Nokia 3310 is back...heheh
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mana ovog i mrvu skupljih modela je nemogućnost unošenja bilješki i kapacitet poruka je vrlo mal (čujete zvuk nove poruke, ali ju ne vidite jer se ne može spremiti).
kako pojasniti (nacrtati?) proizvođačima, u dosluhu s operaterima) kako nas ima more koji ne želimo nikakav internet na telefonu jer imamo računala? 
kako pojasniti (nacrtati?) proizvođačima, u dosluhu s operaterima) kako nas ima more koji ne želimo nikakav internet na telefonu jer imamo računala? 
Isto tako možemo reći da ljudi ne trebaju internet jer imamo televiziju, radio, novine, telegram, golube pismonoše, itd, itd...
Isto tako možemo reći da ljudi ne trebaju internet jer imamo televiziju, radio, novine, telegram, golube pismonoše, itd, itd...
ne možemo jer ne miješamo želje s potrebama. 
ne možemo jer ne miješamo želje s potrebama. 
Pojasni, molim te.
E kad bi napravili remake 8800 i bubreg bi prodo
Definitivno podržavam ovakve tipove mobitela, ali radije bi da naprave nekakav remake Nokie E52. Oblikom barem, funkcije nisu toliko ni bitne koliko "pristojan" izgled.
Pojasni, molim te.
mogu štošta željeti a nije mi potrebno. a mogu imati potrebu za nečim što zapravo ne želim. semantika ali i fact of the matter. eto, meni je telefon dovoljan za telefoniranje, za fotografiranje imam fotić, za internet računalo, za reprodukciju glazbe namjenske uređaje, za navigaciju karte/garmin. nemam nikakve potrebe za internetom preko telefona (i deranjem operatera u tom smislu) jer doma imam flat. dakle, običan telefon mi je čist ok - možda potreba ali svakako ne želja, jer me svako malo netko ometa zivkanjem (blažena vremena fisknih linija) zbog posla ili onako, jer im je dosadno ili je pogrešan broj. još jednostavnije: imam potrebu "nešto" poševiti ali želim da to bude zgodna žena. 
Možda je najbolje da se skroz iskopčaš iz svih modernih tehnologija pa nećeš imat problema.
Možda je najbolje da se skroz iskopčaš iz svih modernih tehnologija pa nećeš imat problema.
bez brige. čim me spoje na aparate u intenzivnoj, odmah ću tražiti da me ištekaju 
bez brige. čim me spoje na aparate u intenzivnoj, odmah ću tražiti da me ištekaju 
možemo se samo nadati...
Hmmm.. kupili su me. Nokia shut up and take my money.
Hmmm.. kupili su me. Nokia shut up and take my money.
Misliš "Microsoft take my money" 😊
Nema veze sta su ih kupili ipak volim da mi pise nokia na njemu