdje zapneš.
Besplatna verzija Red Hat Enterprise Linuxa zove se CentOS, ima priličnu zajednicu i radi odlično. Isključivo ga koristim na svojim serverima (njih čak četiri) :)
I Fedora.
I Fedora.
Fedora je Redhatov testing ground - no samo ono što provjereno radi (i radi kako treba!) završi u nekoj distribuciji RHELa.