Zar nitko nije ostavio golu tetu za wallpapers .... Ili Severinu, Rozgu itd :)
Ma pola njih ti je vec ozenjeno ili imaju stalne cure(doma su manji od makovog zrna , jos da imaju tak nes pa da ih zmlate ko vola u kupusu )
@ Denis
odlicna fora sa ventom ali ja sam prizeljkivao znak od FS-a ili mayday-a .,jer se dobro zna da si bio partyjaner pocetkom 00tih i vjever zuzom, RaVe On!
@ Denis
odlicna fora sa ventom ali ja sam prizeljkivao znak od FS-a ili mayday-a .,jer se dobro zna da si bio partyjaner pocetkom 00tih i vjever zuzom, RaVe On!
Meni se čini da je i Petric stari partijaner?

sunce piči, mi roštiljamo/žene gule krumpir u hladovini/nedjeljom se mi planirano/prepuštamo harmoniji ...
nasilu uređeni stolovi (ide striček slikati), oženjeni, s (apage!) francuskim autima, daleko od burze rada, a sve bliže penziji. nije vama u redakciji lako. treba to izdržati, s obzirom na to da još i radite posao koji volite (i koji, očito, voli vas) i još vas za to redovno plaćaju. primite moju iskrenu sućut.
(ne znam kak ide vokativ od Denis), trebao si ipak ostaviti stol u varijantama "prije" i "poslije" intervencije jakih snaga higijeničara. da selo ne bude baš potemkinovo
eo malo glazbe za te:
, kad si već najmršaviji u redakciji. vjerojatno s dubokim razlogom ...
Čitajući Denisove clanke po BUG časpopisu, očekivao sam neku rastavljenu testnu konfiguraciju na stolu, hrpu dijelova itd. (nadam se da je tako izgledao "prije" intervencije jakih snaga higijeničara kako je to Ajar nazvao)
Također sam očekivao neku zvjer od kompa, novije generacije...
Edit: Btw. di zavrse sve te nove komponente sto dođu na testiranje, vidim dio redakcije koji je pisao svoje radno mjesto ima računala starijih generacija?
Noctua ventilator kao privjesak? U Italiji bi te ubili i za manje od toga...
Edit: Btw. di zavrse sve te nove komponente sto dođu na testiranje, vidim dio redakcije koji je pisao svoje radno mjesto ima računala starijih generacija?
U testnim konfiguracijama :D To su strojevi u kojima se nalazi sve kaj valja...
BTW Denisov stol u pravom i uobičajenom izdanju može se pogledati na prvoj fotki mojeg osvrta, u gornjem desnom kutu :D
U testnim konfiguracijama :D To su strojevi u kojima se nalazi sve kaj valja...
BTW Denisov stol u pravom i uobičajenom izdanju može se pogledati na prvoj fotki mojeg osvrta, u gornjem desnom kutu :D
Davore, izdao si ga.
Znao sam da mora bit neka komponenta na njegovom stolu.
Edit: Hoće li biti i slike testnih konfiguracija kao sto je za radna mjesta? (Stvarno bih želio vidjeti kako to izgleda?
Nego ova rola wc papira, služi svrsi kao držač fotografije
nemoj me batje da znash za njega pa ti i si ziher partijaner bio u svoje doba tj kuzer elekt. zike
da a po cemu si to zakljucio on je meni vise za dance ziku 90tih tipa saloon,arizona,planet nekadasnji big ben
Pa sa BFS parolama već drugi put netko insinuira na Future Shock, što znači da je netko brijao po partijima. Logičan zaključak je Petric. A tebe pitam jer mi se čini da znaš nekoga ili nešto o tome. Nwm

Mislim da je cijela ova serija tekstova o radnim mjestima, zapravo zavjera čistačica. Jer primjetite dragi novinari, kako ste namagarčeni da BESPLATNO očistite svoje radno mjesto.
Coincidence? I think not...
Ma pola njih ti je vec ozenjeno ili imaju stalne cure(doma su manji od makovog zrna , jos da imaju tak nes pa da ih zmlate ko vola u kupusu )
@ Denis
Zapravo mislim da smo svi oženjeni ili imamo stalne cure. :)
Kaj se tiče mene i raveova/partya, svi skupa ste debelo fulali. Ne sudi čovjeka po odijelu odnosno frizuri. Ja sam zapravo stari metalac, kao uostalom i Davor.
Danas slušam zaista širok spektar glazbe, uključujući i raznu elektroničku glazbu (recimo Sepalcure ili Boards of Canada), ali uglavnom vrtim metal (trenutno nekakav moderni black metal tipa Primordial, Fen, Aggaloch).
hehe sorry onda, znaci zamjenio sam te ocito
kazes BOC vrlo pohvalno
Čitajući Denisove clanke po BUG časpopisu, očekivao sam neku rastavljenu testnu konfiguraciju na stolu, hrpu dijelova itd. (nadam se da je tako izgledao "prije" intervencije jakih snaga higijeničara kako je to Ajar nazvao)
Zezao me Miro da sam trebao staviti dva-tri radna mjesta jer ja obično letam po redakciji, zavisi o tome što testiram. Ovo koje ste vidjeli je glavno "uredsko" radno mjesto na kojem pišem većinu tekstova, odgovaram na mailove i tako to.
Zezao me Miro da sam trebao staviti dva-tri radna mjesta jer ja obično letam po redakciji, zavisi o tome što testiram. Ovo koje ste vidjeli je glavno "uredsko" radno mjesto na kojem pišem većinu tekstova, odgovaram na mailove i tako to.
Onda slikaj i ostala!
Nije loše, vidim Desire se našao na stolu kao i noviji G2. A za monitore bi trebao napraviti nekakvu humanitarnu akciju da mozes Dragon Age igrati u svoj raskoši.
Da li je uspješno raskrčen i stol desno od radnog? Na Davorovoj slici se vidi da mu nije lako xD
Nije loše, vidim Desire se našao na stolu kao i noviji G2. A za monitore bi trebao napraviti nekakvu humanitarnu akciju da mozes Dragon Age igrati u svoj raskoši.
Joj taj Desire uglavnom skuplja prašinu jer beskonačno spor, nepraktičan i baterija mu je dala svoje.
Dragon Age igram doma na Dellovom 2408WFP i premda vjerujem da izgleda mrak na Eyefinityu/Nvidia Surroundu ili većem UHD monitoru, za potjerati to na visokim postavkama treba imati zaista zvjerski hardver.
Da li je uspješno raskrčen i stol desno od radnog? Na Davorovoj slici se vidi da mu nije lako xD
Bio jest, ali sam onda morao raščistiti jedan drugi stol zbog jela i pila povom Božićnog okupljanja, pa je sad trenutno taj stol desno natrpan s dijelovima testne konfe.
@ Denis
Zapravo mislim da smo svi oženjeni ili imamo stalne cure. :)
Kaj se tiče mene i raveova/partya, svi skupa ste debelo fulali. Ne sudi čovjeka po odijelu odnosno frizuri. Ja sam zapravo stari metalac, kao uostalom i Davor.
Pa tko onda insinuira na Future Shock, prvo naziv Bug Future Show, pa BFS 2015 Expect The Unexpected? Petric? :D

Damn, kako je moguće da tehno-freakovi svi od reda ne slušaju elektroniku? Mislio sam da su svi prvo slušali kraftwerk, bili navučeni na sf, a da je bavljenje ovim poslom i ljubav prema strojevima proizašla upravo iz toga. A kad ono ispada da je samo Denis istančanog sluha za glazbu:)
Evo Denise, pokušaj ih indoktrinirati nižekopiranim linkom, možda ih tekst pjesme dirne su srce ;)
Damn, kako je moguće da tehno-freakovi svi od reda ne slušaju elektroniku? Mislio sam da su svi prvo slušali kraftwerk, bili navučeni na sf, a da je bavljenje ovim poslom i ljubav prema strojevima proizašla upravo iz toga. A kad ono ispada da je samo Denis istančanog sluha za glazbu:)
Evo Denise, pokušaj ih indoktrinirati nižekopiranim linkom, možda ih tekst pjesme dirne su srce ;)
Krasan track :) Već sam se susreo s Borisom prije i zapravo preferiram electro kad je riječ o elektronskoj glazbi.
Ovi Švedi (mislim) su mi super -
Btw. zgodan nick. Bio sam na Aux88 u OTV domu prije nekoliko godina

Điz. Cijela ova rasprava me podsjeća na
stvar
EDIT: TD's are coming. Somebody is getting hurt. Shame on me. Možda je to zato jer sam očekivao nešto više, kad ono stolovi koji se bitno ne razlikuju od radnog stola moje mame, izuzev što ona nažalost, također ne sluša elektronsku glazbu, nit je partijala, al, ajde, ovako valjda izgleda svaka redakcije nekog tematskog časopisa.
A kaje tebi tak smjesno, rasprava je super i na mjestu ! Svaki gamer,geek,hw sw freak ide po partijima ili je isao i slusa elektronsku ziku ne komercijala neg real undergroud stuff! U konbinacijama i sa ostalim zanrovima
evo polll
p.s petric je stari raver samo nece rec skriva se iza magazina,vuce i janjetine pih !
6 | u pravu si |
---|---|
2 | nisi u pravu |
0 | neide ali slusa doma |
0 | slusa metal i elektroniku |
Điz. Cijela ova rasprava me podsjeća na
stvar
EDIT: TD's are coming. Somebody is getting hurt. Shame on me. Možda je to zato jer sam očekivao nešto više, kad ono stolovi koji se bitno ne razlikuju od radnog stola moje mame, izuzev što ona nažalost, također ne sluša elektronsku glazbu, nit je partijala, al, ajde, ovako valjda izgleda svaka redakcije nekog tematskog časopisa.
Slobodno ti staviš fotku radnog stola svoje mame, pa lako i njen iskomentiramo.