Predstavljena Nokia N9

poruka: 167
|
čitano: 19.466
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Predstavljena Nokia N9".
15 godina
neaktivan
Predstavljena Nokia N9

Android aplikacije mogućnost na n9? ----- N8fanclub.com

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Predstavljena Nokia N9
wanderer kaže...

Android aplikacije mogućnost na n9? ----- N8fanclub.com

i na n900...ako ikada taj alien dalvik izade

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
16 godina
neaktivan
Predstavljena Nokia N9

Evo onima koji cekaju Nokia windows phone, nesto za njih

http://www.meegousers.com/1711/first-nokia-windows-phone-is-n9-copypaste/

ako vec dajete novac za Nokiu, kupite N9

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ovaj koncept mi se vise sviđa

nadam se da ce bit nesto i ovako

ne shvacajte salu ozbiljno
15 godina
neaktivan
Predstavljena Nokia N9

Net vrvi pohvalama o N9, kako za hardware tako za software. (GSM Arena, Cnet, TechRadar... Cak i Engadget kojima se prebacuje da su dezurni mrzitelji Nokije)

Svi koji su spravu imali u rukama slazu se da je rijec o vrhunskom smartphoneu s originalnim suceljem. Kao po dogovoru, rani recenzenti se pitaju treba li Nokiji Win7 mobile OS pored ovakvog necega (tj. MeeGoo Harmattana).

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
mapir kaže...

Net vrvi pohvalama o N9, kako za hardware tako za software. (GSM Arena, Cnet, TechRadar... Cak i Engadget kojima se prebacuje da su dezurni mrzitelji Nokije)

Svi koji su spravu imali u rukama slazu se da je rijec o vrhunskom smartphoneu s originalnim suceljem. Kao po dogovoru, rani recenzenti se pitaju treba li Nokiji Win7 mobile OS pored ovakvog necega (tj. MeeGoo Harmattana).

naravno da im ne treba, al sumnjam da ce nokia biti pametna pa se ne rijesiti jos jednog odlicnog OS-a

17 godina
neaktivan
Predstavljena Nokia N9

Uvijek se trudim objektivan i nastojim iskljuciti emocije kad treba komentirati ovako nesto. Ali, iskreno, svaki pogled na Stephena Ellopa kod mene izaziva vrlo losu organsku reakciju.

Ne mogu ga niti vidjeti niti smisliti, doista mi se gadi! Vidim ga kao Nokiinog mrtvozornika koji ih nezadrzivo vodi prema potpunom gubitku identiteta. Slusam njegovu pricu o fascinaciji Nokiom i onime sto ce uciniti s WP7, ali ja na cijelom tom videu nisam vidio apsolutno nista sto bi njihove telefone trebalo na bilo koji nacin distancirati od ostalih proizvodjaca. Finac prica o telefonu, demonstrira njegove funkcije a meni je cijelo vrijeme u glavi samo "a gdje je tu Nokia"?

N9 je tehnoloski dragulj u svakom pogledu koji se od konkurencije razlikuje...

...Dizajnom - sad ce ga zlorabiti do besvjesti, i ubrzo ce se potpuno izgubiti u masi istih.

...OS-om - MeeGo ima toliko potencijala "ispod haube". Ne samo cisti Linux, na stranu ta cinjenicu, ali softverska platforma za razvoj aplikacija - Qt.

...I onim kljucnim - Nokiinom prepoznatljivoscu.

I onda mi Ellop prica o WP7 za koji Micrsoft update izbacuje uz gotovo pa jednogodisnje (pre)najave, pa onda i kad krene, pojedini se mobiteli pocnu raspadati. Mozda taj isti Samsung nije napravio najcistiji dizajn, ali to ne govori nista o njima vec o Microsoftu. Ako su toliko detaljno definirali sve elemente dizajna telefona kojeg se svaki proizvodjac mora pridrzavati, kako su uspjeli svejedno propustiti nesto tako krucijalno sto je izazvalo raspad mobitela nakon updatea? Mislite da ce s Nokiom biti drugacije? Ja iskreno sumnjam. Ali ne zbog Nokie, nego zbog Microsofta.

Sad razmisljam o Symbianu... na koliko je on razlicitih telefona uvijek radio. A kad dodje update - instaliras i ides dalje. Ne razmisljas o tome. Neka me nitko ne shvati krivo, ali puno vise citam o problemima s updateom Androida nego o tome da je sve proslo ok. Cak i Apple je imao niz nevjerojatnih bisera s updateom iOS-a gdje se ljudima raspadao WLAN, telefoni su se neobjasnjivo pregrijavali, itd. A WP7... copy&paste je bio "dogadjaj sezone", a onda niti to nije proslo kako treba.

Ellop... bljuv.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
mapir kaže...

naravno da im ne treba, al sumnjam da ce nokia biti pametna pa se ne rijesiti jos jednog odlicnog OS-a

Tocno tako, za sada se cini da MeeGo kod Nokie ima svijetlu buducnost samo ako najure Elopa iz tvrtke.

Nokia je od objave N9 zabiljezila rekordnu zainteresiranost za svoj brand, negdje sam procitao da su u protekla tri dana imali vise klikova nego u protekla tri mjeseca... Valjda bi to trebalo alarmirati dionicare i ostale koji odlucuju na vrhu kompanije da postoji ogroman interes za MeeGo (citaj - mogucnost odlicne zarade)...

16 godina
Predstavljena Nokia N9

Mislim da bi najbolja strategija za Nokiu bila razvijati i MeeGo, ali mislim da je WP7 pametna odluka. Tako bi pokrili obje strane tržišta - i power usere i "dummy" usere..:P

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tonchek kaže...

mobitel je stvarno bomba! još da ima malo jači hardware i to sve fino optimizirano još bi bilo bolje! ali mislim da je prekasno za meego {#} ali tu su drugi veliki igrači s ogromnom bazom aplikacija...

i ti grimyHR misliš da je n900 nešto najbolje na svijetu... pa nisu svi linux freakovi kao ti da se spajaju na satelite i komuniciraju s vanzemaljcima... n900 je mrcina od mobitela, pogotovo za teške power usere ali ona nema šta tražit među današnjim smartphoneovima...

N900 je jedini telefon danas koji zasluzuje kultni status.

Vrlo dobro se snalazi u svakodnevnim zadacama, hardverska tipkovnica zlata vrijedi a bogme i cinjenica da cesto nema potrebe za laptopom sa N900 u dzepu. Drzi ona vodu jos uvijek, a svojom posebnoscu i te kako ima svoje mjesto u smartphone svijetu - cak i danas, dvije godine nakon objave.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 12:39 (mapir).
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Mislim da bi najbolja strategija za Nokiu bila razvijati i MeeGo, ali mislim da je WP7 pametna odluka. Tako bi pokrili obje strane tržišta - i power usere i "dummy" usere..:P

Ako se mene pita, Series 40 i MeeGo bili bi dobitna kombinacija. 

16 godina
mapir kaže...
DamageHigh kaže...

I jedan i drugi prekomplicirani i preružni za mačke i ine...

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
protjeran
DamageHigh kaže...
mapir kaže...
DamageHigh kaže...

I jedan i drugi prekomplicirani i preružni za mačke i ine...

s40 kompliciran? lol

17 godina
neaktivan
Predstavljena Nokia N9

Evo gsm arena je napravila test uređaja pa bacite oko malo :D

0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Evo malo informacija o kameri na n9-tki : mynokiablog.com/2011/06/27/nokia-n9-camera-introduced-by-damien-dinning/

Impresivne stvari.
Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
16 godina
neaktivan
Predstavljena Nokia N9

N950 u Hrvatskoj!

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Predstavljena Nokia N9

Ima li još tko da koristi N9?

Mislim je uzeti najviše zbog multitaskinga i gesta a trenutno sam na windows phoneu.

Trebaju mi mišljenja tih korisnika, kakav je MeeGo u usporedbi sa današnjim modernim OS-evima?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice