U ožujku stiže 17 Ryzen procesora

poruka: 37
|
čitano: 7.063
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "U ožujku stiže 17 Ryzen procesora".
13 godina
protjeran
Re: U ožujku stiže 17 Ryzen procesora
Gogy7 kaže...
Ja mislim da će na kraju amd staviti cijene kao i intel i da će ipak intel biti bolji. Govore kako im je high-end procesor u rangu intelovog ali neznamo za ostale. Za iste novce moći ćemo birati ili intel ili amd, ali intel će biti mrvicu bolji i ljudi će opet radije uzeti intel. Volio bih da amd postavi znatno manju cijenu od intela.

Čak i ako nije bolji, Intel ima brand name koji je kroz recentnije godine kudikamo nadišao AMD. U istoj situaciji je i AMD-ov odnos s NVIDIA-om kada govorimo o GPU-ovima. Ljudi naprosto kupuju NVIDIA-u zato štro je NVIDIA i jednako tako Intel zato što je Intel. AMD se treba dosta potruditi da bude ravnopravna konkurencija, pod uvjetom da to uopće može biti.

8 godina
protjeran
U ožujku stiže 17 Ryzen procesora

Tu jaku ulogu igra marketing, Intel je u kategoriji Applea i Samsunga. Što više ulaganja u marketing to veći tržišni udio.
Intel je bolji ali niti blizu toliko koliki mu je tržišni udio.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2017 1:05 (AMD_IT).

0 0 hvala 0
17 godina
AMD_IT kaže...

Tu jaku ulogu igra marketing, Intel je u kategoriji Applea i Samsunga. Što više ulaganja u marketing to veći tržišni udio.
Intel je bolji ali niti blizu toliko koliki mu je tržišni udio.

AMD je, ako ne računaš APU-e zadnji pravi desktop CPU izdao 2013 ili malo kasnije s podrškom za DDR3. O čemu onda uopće pričamo. Intle izdaje procesore na godišnjoj bazi, implementira nove tehnologije i daje veliki izbor korisnicma kod izbora CPU-a. Tako da AMD si je sam kriv što Intel drži ogroman udio na tržištu.

8 godina
protjeran
Intel svake godine izbaci barem jedan model i razlika između nekoliko godina donosi minimalna poboljšanja.
13 godina
protjeran
Bolje i minimalna nego nikakva😎lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
8 godina
protjeran
Prosječnom korisniku nema smisla davati novce na Intel jer nece imati koristi od toga. Ja npr. imam FX 8120 i AMD 6970 iz 2012. i sada igram na max detaljima. Moj frend je u međuvremenu potrošio oko 12 000 kn za noviji Intelov procesor (i ostale komponente) i kako sam kaže razlika mu je minimalna u iskustvu od prijašnjeg.

0 1 hvala 0
17 godina
AMD_IT kaže...
Prosječnom korisniku nema smisla davati novce na Intel jer nece imati koristi od toga. Ja npr. imam FX 8120 i AMD 6970 iz 2012. i sada igram na max detaljima. Moj frend je u međuvremenu potrošio oko 12 000 kn za noviji Intelov procesor (i ostale komponente) i kako sam kaže razlika mu je minimalna u iskustvu od prijašnjeg.

Dakle svi benchevi i svi testovi koji pokazuju porast FPS-a pri korištenju Intelovih procesora su laž, a tvoj frend je relevantan da to zaključi? Da možeš igrati i s AMD-om. Ali podrška za DDR4, manji TPD i rad na nižim temperaturama sigurno daju bolje performanse...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice