Btw kak se opce radi s tim vecim telefonima i iOS kad nema dole tipke ko na Androidu? Zadnji put kad sam koristil iPhone sve onscreen tipke su bile u gornjem redu. Su se glupani sjetili i prebacili ih dole? Ako nisu onda je to epic fail!
Btw kak se opce radi s tim vecim telefonima i iOS kad nema dole tipke ko na Androidu? Zadnji put kad sam koristil iPhone sve onscreen tipke su bile u gornjem redu. Su se glupani sjetili i prebacili ih dole? Ako nisu onda je to epic fail!
Ko ne moze dobaviti gornje tipke, ne zna drzati mobitel kako treba.
Imaju geste za natrag itd...
užas. siroti Epl.
Trebali su samo nazvati novi iPhone iPad 4.7 i 5.5 i nitko ih ne bi prozivao zbog promjene mišljenja?
istina je da je sve preko 3.5-4 preveliko za komodno korištenje jednom rukom, ljudi ipak traže veći ekran jer je ugodnije za korištenje, makar i uz pomoć druge ruke. ponuditi ono što većina hoće ili tvrdoglavo ustrajati na starom je bio lak izbor.
Mjesecima se prica kako je 6+ kasnije usao u proizvodnju i kako su kolicine ogranicene, al glavno da nastane ovakav clanak.
Jel se prodaje više galaxy note-ova ili galaxy s-ova? Siguran sam da je puno manje tržište za mobove veće od 5''.
Da postoji verzija 6-ice sa 4" mislim da bi bila prodavanija od 5,5". 4" je mobitel, 5,5" je križanac
Mjesecima se prica kako je 6+ kasnije usao u proizvodnju i kako su kolicine ogranicene, al glavno da nastane ovakav clanak.
Sad nas čekaju iste one priče od prije godinu dana kad je 5c bio promašaj. Sad ćemo to slušati vezano uz 6+. Nađi neki članak o 5c, find/replace i pusti ga kao najnovije procjene analitičara.
Razlog zasto nisam ove godine zamjenio dotrajali s2 je samo u tome sto su sve (osim sonya kojeg bas i ne volim) korporacije izbacile top modele s dijagonalama vecim od 5". Gotov razgovor. A oni samo nek izbacuju tacne za top modele i okljascuju "minije" sa 4.7". Radije cu kupit sony (koji ne volim) compact nego tu glomaznu glupost od phableta koje oni nazivaju mobitelom.