Nezgodancija…

poruka: 21
|
čitano: 4.716
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nezgodancija…".
16 godina
Nezgodancija…

Hahahahahahahahaha... Predobro xD

Every hole is a goal!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nezgodancija…

Photoshop..................nice joke!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nezgodancija…

Baš sam se lijepo nasmijaoSmijeh

fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hlada

0 0 hvala 0
17 godina
Nezgodancija…

ROFL!!!!! Valjda Windowsi osjetili prisutnost Apple-a :D

Ivo. Govori ti Big Brother. To nije dovoljno dobar razlog.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nezgodancija…

Hehe, baš fino niti coca colu više ne mogu da dobijem a da ne nadogradim drivere Cool

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nezgodancija…

To nije nis čudno kod windowsa,

evo u PC CHIPU  časopisu  (bez uvrede bugovci, kupio sam vaš časopis početkom mjeseca no u petak sam bio s bakom u bolnici i trebao sam kupiti nešt za čitati tak da sam kupio nest sto nisam pročitao ) 

U pchipu su pisali o robotima, naveli su jedan u Africi koje vojska koristi prekopirat ču par rečenica

Sredinom svibnja na velikim maneverima u Južnoj Africi devet je vojnika poginulo a još 14 je ranjeno. Pomahnitao je robotski  protuzračni  sustav MK5 s dva 35-milimetarska topa. Samostalno se kreće, prilagođava se terenu i sam prati ciljeve. Ispaljuje 550 hitaca u minuti iz 500 redenika streljiva koje nosi. Na manevarima se izmenada počeo vrtjeti u krugi pucati svuda oko sebe. Poginula je i poručnica koja mu je pokušala priči i isklučiti ga. Istraživatelji su ustanovili da se Windows iznad kojeg se vrti program robotove inteligencije, zamrznuo u nezgodnom trenutku 

PCHIP SRPANJ KOLOVOZ 170/171 str82

Fedora 11 Leonidas Kde 4.2
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 0:57 (linuxuser).
17 godina

BSOD se u 99% slučajeva pali ako bude neki hardware/driver failure.. a to prakitčki nema veze s winsima..

16 godina
neaktivan

Ma daj... ma ne vjerujem u to.... pa samo bi totalna, nesposobna budala koja nema pojma o racunalima isla stavit windows na robotski  protuzračni  sustav MK5 s dva 35-milimetarska topa. Mršti se

16 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

ROFL!!!!! Valjda Windowsi osjetili prisutnost Apple-a :D

Tocno to.....hehehe Belji se

.::Fc Barcelona::.
17 godina
Nezgodancija…

Izlio se sok po memoriiji, javili mi dečki. ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
linuxuser kaže...

evo u PC CHIPU  časopisu  (bez uvrede bugovci, kupio sam vaš časopis početkom mjeseca no u petak sam bio s bakom u bolnici i trebao sam kupiti nešt za čitati tak da sam kupio nest sto nisam pročitao ) 

U pchipu su pisali o robotima, naveli su jedan u Africi koje vojska koristi prekopirat ču par rečenica

Sredinom svibnja na velikim maneverima u Južnoj Africi devet je vojnika poginulo a još 14 je ranjeno. Pomahnitao je robotski  protuzračni  sustav MK5 s dva 35-milimetarska topa. Samostalno se kreće, prilagođava se terenu i sam prati ciljeve. Ispaljuje 550 hitaca u minuti iz 500 redenika streljiva koje nosi. Na manevarima se izmenada počeo vrtjeti u krugi pucati svuda oko sebe. Poginula je i poručnica koja mu je pokušala priči i isklučiti ga. Istraživatelji su ustanovili da se Windows iznad kojeg se vrti program robotove inteligencije, zamrznuo u nezgodnom trenutku 

Očito je a je netko uranio sa plasmanom robota...

Trebalo je prvo testirat i po mogućnosti stavit neki Linux based OS napisan isključivo za tog robota...

http://www.njuskalo.hr/oglas380962
17 godina
neaktivan
Zippo kaže...
linuxuser kaže...

Očito je a je netko uranio sa plasmanom robota...

Trebalo je prvo testirat i po mogućnosti stavit neki Linux based OS napisan isključivo za tog robota...

Točno to - ili neki drugi OS.

Windowsi jesu dobar OS, ali sigurno nisu za sve primjene i sve situacije. Pa koja budala u ratno naoružanje ide staviti sustav koji svaki hacker i virus gleda kako probiti. Za takve stvari treba specijalan OS posebno razvijen za tu namjenu.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
Nezgodancija…

Ha ha, to apple platio protureklamu za one microsoftove reklame, pa govore prolaznicima pored aparata evo što se dogodi kada koristite windowse :=)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Nezgodancija…

Što se tiče aparata i robota za to je najbolje imati posebni sustav. Da je to automat pogonjen na MacOS on bi cjelo vrjeme vrtio errore kad hoces colu .

Ako mislite da se MAC ne smrzava gadno se varate :

http://en.allexperts.com/q/Macintosh-OS-1063/Mac-OS-X-Freezes.htm

http://defaultbreak.com/content/troubleshooting-macos-x-freeze-after-sleep

http://forums.macosxhints.com/showthread.php?p=527886

Eto ima još slučajeva smrzavanja. Tako da svaki sustav se može smrznuti, a većinom su to hardverski problemi.

Sometime the best defense is to attack!
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2009 21:53 (Hummer).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nezgodancija…

Neki koji redovitije prate BOL sjetit će se vjesti o tome kako britanska mornarica planira svoju novu nuklearnu podmornicu upravljati sa Win XP neda mi se sad tražit link ali nać će se naka dobra duša da i to posta

"So say we all"

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samo da pohvalim g. Petrića, počeo je navoditi izvor vijesti..
Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
16 godina
neaktivan
Nezgodancija…

Fora, baš kao na FER-u :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nezgodancija…

Evo nešto PC Chipa.

PC Chip 170-171, stranica ?? PC Chip 170-171, stranica ??
Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo prozore. Staistika: 4 žuta , 3 cr vena- obnavljam svakim novim kartonom
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 10:49 (Koja_pila).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
linuxuser kaže...

Ovo je izmišljeno, jer američka vojska u svim borbenim sustavima koji koriste OS-ove koristi embedded unix prerađen specifično za potrebe takvih sustava i testiran po vrlo rigoroznim mjerama i to uvijek u paru zbog dodatnih provjera i linearne interpolacije rezultata.

Ovo znam jer sam neko vrijeme komunicirao s osobom koja radi na razvoju takvih sustava.

Nikakvi Windowsi se ne vrte na ničem kritičnom i to ne zbog samih Windowsa, nego tehničkih karakteristika i ograničenja sustava, a sumnjam da se vrte na bilo kakvim protuzračnim sustavima kao MK5 starima 30 godina.

PC-Chipovci su "malo" maštoviti (a nije im prvi put) pa su valjda vijest šaljivo prepisali odavde umjesto odavde - gdje se vidi da se top mehanički zaglavio i pri pokušaju čišćenja dogodila se nezgoda.

Šanse da se radi o računalnoj pogrešci i inače su male zbog vrlo oštrih kontrolnih uvjeta i dvostrukih sustava.

===

Inače, vrlo je zanimljivo da je ovo Gizmodova vijest. Tko bi rekao, LOL.

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
16 godina
zaocovik kaže...

Neki koji redovitije prate BOL sjetit će se vjesti o tome kako britanska mornarica planira svoju novu nuklearnu podmornicu upravljati sa Win XP neda mi se sad tražit link ali nać će se naka dobra duša da i to posta

Britanske nuklearne podmornice jesu opremljene XPom. Samo, to nisu XP koje dobijete u trgovini, već je engleska vlada kupila pravo da može modificirati OS za svoje potrebe.

EDIT: Ovo što se tiče robota, kolika budala moraš biti da ideš isključiti podivljali robot, a ne ga dići u zrak? (aka to mi smrdi poput ribe)

Every hole is a goal!
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 10:47 (Bukva).
16 godina
neaktivan
Bukva kaže...
Britanske nuklearne podmornice jesu opremljene XPom. Samo, to nisu XP koje dobijete u trgovini, već je engleska vlada kupila pravo da može modificirati OS za svoje potrebe.

To se podrazumjeva. Evo i link: http://www.bug.hr/vijesti/nuklearne-podmornice-windowsima/94740.aspx

"So say we all"
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice