Hahahahahahahahaha... Predobro xD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Photoshop..................nice joke!!!!!!
Baš sam se lijepo nasmijao
ROFL!!!!! Valjda Windowsi osjetili prisutnost Apple-a :D
Hehe, baš fino niti coca colu više ne mogu da dobijem a da ne nadogradim drivere
To nije nis čudno kod windowsa,
evo u PC CHIPU časopisu (bez uvrede bugovci, kupio sam vaš časopis početkom mjeseca no u petak sam bio s bakom u bolnici i trebao sam kupiti nešt za čitati tak da sam kupio nest sto nisam pročitao )
U pchipu su pisali o robotima, naveli su jedan u Africi koje vojska koristi prekopirat ču par rečenica
Sredinom svibnja na velikim maneverima u Južnoj Africi devet je vojnika poginulo a još 14 je ranjeno. Pomahnitao je robotski protuzračni sustav MK5 s dva 35-milimetarska topa. Samostalno se kreće, prilagođava se terenu i sam prati ciljeve. Ispaljuje 550 hitaca u minuti iz 500 redenika streljiva koje nosi. Na manevarima se izmenada počeo vrtjeti u krugi pucati svuda oko sebe. Poginula je i poručnica koja mu je pokušala priči i isklučiti ga. Istraživatelji su ustanovili da se Windows iznad kojeg se vrti program robotove inteligencije, zamrznuo u nezgodnom trenutku
PCHIP SRPANJ KOLOVOZ 170/171 str82
BSOD se u 99% slučajeva pali ako bude neki hardware/driver failure.. a to prakitčki nema veze s winsima..
Ma daj... ma ne vjerujem u to.... pa samo bi totalna, nesposobna budala koja nema pojma o racunalima isla stavit windows na robotski protuzračni sustav MK5 s dva 35-milimetarska topa.
ROFL!!!!! Valjda Windowsi osjetili prisutnost Apple-a :D
Tocno to.....hehehe
Izlio se sok po memoriiji, javili mi dečki. ;)
evo u PC CHIPU časopisu (bez uvrede bugovci, kupio sam vaš časopis početkom mjeseca no u petak sam bio s bakom u bolnici i trebao sam kupiti nešt za čitati tak da sam kupio nest sto nisam pročitao )
U pchipu su pisali o robotima, naveli su jedan u Africi koje vojska koristi prekopirat ču par rečenica
Sredinom svibnja na velikim maneverima u Južnoj Africi devet je vojnika poginulo a još 14 je ranjeno. Pomahnitao je robotski protuzračni sustav MK5 s dva 35-milimetarska topa. Samostalno se kreće, prilagođava se terenu i sam prati ciljeve. Ispaljuje 550 hitaca u minuti iz 500 redenika streljiva koje nosi. Na manevarima se izmenada počeo vrtjeti u krugi pucati svuda oko sebe. Poginula je i poručnica koja mu je pokušala priči i isklučiti ga. Istraživatelji su ustanovili da se Windows iznad kojeg se vrti program robotove inteligencije, zamrznuo u nezgodnom trenutku
Očito je a je netko uranio sa plasmanom robota...
Trebalo je prvo testirat i po mogućnosti stavit neki Linux based OS napisan isključivo za tog robota...
Očito je a je netko uranio sa plasmanom robota...
Trebalo je prvo testirat i po mogućnosti stavit neki Linux based OS napisan isključivo za tog robota...
Točno to - ili neki drugi OS.
Windowsi jesu dobar OS, ali sigurno nisu za sve primjene i sve situacije. Pa koja budala u ratno naoružanje ide staviti sustav koji svaki hacker i virus gleda kako probiti. Za takve stvari treba specijalan OS posebno razvijen za tu namjenu.
Ha ha, to apple platio protureklamu za one microsoftove reklame, pa govore prolaznicima pored aparata evo što se dogodi kada koristite windowse :=)
Što se tiče aparata i robota za to je najbolje imati posebni sustav. Da je to automat pogonjen na MacOS on bi cjelo vrjeme vrtio errore kad hoces colu .
Ako mislite da se MAC ne smrzava gadno se varate :
http://en.allexperts.com/q/Macintosh-OS-1063/Mac-OS-X-Freezes.htm
http://defaultbreak.com/content/troubleshooting-macos-x-freeze-after-sleep
http://forums.macosxhints.com/showthread.php?p=527886
Eto ima još slučajeva smrzavanja. Tako da svaki sustav se može smrznuti, a većinom su to hardverski problemi.
Neki koji redovitije prate BOL sjetit će se vjesti o tome kako britanska mornarica planira svoju novu nuklearnu podmornicu upravljati sa Win XP neda mi se sad tražit link ali nać će se naka dobra duša da i to posta
Fora, baš kao na FER-u :)
Ovo je izmišljeno, jer američka vojska u svim borbenim sustavima koji koriste OS-ove koristi embedded unix prerađen specifično za potrebe takvih sustava i testiran po vrlo rigoroznim mjerama i to uvijek u paru zbog dodatnih provjera i linearne interpolacije rezultata.
Ovo znam jer sam neko vrijeme komunicirao s osobom koja radi na razvoju takvih sustava.
Nikakvi Windowsi se ne vrte na ničem kritičnom i to ne zbog samih Windowsa, nego tehničkih karakteristika i ograničenja sustava, a sumnjam da se vrte na bilo kakvim protuzračnim sustavima kao MK5 starima 30 godina.
PC-Chipovci su "malo" maštoviti (a nije im prvi put) pa su valjda vijest šaljivo prepisali odavde umjesto odavde - gdje se vidi da se top mehanički zaglavio i pri pokušaju čišćenja dogodila se nezgoda.
Šanse da se radi o računalnoj pogrešci i inače su male zbog vrlo oštrih kontrolnih uvjeta i dvostrukih sustava.
===
Inače, vrlo je zanimljivo da je ovo Gizmodova vijest. Tko bi rekao, LOL.
Neki koji redovitije prate BOL sjetit će se vjesti o tome kako britanska mornarica planira svoju novu nuklearnu podmornicu upravljati sa Win XP neda mi se sad tražit link ali nać će se naka dobra duša da i to posta
Britanske nuklearne podmornice jesu opremljene XPom. Samo, to nisu XP koje dobijete u trgovini, već je engleska vlada kupila pravo da može modificirati OS za svoje potrebe.
EDIT: Ovo što se tiče robota, kolika budala moraš biti da ideš isključiti podivljali robot, a ne ga dići u zrak? (aka to mi smrdi poput ribe)
To se podrazumjeva. Evo i link: http://www.bug.hr/vijesti/nuklearne-podmornice-windowsima/94740.aspx