Papa osudio gubljenje vremena na Internetu

poruka: 237
|
čitano: 29.909
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Papa osudio gubljenje vremena na Internetu".
16 godina

Mene samo zanim jedno, ukudanje porez crkvi. Želim da se financira od vjernika a nikako haračom. Po zakonima smo i dalje u srednjem vijeku. Tko vjeruje ili ne vjeruje ili u što vjeruje njegova stvar. Novac koji zarađujem bi morao biti moja stvar.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Papa osudio gubljenje vremena na Internetu
goodye kaže...

Opet nisam dobio odgovor na pitanje zasto se sve ovo pocelo?

Islijedi svaku poruku do izvora pa ćeš vidjeti koja poruka je reakcija na što.

goodye kaže...

Sta je Papa rekao ili napravio pa da toliko ljudi ima potrenu reagirati?

Koliko vidim, ovo je prva reakcija. Ne možeš si iz nje iščitati što je čovjeka zasmetalo?

goodye kaže...

I jos jedan stvar kakve su opravdane kritike?

Zar ti se stvarno trebao objašnjavati razlika između opravdane i neopravdane kritike? Neopravdana kritika je recimo tvoje kritiziranje imputiranjem (nepostojeće) mržnje. {#}

goodye kaže...

Vidim ja ovo shvacam na sljedeci nacin, papa i katolici se ne slazu sa nekim stvarima koje, nazalost, danas postaju normalne, stvari kao sto su homoseksualnost, pobacaj, seks prije braka, mastrubiranje itd.

Uvijek su bile normalne, samo što su ih neki iz neopravdanih razloga proglašavali nenormalnima. Sreća pa je takvih sve manje i olabavljuju.

goodye kaže...

Normalno ljudima to ne odgovara pa im ne odgovara ni krscanstvo i onda nalaze raznorazne izgovore da bi pobili tu neku religioznost.

Totalna besmislica. Zbilja. Pitaj ljude zbog čega im ne odgovara kršćanstvo, umjesto da izmišljaš. {#}

goodye kaže...

Lakse je ako Bog ne postoji. Puno lakse. Nema grijeha, slobodni smo kao ptice.

Još jedna totalna besmislica. Još jedan teistički mit: http://wiki.ironchariots.org/index.php?title=Secular_morality

Kad se već pozivaš na boga i grijeh - prema ovome što si napisao ispada da se ponašaš onako kako misliš da je moralno samo zato jer se bojiš boga i njegove odmazde zbog grijeha. To je nemoralna pozicija. Za razliku od tebe, sekularisti se ponašaju moralno zato jer to smatraju ispravnim, a ne zato jer se boje boga! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.8.2014 23:21 (mbaksa).
16 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
goodye kaže...

Opet nisam dobio odgovor na pitanje zasto se sve ovo pocelo?

Islijedi svaku poruku do izvora pa ćeš vidjeti koja poruka je reakcija na što.

goodye kaže...

Sta je Papa rekao ili napravio pa da toliko ljudi ima potrenu reagirati?

Koliko vidim, ovo je prva reakcija. Ne možeš si iz nje iščitati što je čovjeka zasmetalo?

goodye kaže...

I jos jedan stvar kakve su opravdane kritike?

Zar ti se stvarno trebao objašnjavati razlika između opravdane i neopravdane kritike? Neopravdana kritika je recimo tvoje kritiziranje imputiranjem (nepostojeće) mržnje. {#}

goodye kaže...

Vidim ja ovo shvacam na sljedeci nacin, papa i katolici se ne slazu sa nekim stvarima koje, nazalost, danas postaju normalne, stvari kao sto su homoseksualnost, pobacaj, seks prije braka, mastrubiranje itd.

Uvijek su bile normalne, samo što su ih neki iz neopravdanih razloga proglašavali nenormalnima. Sreća pa je takvih sve manje i olabavljuju.

goodye kaže...

Normalno ljudima to ne odgovara pa im ne odgovara ni krscanstvo i onda nalaze raznorazne izgovore da bi pobili tu neku religioznost.

Totalna besmislica. Zbilja. Pitaj ljude zbog čega im ne odgovara kršćanstvo, umjesto da izmišljaš. {#}

goodye kaže...

Lakse je ako Bog ne postoji. Puno lakse. Nema grijeha, slobodni smo kao ptice.

Još jedna totalna besmislica. Još jedan teistički mit: http://wiki.ironchariots.org/index.php?title=Secular_morality

Kad se već pozivaš na boga i grijeh - prema ovome što si napisao ispada da se ponašaš onako kako misliš da je moralno samo zato jer se bojiš boga i njegove odmazde zbog grijeha. To je nemoralna pozicija. Za razliku od tebe, sekularisti se ponašaju moralno zato jer to smatraju ispravnim, a ne zato jer se boje boga! {#}

Otkad je homoesksualnost normalna?Totalno se kosi sa prirodom i prirodnim zakonima,možemo čak i isključiti Boga,i bez toga je vrlo jasno da je to neprirodno i uvrnuto

12 godina
mithrandir.online kaže...
I samo da ti ukažem na to što si rekao da i cura sad zatrudni da bi ti odma na abortus, da ti dijete ne treba niti te djeca zanimaju. Zašto se ti osjećaš pozvanim svojoj curi govoriti što da čini s djetetom kad je to pravo svake žene da odluči što želi? 

Bog mu je rekao da nesmije imat djecu. Buduci da su bibliju napisali ljudi koji su bili u kontaktu s bogom znamo da je to moguce. Osim ako se sotona nije predstavila kao bog.

besla kaže...

Otkad je homoesksualnost normalna?Totalno se kosi sa prirodom i prirodnim zakonima,možemo čak i isključiti Boga,i bez toga je vrlo jasno da je to neprirodno i uvrnuto

Bog je stvorio ljude na svoju sliku, znaci gospodin je bar malo morao biti homo.

besla kaže...

A hodanje po vodi je kao prirodno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.8.2014 23:48 (steelman).
17 godina
moderator
besla kaže...

Oduvijek. Ako ti tvrdiš da je priroda neprirodna, onda nešto ne štima s tvojom tvrdnjom, a ne s homoseksualnošću. {#}

http://rationalwiki.org/wiki/Homosexuality

16 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
besla kaže...

Oduvijek. Ako ti tvrdiš da je priroda neprirodna, onda nešto ne štima s tvojom tvrdnjom, a ne s homoseksualnošću. {#}

http://rationalwiki.org/wiki/Homosexuality

Najlakše zveknut link sa wikipedije.Ne trebaju mi nikakva pojašnjenja o homoseksualnosti,jasno je da je to bolest,odnosno ljudska nastranost koja kvari prirodnu sliku spolnosti.Muško i žensko,to je prirodno i normalno,takvi odnosi daju život,ali danas si očito smatran zatucanim i neukim kad širiš takvo mišljenje

14 godina
Zajeb kaže...

Ne mislim da sam ekstreman, mislim d se to vidi iz navedenog. Nikako ne može bii isključivo žensko pravo

Dovoljno ti je na sve to sta si napisa rec da fetus ne moze sam zivit. Znaci dio majke je. Ona odlucuje sta ce s njim. Moze ga ostavit da nastavi zivit ili ga odstrani kao npr tumor, bradavicu, madež. Na njoj je da odlucuje sta ce. Meni da cura sad zatrudni, ja bi odma na abortus. Niti san spreman na dijete, niti me djeca zanimaju. Samo me postupak dobijanja dijece zanima. Ako oce dite nek seli.

Nakon ovakvog tvog odgovora žao mi je što sam se uopće malo potrudio elaborirati svoj stav i diskutirati o temama o kojima ti trenutno nisi dorastao da iole ozbiljnije diskutiraš. Vjerojatno bi ti tvoji prijatelji, "frajeri" iz razreda zapljeskali na ovakvom macho komentaru ali u stvarnom životu nemoj više laprdat takve glupost. I samo da ti ukažem na to što si rekao da i cura sad zatrudni da bi ti odma na abortus, da ti dijete ne treba niti te djeca zanimaju. Zašto se ti osjećaš pozvanim svojoj curi govoriti što da čini s djetetom kad je to pravo svake žene da odluči što želi? 

A sad si promjenija plocu ?

Kad ja izmislim pricu i ti povirujes onda ti smeta sta ja odlucujem i sad odjednom zena ima pravo radit sta oce sa svojim tijelom. Koji si ti licemjer.

I copy and pasted my system 32 folder, now I have a 64bit operating system
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2014 0:20 (Zajeb).
17 godina
moderator

Ekipa - počet ću davati žute i crvene kartone za ove apsurdno velike citate! Iz citiranog obrišite sve što nije nužno. Pročitajte pravila foruma.

1 0 hvala 0
17 godina
moderator
besla kaže...
Najlakše zveknut link sa wikipedije.Ne trebaju mi nikakva pojašnjenja o homoseksualnosti,jasno je da je to bolest,odnosno ljudska nastranost koja kvari prirodnu sliku spolnosti.Muško i žensko,to je prirodno i normalno,takvi odnosi daju život,ali danas si očito smatran zatucanim i neukim kad širiš takvo mišljenje

Svatko ima pravo na svoje mišljenje, pa makar bilo pogrešno. No nemaš pravo na svoje činjenice - činjenice su činjenice. A činjenica je da je homoseksualnost prirodna - toga bi i sam bio svjestan da si voljan prihvatiti činjenice. To što se tebi ta činjenica ne sviđa, ne znači da to nije činjenica. Educiraj se, informiraj.

17 godina
neaktivan

besla kaže...

mbaksa kaže...

Bolest je pojam koji je izmislio čovjek a definira se kao abnormalno stanje organizma koje otežava funkcije tijela. Pošto homoseksualizam ne utječe na funkcije organizma niti ometa organizam u radu homoseksualizam se ne smatra bolešću niti ga medicina tretira kao bolest. 

Pošto se homoseksualizam pojavljuje u prirodi i to ne samo kod ljudi i nije ograničen samo na današnje doba, pa da možemo govoriti da je nastalo čovjekovim djelovanjem, odnsono da je umjetno nasto, homoseksualizam nužno mora biti prirodan.

Što se tiče normalnosti: NOrmalno dolazi od norme koja označava uzorak, standard, pravilo, prosijek. Homoseksualizam nije normalan jer nije uobičajen, izlazi iz okvira večine. Isto tako nije normalno ni biti ljevoruk, biti napdrosječno visok ili nadprosječno nizak ili imati crvenu kosu itd. Kad pogledamo bilo kojeg pojedinca u odnosu na većinu, prosijek vidimo da nitko nije normalan, odnsono nenormalan je nekim svojim obilježjem u odnsu na prosjek opće populacije. Što nas dovodi ustvari do paradoksa da je normalno biti nenormalan, a kad bi našao nekog tko je u svemu normalan on bi u stvari u odnsu na sve druge bio nenormalan.

12 godina

Besla ne kuzi kaj rijec prirodno znaci.

1 0 hvala 0
14 godina
besla kaže...

Otkad je vjerovanje u nebeskog svemoguceg djedu mraza normalno ?

Da vas je nekim slucajem manje svi bi završili u Vrapče.

12 godina
Zajeb kaže...

Ovi pravi 100% vjernici u vecini slucajeva i zavrse u vrapcu. Ovi ostali koji idu u crkvu pokazivat stikle i ovi koji ne vjeruju u ckrvu ali vjeruju u isusa boga niti nisu pravi krscani.

17 godina
neaktivan

S tim da što se tiče homoseksualnosti i katoličke crkve, ljudi ustvari nemaju pojma koje je stajalište Crkve i većina ih lupa gluposti.

Često se čuje da katolici ponavljaju kako je homoseksualizam bolest i grijeh, kad bi to bilo istina i kad bi Crkva homoseksualizam smatrala bolešću ono nužno ne bi u isto vrijeme moglo biti i grijeh, jer bolest ne može biti grijeh niti grijeh može bolest. To će vam reči svaki svećenik ili vjeroučitelj da biti bolestan nije grijeh. No Crkva homoseksualizam ne smatra bolešču, Crkva ni ne priznaje postojanje homoseksualizma.

Grijeh prema učenju Crkve je homoseksualni čin, a ne homoseksualizam kao stanje. Crkva ni ne poznaje homoseksualizam kao stanje, već samo kao homoseksualni čin, koji je prema Crkvi grijeh. 

Što nas opet dovodi do toga da kad papa govori o homoseksualcima i da ih treba prihvatiti, on ne odobrava homoseksualizam (koji za njega ni ne postoji) nego smatra da njima treba pomoć (znači to su za njega u biti heteroseksualne osobe koje su zgriješila na način da su imale homoseksualne osobe, s tim da pojmove heterosekualan i homoseksualan treba promatrat samo u kontekstu ovog objašnjenja jer ako ne postoji homoseksualac onda ne postoji ni heteroseksualac nego samo "običan" čovjek) na način da ih se dovede na pravi put, odnsono da više ne griješe. Zašto je to bitno (crkvi)? Bitno je jer kad bi crkva priznala da homoseksualizam postoji (kao stanje osobe) onda bi ono nužno morali biti dano od boga, odsnono ne bi moglo biti grijeh. Moglo bi biti bolest. Ovako crkva homoseksualizam u principu tretira kao odabir pojedinca.

Iz ispravnog tumačenja učenja crkve dolaze one zajednice popularne u SAD-u koje okupljaju homoseksualce koji uz pmoć molitve, crkve i boga više ne žive u grijehu, nego imaju obitelji i sl. U principu apstiniraju. Promovira ih se kao izlječene homoseksualce (što u principu nije točno objašnjenje, pošto kako sam rekao crkva to ne smatra bolešću). Ima dokumentaraca i filmića na jubitou pa ako nađem neki stavim link. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2014 0:44 (BlackDog22).
16 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
besla kaže...

Svatko ima pravo na svoje mišljenje, pa makar bilo pogrešno. No nemaš pravo na svoje činjenice - činjenice su činjenice. A činjenica je da je homoseksualnost prirodna - toga bi i sam bio svjestan da si voljan prihvatiti činjenice. To što se tebi ta činjenica ne sviđa, ne znači da to nije činjenica. Educiraj se, informiraj.

To nije cinjenica,to je takodjer tvoje misljenje koje je nepotvrdeno.Homoseksualnost se pojavila se jer je covjek daleko od Boga i jer zivi u grijehu.Nema smisla tvrditi ovo jer vi odbijate bilo kakav pojam nadnaravnoga,pokusavate sve objasniti u okviru ljudskih shvacanja.Primjer covjeka koji se izljecio od homoseksualnosti Richard Cohen,googlajte

16 godina
neaktivan
Zajeb kaže...
bes

Pa ima nekih 2014.godina,mozda malo i vise :) I evo ga opet vrijedanje,zao mi je sto tako razmisljas,ocito nisi upoznat s tim tko je Bog,sto je Crkva jer inace nebi pisao takve komentare

14 godina
besla kaže...
Zajeb kaže...
bes

Pa ima nekih 2014.godina,mozda malo i vise :) I evo ga opet vrijedanje,zao mi je sto tako razmisljas,ocito nisi upoznat s tim tko je Bog,sto je Crkva jer inace nebi pisao takve komentare

{#}

Po tebi svijet postoji kojih 2014 godina ? Sta samo u novi zavjet vjerujes, a stari je za papke ?

Molim te jos nas malo poduci osim boga i o nastanku svemira.

17 godina
neaktivan
besla kaže...
mbaksa kaže...
besla kaže...

To nije cinjenica,to je takodjer tvoje misljenje koje je nepotvrdeno.Homoseksualnost se pojavila se jer je covjek daleko od Boga i jer zivi u grijehu.Nema smisla tvrditi ovo jer vi odbijate bilo kakav pojam nadnaravnoga,pokusavate sve objasniti u okviru ljudskih shvacanja.Primjer covjeka koji se izljecio od homoseksualnosti Richard Cohen,googlajte

Shvaćaš li da homoseksualnost nije izbor? Homoseksualcem se rodiš, nećeš se druženjem s njima magično pretvoriti u homoseksualca. Isto kako se druženjem s crncima ne možeš pretvoriti u iste.

Ova objašnjenja "čovjek je daleko od boga" su mi presmiješna, umjesto da se promotri homoseksualnost, citiraju se glupi citati kakvi se čuju na misi.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
17 godina
neaktivan
besla kaže...

Kako sam gore objasnio nije ispravno govoriti o izlječenju jer taj pojam nužno veže na sebe bolest. A bolest nije grijeh. Crkva nema ništa protiv bolesti, naprotiv, smatra ju "prirodnom" pojavom, danom od boga. Učenje katoličke Crkve ne veže grijeh i bolest. Bolest nije grijeh, a grijeh ne stvara bolest. To ne čini čisto iz komformizma jer kad bi počela vezivat bolest i grijeh malo teže bi joj bilo objasnit i opravdat recimo malu Noru i drugu bolesnu djecu i sl.

Još jedan razlog zašto to ne čini je jer čovjek ima moć liječenja bolesti, kad bi bolest bila manifestacija grijeha, a čovijek izlječi bolest doveo bi u nezgodnu situaciju vjeru i vjerska učenja kad bi čovjek odjednom dobio moč opraštanja i iskupljenja grijeha.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2014 1:05 (BlackDog22).
16 godina
neaktivan
Zajeb kaže...
besla kaže...
Zajeb kaže...
bes

Da vas je nekim slucajem manje svi bi završil

{#}

Po tebi svijet postoji kojih 2014 godina ? Sta samo u novi zavjet vjerujes, a stari je za papke ?

Molim te jos nas malo poduci osim boga i o nastanku svemira.

Ocito ne razumijes sarkazam.Bog je Alfa i Omega,pocetak i svrsetak.Cudno je zapitati tkad pocinje "vjerovanje",ali kad bas moram ono zapocinje kad je Bog stvorio covjeka odnosno Adama i Evu i sklopio prvi savez s njima pa sve do Abrahama,Noe,Mojsija,proroka,Isusa,apostola pa sve do danas.

16 godina
neaktivan
besla kaže...

Činjenica je samo da je do pojave kršćanstva homoseksualnost bila normalna i prihvaćena u svim društvima širom našeg planeta.

Educiraj se.

Neću ja googlat - ako imaš nešto pametno za podjelit ,stavi linkove.

besla kaže...

Ako se nešto takvo uopće dogodilo prije 2014 godina. {#}

Da ,vrijeđanje ,moš mislit. {#}

Ako se netko ne slaže s tobom ,odmah vrijeđa i napada. Klasično glumljenje žrtve.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2014 1:31 (kizo2703).
14 godina
besla kaže...
Zajeb kaže...

Ocito ne razumijes sarkazam.Bog je Alfa i Omega,pocetak i svrsetak.Cudno je zapitati tkad pocinje "vjerovanje",ali kad bas moram ono zapocinje kad je Bog stvorio covjeka odnosno Adama i Evu i sklopio prvi savez s njima pa sve do Abrahama,Noe,Mojsija,proroka,Isusa,apostola pa sve do danas.

Amo onda jednostavno pitanje

Adam i Eva imaju 2 sina. Jedan ubije drugoga. Ostanu Adam,Eva i sin. Jel nastavljaju s incestom da bi dosli do "nas" ili Adam prospe jos par rebara po podu ? Mozda i sin ima moci bacanja rebara po podu.

16 godina
neaktivan
djdomi kaže...
besla kaže...
mbaksa kaže...
besla kaže...

Svatko ima pravo na svoje mišljenje, pa makar bilo pogrešno. No nemaš pravo na svoje činjenice - činjenice su činjenice. A činjenica je da je homoseksualnost prirodna - toga bi i sam bio svjestan da si voljan prihva

Shvaćaš li da homoseksualnost nije izbor? Homoseksualcem se rodiš, nećeš se druženjem s njima magično pretvoriti u homoseksualca. Isto kako se druženjem s crncima ne možeš pretvoriti u iste.

Ova objašnjenja "čovjek je daleko od boga" su mi presmiješna, umjesto da se promotri homoseksualnost, citiraju se glupi citati kakvi se čuju na misi.

To nisu glupi citati to je istina.Pogledaj samo kako je izopacen ovaj svijet i u kojem smjeru ide.Pa cak i pedofilija postaje normalna,uvazavaju se usvajanja djece gay parova ne mareci kako ce se to dijete osjecati.To sve upucuje na to da je covjek zastranio u grijehu i opacinama.

14 godina
besla kaže...
djdomi kaže...
besla kaže...
mbaksa kaže...
besla kaže...

Svatko ima pravo na svoje mišljenje, pa makar bilo pogrešno. No nemaš pravo na svoje činjenice - činjenice su činjenice. A činjenica je da je homoseksualnost prirodna - toga bi i sam bio svjestan da si voljan prihva

To nisu glupi citati to je istina.Pogledaj samo kako je izopacen ovaj svijet i u kojem smjeru ide.Pa cak i pedofilija postaje normalna,uvazavaju se usvajanja djece gay parova ne mareci kako ce se to dijete osjecati.To sve upucuje na to da je covjek zastranio u grijehu i opacinama.

Jesi ti troll ili debil ? Nekako mi vuce na ovo drugo.

Ti shvacas da homoseksualnost i pedofilija nemaju veze jedno s drugim. Vise su povezani crkva i pedofilija.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2014 1:22 (Zajeb).
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Činjenica je samo da je do pojave kršćanstva homoseskualnost bila normalna i prihvaćena u svim društvima širom našeg planeta.

Educiraj se.

Neću ja googlat - ako imaš nešto pametno za podjelit ,stavi linkove.

besla kaže...

Ako se nešto takvo uopće dogodilo prije 2014 godina. {#}

Da ,vrijeđanje ,moš mislit. {#}

Ako se netko ne slaže s tobom ,odmah vrijeđa i napada. Klasično glumljenje žrtve.

Pa krscanstvo postoji od pocetka svijeta kao sto sam i objasnio gore.Katolicka Crkva,kao sto je vec napisano,ne osuduje homoseksualce vec homoseksualni cin koji se smatra grijehom.Vjeruj mi dovoljno sam educiran i nemas me ti sta obrazovat o mojoj vlastitoj vjeri.Cekaj,znaci smatranje covjeka ludjakom samo zato sto vjeruje nije vrijedanje??Mora da se definicija vrijedanja promijenila.

17 godina
neaktivan
besla kaže...

Ako ćemo o pedofiliji to ti baš i nije istina pošto je današnja civilizacija (po tom pitanju) došla do nivoa gdje se dobna granica s "normalni" 12-13-14 godina pomaknula na 16-18. Inače u u zlatno doba katoličke crkve ili danas poznato pod nazivom mračno doba civilizacije, tj. mračni srednji vijek brak djevojčica od 12-14 godina s dosta starijim muškarcima je bila sasvim normalna stvar.  

17 godina
neaktivan
besla kaže...

Pa krscanstvo postoji od pocetka svijeta kao sto sam i objasnio gore.Katolicka Crkva,kao sto je vec napisano,ne osuduje homoseksualce vec homoseksualni cin koji se smatra grijehom.Vjeruj mi dovoljno sam educiran i nemas me ti sta obrazovat o mojoj vlastitoj vjeri.Cekaj,znaci smatranje covjeka ludjakom samo zato sto vjeruje nije vrijedanje??Mora da se definicija vrijedanja promijenila.

Ustvari kršćanstvo postoji nešto manje od 2000. godina. Prije Isusa nositelj religije na koju se kršćanstvo nadovezalo je bio judaizam.

16 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

Ovo je previše i za trolla.

besla kaže...

Pa krscanstvo postoji od pocetka svijeta kao sto sam i objasnio gore.

A kad je taj ''početak svijeta'' po tvome?

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
16 godina
neaktivan

Ti shvacas da homoseksualnost i pedofilija nemaju veze jedno s drugim. Vise su povezani crkva i pedofilija.

Pa dajem ti druge primjere odnosno primjer nevezan uz homoseksualnost kako svijet ide u losem smjeru a sto ti to ne razumijes to je tvoja stvar.I evo ga opet generaliziranje Crkve kao pedofilske institucije zbog par slucajeva.Shvati da su svecenici takodjer ljudi,koji su gresni,nemaju pravo na takve stvari naravno i ja ih ne opravdavam,ali zbog par slucajeva generalizirat cijelu Crkvu i njezine svecenike je greska.Nisi ni svjestan koliko svetih svecenika ima,malo prosiri svoje vidike,nemoj prihvacat misljenja koja ti namece danasnje drustvo.

14 godina
BlackDog22 kaže...
besla kaže...

Ustvari kršćanstvo postoji nešto manje od 2000. godina. Prije Isusa nositelj religije na koju se kršćanstvo nadovezalo je bio judaizam.

Krscanstvo je ustvari drugi dio trilogije. Prvi dio židovi, drugi krscani i treci muslimani. Iako je Gospodar prstenova kao trilogija bolje napisana i cak realnija.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2014 1:30 (Zajeb).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice