Nokia 215

poruka: 16
|
čitano: 4.422
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia 215".
17 godina
Nokia 215

Nokia 3310 is back...heheh

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokia 215

Mana ovog i mrvu skupljih modela je nemogućnost unošenja bilješki i kapacitet poruka je vrlo mal (čujete zvuk nove poruke, ali ju ne vidite jer se ne može spremiti).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nokia 215

kako pojasniti (nacrtati?) proizvođačima, u dosluhu s operaterima) kako nas ima more koji ne želimo nikakav internet na telefonu jer imamo računala? 

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
2 4 hvala 0
17 godina
Re: Nokia 215
Ajar kaže...

kako pojasniti (nacrtati?) proizvođačima, u dosluhu s operaterima) kako nas ima more koji ne želimo nikakav internet na telefonu jer imamo računala? 

Isto tako možemo reći da ljudi ne trebaju internet jer imamo televiziju, radio, novine, telegram, golube pismonoše, itd, itd... 

17 godina
neaktivan
Hrco kaže...

Isto tako možemo reći da ljudi ne trebaju internet jer imamo televiziju, radio, novine, telegram, golube pismonoše, itd, itd... 

ne možemo jer ne miješamo želje s potrebama. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
17 godina

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2015 12:53 (Hrco).
17 godina
Ajar kaže...
Hrco kaže...

ne možemo jer ne miješamo želje s potrebama. 

Pojasni, molim te.

11 godina
neaktivan
Nokia 215

E kad bi napravili remake 8800 i bubreg bi prodo

SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia 215

Definitivno podržavam ovakve tipove mobitela, ali radije bi da naprave nekakav remake Nokie E52. Oblikom barem, funkcije nisu toliko ni bitne koliko "pristojan" izgled.

-meh
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hrco kaže...

Pojasni, molim te.

mogu štošta željeti a nije mi potrebno. a mogu imati potrebu za nečim što zapravo ne želim. semantika ali i fact of the matter. eto, meni je telefon dovoljan za telefoniranje, za fotografiranje imam fotić, za internet računalo, za reprodukciju glazbe namjenske uređaje, za navigaciju karte/garmin. nemam nikakve potrebe za internetom preko telefona (i deranjem operatera u tom smislu) jer doma imam flat. dakle, običan telefon mi je čist ok - možda potreba ali svakako ne želja, jer me svako malo netko ometa zivkanjem (blažena vremena fisknih linija) zbog posla ili onako, jer im je dosadno ili je pogrešan broj. još jednostavnije: imam potrebu "nešto" poševiti ali želim da to bude zgodna žena. 

17 godina
Nokia 215

Možda je najbolje da se skroz iskopčaš iz svih modernih tehnologija pa nećeš imat problema.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hrco kaže...

Možda je najbolje da se skroz iskopčaš iz svih modernih tehnologija pa nećeš imat problema.

bez brige. čim me spoje na aparate u intenzivnoj, odmah ću tražiti da me ištekaju 

17 godina
Ajar kaže...
Hrco kaže...

bez brige. čim me spoje na aparate u intenzivnoj, odmah ću tražiti da me ištekaju 

možemo se samo nadati...

13 godina
neaktivan
Nokia 215

Hmmm.. kupili su me. Nokia shut up and take my money.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

crowingz kaže...

Hmmm.. kupili su me. Nokia shut up and take my money.

Misliš "Microsoft take my money" 😊

vlastoručni potpis
13 godina
neaktivan
Nokia 215

Nema veze sta su ih kupili ipak volim da mi pise nokia na njemu

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.1.2015 19:14 (crowingz).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice