Loš kvartal za HG Spot

poruka: 386
|
čitano: 82.847
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Loš kvartal za HG Spot".
17 godina
neaktivan
RE: Loš kvartal za HG Spot
facewithascar kaže...
Hacker-ri kaže...

Kome to kriza nije bajna? ljudima koji su u radnom vremenu na kavama po kaficima? ili onima kojima biro vise nedaje 100% place vec je smanjeno na 70%? ne razumijem te...

Znaci cijela Hrvatska je lijena, svi samo sjede po kaficima, nigdje nitko nista ne radi i svi su na burzi, ha? Ima li neka drzava iz tvog bogatog internacionalnog iskustva vrijedne građane ili su svi isto tako lijeni i neka im krize jer bolje nisu ni zasluzili?

Btw, jesi li i ti Hrvat? Sjednes li i ti na kavu ponekad?

Jesam, Hrvats sam, sjednem na kavu ponekad...

Ali mi je nevjerojatno koliko to ljudi sjedi na kavi i prica kako se nema novaca, kako se trosi na gluposti i kako ne rade...

Hrvatska je lijena zemlja DA...

Zemlje: Norveska, Svicarska, Kanada i vecina ljudi u drugim zemljama...

jednostavnije na birou za 2,600 nego radit za 3.000

potpis :D
15 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

Zemlje: Norveska, Svicarska, Kanada i vecina ljudi u drugim zemljama...

jednostavnije na birou za 2,600 nego radit za 3.000

A na drugoj strani poduza lista ljenijih od Hrvata pocevsi od Spanjolske, Portugala, Grcke, Italije, Francuske, Bosne, Srbije, Crne Gore, kompletne istocne Europe, kompletne Afrike, skoro kompletne Azije, cijele Juzne Amerike, cijele srednje Amerike. Vidi, vidi, pa mojih ima vise od tvojih? ;-)

17 godina
neaktivan
facewithascar kaže...

A na drugoj strani poduza lista ljenijih od Hrvata pocevsi od Spanjolske, Portugala, Grcke, Italije, Francuske, Bosne, Srbije, Crne Gore, kompletne istocne Europe, kompletne Afrike, skoro kompletne Azije, cijele Juzne Amerike, cijele srednje Amerike. Vidi, vidi, pa mojih ima vise od tvojih? ;-)

Na kojoj teoriji se to temelji?

17 godina
Hacker-ri kaže...

Hrvatska je lijena zemlja DA...

Ne bih rekao da smo lijeni, prije bi se reklo da smo demoralizirani, a uz to ipak smo ex komunisticka zemlja. Nasi radnici su na dobrom glasu u svijetu (pomorci npr), samo im treba poticaj.

Za razliku od vecine zapada mi smo jos ostali drustven narod, volimo popiti kavicu, popricati, popustiti se... Barem je to pozitivno smo u zaostatku za zapadom.

Ima ljencina, parazita i slicnih, ali sve je to plod nase situacije. Vise inicijative i optimizma nam ne bi naskodilo

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.6.2010 0:36 (parizer).
17 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

kad jednom izgubiš povjerenje teško ga je vratit,a i preskupi su ljudi su se prebacili na druge dućane it robom

Žao mi je što je takva situacija.

Što je manje trgovina, to je manja konkurencija, a opet s druge strane, što će nam nezdrava konkurencija, tko ne valja, nek propadne. Šteta je samo tih ljudi koji tamo rade pošteno, a na kraju izvise kao u Vemilu.

Kod nas u Osijeku je katastrofa. Da nema Linksa, morali bi kupovati u radnjama koje su gore čak i od HGspota, očaj živi.

Zamislite da morate komponente kupiti u Konikomu, Melioru, Elektronik centru i takvima. Kao noćna mora.

15 godina
protjeran
Loš kvartal za HG Spot
Ana.Matic kaže...

Ne znam od kuda Vam ta informacija jer u zadnjem VIDI-u tajni kupac VIDI-a napravio je kompletnu analizu HGspota i apsolutnu najveću ocjenu HGspot je dobio upravo u znanju prodavača. Ako pročitate članak detaljno vidjet ćete da se i sam kupac iznenadio znanjem HGspot prodavača.

lp

Ana Matić

Koliko ste mu platili da napravi "kompletnu analizu" ?
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Okolosam kaže...
Ana.Matic kaže...

Ne znam od kuda Vam ta informacija jer u zadnjem VIDI-u tajni kupac VIDI-a napravio je kompletnu analizu HGspota i apsolutnu najveću ocjenu HGspot je dobio upravo u znanju prodavača. Ako pročitate članak detaljno vidjet ćete da se i sam kupac iznenadio znanjem HGspot prodavača.

lp

Ana Matić

VIDI review HG Spota? ROFL... Klap.

Neću nastaviti s komentiranjem samo iz razloga što umirem od smijeha. Draga Ana, dosta ljudi na ovom forumu poznaje druge ljude "iz struke", tako da znamo kako to ide... ;] Sve OK. :]

17 godina
neaktivan
vlad0 kaže...
Okolosam kaže...
Ana.Matic kaže...

lp

Ana Matić

VIDI review HG Spota? ROFL... Klap.

Neću nastaviti s komentiranjem samo iz razloga što umirem od smijeha. Draga Ana, dosta ljudi na ovom forumu poznaje druge ljude "iz struke", tako da znamo kako to ide... ;] Sve OK. :]

VIDI je car, vidi je bog... VIDI & Stevo Jobs su rekli... HG SPOT RULEZZZZ

.......

Na zalost Vidievo "videnje" stvari nisam citao, ali na koliko puta koristenja HGspotovih usluga se temelji analiza?

jel VIDIJEV tajni kupad dosao sa "novinar VIDI casopisa" maicom ili se predstavio da radi "tajnu analizu" ...

i jel napravio analizu Vemilovih flomastera, ili samo HGspotovog "znanja"....

iznenadio se znanjem HG spotovog prodavaca?

to je uciteljice jednina prvoga roda...

koliko prodavaca ima HG spot? i ja bas na njih 5 naletim...

pa to je strasno...

dajte ime i prezime tog prodavaca da svi kod njega kupujemo

17 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot

G spot

Uspjeh ih je, kaže, zatekao. Nisu znali ni kako naći ljude (zapošljavali su “od prijatelja prijatelje”), ali ekipa je bila top topova. Svi vuku, imaju super plaće i maksimalno su posvećeni poslu. Ubrzo im je trebao novi prostor, pa još jedan. Odjednom mu je, kaže Hrvoje, postalo jasno da samo traži ljude i gleda kako prostore umrežiti.

i tako to dovelo u propast, od prijatelja prijatelje

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Loš kvartal za HG Spot

Prije tjedan dva jedan je forumaš rekao kako je nazvao hgspot i pitao za cijenu grafe starijeg nekog modela jer je cijena bila dosta visoka i pitao dali je to možda zabuna te su nakon konzultacija ovi u hgspotu spustili cijenu tj stavili cijenu sličnu onoj cijeni u jednoj konkurentskoj firmi .

e sad .Zovem sad hgspot da pitam jel cijena(pazi sad) hd4870 1800kn ili je možda to stara cijena. Na to se ženska čudi pa da to je ta cijena. Ja njoj reko kupio sam takvu grafu prije 2.5 godina za te pare pa mi je malo čudno što je cijena ista ali se ona opet čudi kakve ja to gluposti pitam. i sad se ljudi pitaju zašto je hgspot u banani.

Prvo radi neka glupača tamo koja nema pojma što je to uopće radeon 4870 niti kada je izašla pa se zato i valjda čudi na moje pitanje,drugo 1800 kn za 4870 koja je u adm-u 1000 kn a u linksu 1100kn. lol

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Prije tjedan dva jedan je forumaš rekao kako je nazvao hgspot i pitao za cijenu grafe starijeg nekog modela jer je cijena bila dosta visoka i pitao dali je to možda zabuna te su nakon konzultacija ovi u hgspotu spustili cijenu tj stavili cijenu sličnu onoj cijeni u jednoj konkurentskoj firmi .

e sad .Zovem sad hgspot da pitam jel cijena(pazi sad) hd4870 1800kn ili je možda to stara cijena. Na to se ženska čudi pa da to je ta cijena. Ja njoj reko kupio sam takvu grafu prije 2.5 godina za te pare pa mi je malo čudno što je cijena ista ali se ona opet čudi kakve ja to gluposti pitam. i sad se ljudi pitaju zašto je hgspot u banani.

Prvo radi neka glupača tamo koja nema pojma što je to uopće radeon 4870 niti kada je izašla pa se zato i valjda čudi na moje pitanje,drugo 1800 kn za 4870 koja je u adm-u 1000 kn a u linksu 1100kn. lol

Cross postaš?

17 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot

bio nedavno i razocarao se po n-ti put

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot

G spot posluje za pozitivom

U mjesečnom izvještaju koje HG spot podnosi banci za mjesec rujan očekuje se da će se prijaviti pozitivan EBITDA, objašnjava Prpić. Da bi se to ostvarilo, potreban je promet od oko 330.000 kuna na dan, a da bi se uspjeli vratiti i krediti, 530.000 kuna. Trenutačni prosjek HG spota za ovaj mjesec je 360.000 kuna, zaključuje Prpić.

360.000 profita - 530.000 kredita je oko = - 170.000 kuna?!

kako je to onda pozitiva?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Loš kvartal za HG Spot

taman se oporavili kad ono...Iz HG Spota ukrao laptope i mobitele

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Srednji kaže...

taman se oporavili kad ono...Iz HG Spota ukrao laptope i mobitele

Eto ih opet u gubitku :)

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
16 godina
Loš kvartal za HG Spot

Vidio netko da ih krenulo pa se isao malo okoristiti {#}

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

U mjesečnom izvještaju koje HG spot podnosi banci za mjesec rujan očekuje se da će se prijaviti pozitivan EBITDA, objašnjava Prpić. Da bi se to ostvarilo, potreban je promet od oko 330.000 kuna na dan, a da bi se uspjeli vratiti i krediti, 530.000 kuna. Trenutačni prosjek HG spota za ovaj mjesec je 360.000 kuna, zaključuje Prpić.

znaci osim kaj treba znati citati, treba znati i citati s razumijevanjem...

prosjek 360.000kn dnevno * 28 radnih dana mjesecno i od toga oduzmes 530.000kn kredita....

eto ipak nije tako tesko...

Pozdraf...

Zed's dead baby, Zed's dead...
16 godina
Loš kvartal za HG Spot

bio jučer i hg spotu malo da vidim što ima xD

zaključak:

uslužnost prodavača je na najnižoj mogućoj razini, nikog drugog u dućanu, a nitko od njih mi nije ni prišao da me pita dal mi može pomoć...

ponuda je jako slaba, osim toga na pola proizvoda nije ni istaknuta cijena...

zanimljivo je bilo kad je došao neki crnac, a prodavačica zna valjda 2 riječi na engleskom i objašnjava mu rukama i nogama, sve mi bilo žao čovjeka

na kraju naravno da nije kupio ono po što je došao...

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sphynx kaže...
Hacker-ri kaže...

znaci osim kaj treba znati citati, treba znati i citati s razumijevanjem...

prosjek 360.000kn dnevno * 28 radnih dana mjesecno i od toga oduzmes 530.000kn kredita....

eto ipak nije tako tesko...

Pozdraf...

360k kuna je možda prometa, njihovi troškovi su sljedeci... (radeći da im je 20% marža)... PROSTOR, REŽIJE, KREDIT, ZAPOSLENICI... IAKO ti je lijepo Prpić rekao da im je čisti prihod na mjesečnoj razini nakon pokrivanja određenih stvari 360k kuna u EBIDT (znači prije vraćanja kredita)... u svakom slučaju su u minusu, ali pošto su banke defacto vlasnici...

sveukupno oni su MOZDA u pozitivi prije oporezovanja i vraćanja kredita... nakon toga... NE...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
neaktivan

ja npr. za HG Spot iz Vinkovaca, u biti za dečke koji rade tamo imam samo riječi pohvale, i što se tiče uslužnosti, servisa i savjetovanja pri kupnji i nakon 3 min razgovora vidiš da ljudi znaju o čem pričaju, no sad slijedi ono ALI, činjenica da su im cijene i dalje debeeeeelo previsoke im nikako neide u prilog, naravno da ekipa koja tamo radi tome nije kriva i da će vrlo vjerojatno izvisiti (ko i oni dečki iz vemila) upravo oni a sve zbog nesposobnosti/neznanja uprave da upale računalo (koja usput rečeno i oni sami prodaju ako toga još uvijek nisu svjesni) i otvore jedan od mnogobrojnih preglednika interneta i pogledaju koliku cijenu ima konkurencija, ako su već do te mjere maloumni da je neznaju sami formirati, ili ih jednostavno boli k...c i misle da smo ovce za šišanje...u bilo kojem slučaju to je jako zabrinjavajuće s obzirom da vode milijunsku kompaniju kojoj je cilj zaraditi/preživjeti od prodaje hardvera nama...katastrofa {#} i na kraju dolazim do toga da sam prešao na online šoping iz adm. protis itd... jer mi je lakše, jednostavnije (sve iz fotelje{#}) i naravno jeftinije naručiti komponentu da mi je dostave iz ZG pred moja vrata, nego je kupiti u fuck..g HG Spotu koji mi je 500m od kuće i jedini koji će tu nastradati su moja kondicija i ekipa koja radi u HG Spotu, ali šta je, tu je...dok se situacija u susjedstvu ne popravi online šoping rulzz{#}

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
15 godina
neaktivan
Ne možete reći da se ne trudimo i da nam nije stalo do vas jer vam nudimo besplatnu dostavu, iste cijene za gotovinu i kredit, 10% popusta u akciji Happy Hour nakon čega su cijene niže nego u ..., kod nas možete robu vidjeti prije kupnje, imamo servis u svim gradovima gdje su naše poslovnice i ne morate plaćati dostavu, na servisu imamo samo jedan slučaj da kvar nije riješen u dva tjedna i dostavljen kupcu.
I da odgovorim na sljedeće komentare:

Baš sam se kod kolega raspitala za navedeni slučaj. Tamnoputi gospodin je bio kod nas i kupio je printer HP 650 wifi. Kako se cijene mijenjaju iz dana u dan, moguće je da se dogodilo da na nekim artiklima nisu bile cijene jer je bila zamjena. Što se tiče ponude, trenutačno imamo najveći izbor prijenosnih i stolnih računala, eksternih diskova, periferije, televizora, printera, kablova, monitora...

Lp

Ana Matić
16 godina
Ana.Matic kaže...
Ne možete reći da se ne trudimo i da nam nije stalo do vas jer vam nudimo besplatnu dostavu, iste cijene za gotovinu i kredit, 10% popusta u akciji Happy Hour nakon čega su cijene niže nego u ..., kod nas možete robu vidjeti prije kupnje, imamo servis u svim gradovima gdje su naše poslovnice i ne morate plaćati dostavu, na servisu imamo samo jedan slučaj da kvar nije riješen u dva tjedna i dostavljen kupcu.

Baš sam se kod kolega raspitala za navedeni slučaj. Tamnoputi gospodin je bio kod nas i kupio je printer HP 650 wifi. Kako se cijene mijenjaju iz dana u dan, moguće je da se dogodilo da na nekim artiklima nisu bile cijene jer je bila zamjena. Što se tiče ponude, trenutačno imamo najveći izbor prijenosnih i stolnih računala, eksternih diskova, periferije, televizora, printera, kablova, monitora...

Lp

1. boldano: možemo ju vidjet, samo što nemamo baš neki izbor za pogledat, police su prilično prazne za takvu trgovinu...

2. boldano: tamnoputi gospodin je došao s namjerom da kupi LCD TV (mislim da ga je zanimao Samsung) i očito je da ga nije kupio jer ste to i sami potvrdili...

3. boldano: na prilično velikom broju artikala nije bilo cijene, što me odvratilo od kupnje, isto kao i činjenica da u 20 min što sam bio u dućanu nije mi nitko od prodavača koji su se šetkarali uokolo nije prišao i ponudio pomoć, što je skoro nemoguće da se dogodi kod konkurencije...

zeleni marker: nemojte pretjerivat jer svi znaju da to nije tako, moguće je da imate najveću ponudu kad se pogleda cjenik, ali stvarno stanje u trgovini nije ni približno tome...

napominjem da nemam ništa protiv HG Spota i da sam često kupovao tamo, a i sad ponekad odem tamo, ali jednostavno se svaki put razočaram...ponajviše osobljem tamo...

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
17 godina
neaktivan
jedno pitanje zasto se cijene mjenjaju iz dana u dan?

Koliko ja znam nakon proizvodnje i dostave u trgovinu nema porasta cijene proizvoda, mani se sirovina i inih stvari...

Jedina stvar zasto konstantno poskupljuje ili pojeftinjuje kod vas je što

ILI već onako bezobrazne marže od skoro 30% vi povećavate ili smanjujete za po 10 kn cijene...

A to je sramota...

I inače... Crnaca u Zagrebu ima puno više od jednog (na mom faxu ih je bilo 10ak), tako da nemojte govoriti s sigurnoscu da je on bio došao i kupio printer... itd....
14 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Ana.Matic kaže...

Lp

1. boldano: možemo ju vidjet, samo što nemamo baš neki izbor za pogledat, police su prilično prazne za takvu trgovinu...

2. boldano: tamnoputi gospodin je došao s namjerom da kupi LCD TV (mislim da ga je zanimao Samsung) i očito je da ga nije kupio jer ste to i sami potvrdili...

3. boldano: na prilično velikom broju artikala nije bilo cijene, što me odvratilo od kupnje, isto kao i činjenica da u 20 min što sam bio u dućanu nije mi nitko od prodavača koji su se šetkarali uokolo nije prišao i ponudio pomoć, što je skoro nemoguće da se dogodi kod konkurencije...

zeleni marker: nemojte pretjerivat jer svi znaju da to nije tako, moguće je da imate najveću ponudu kad se pogleda cjenik, ali stvarno stanje u trgovini nije ni približno tome...

napominjem da nemam ništa protiv HG Spota i da sam često kupovao tamo, a i sad ponekad odem tamo, ali jednostavno se svaki put razočaram...ponajviše osobljem tamo...

Čovjek ima pravo, moŽete vi pricat bajke kome god hoćete, ali svi ozbiljniji forumaši znaju činjenično stanje usluge i cijena hg spota.... na krivom forumu ovo pričate ako očekujete da smo mi ovce i da ćemo sada povjerovati i trčati na prvu stvar koju kažete u namjeri da osvjetlite obraz hg spota

viva la rakija.....
16 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot

Evo da se i ja malo uključim.

Da bi bili dobra inf. trgovina ne trebate imati poslovnicu od 3000 kvadrata, jer neki informatičar nije došao gledati i razgledavati komponente u izlogu već je na vašoj stranici pronašao artikl koji želi kupiti.

I što se dogodi kad dođe u poslovnicu? "Žao nam je, trenutno nemamo taj artikl".

One priče o agentima s iPad-om i kavicama su totalni promašaj, to jedino može biti korisno za kupce koji imaju viška vremena i koji su došli u trgovinu i sami ne znaju pošto su došli, jer svatko normalan može kod kuće na njihovoj stranici pogledati što ga zanima.

Što se cijena tiče, cijene su im veće od konkurencije, a ne uvrštavanje njihove stranice na www.nabava.net je očiti pokazatelj toga, jer ja ne vidim drugi razlog.

Mnoge male trgovine tipa Links nemaju problema u ova recesijska vremena nemaju problema jer nisu iznajmljivali velike poslovne prostore, i otvarali poslovnice u svakom gradu i u ponudu uvrštavale perilice rublja i ostalu bijelu tehniku.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ako budu nastavili objavljivati vijesti o modi u geekovskom i nerdovskom vrhu... vrlo vjerojatno je da ce za par mjeseci i moći sustavno zaglupljivati ljude...
16 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot

Znate nije istina sto pricaju ova dvojica.

xxx man je imao dva promila kad je dosao u ducan pa nije vidio cijene

a igor pozna toliko crnca jer on voli crnce :)

salim se.

ja nisam bio u hg spotu vec dugo otkad se onaj u VŽu zatvorio, sad je isto tamo neki, ali dvaputa sam htio ici i svaki put je bilo zatvoreno.

prije mi je hg spot bio jos kak tak ok.

Jahao sam pješice.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Loš kvartal za HG Spot
HG ne uvozi nista vec duze vrijeme tako da vam je jasno u kakvom su stanju!

0 0 hvala 0
16 godina
munjovoz kaže...

Čovjek ima pravo, moŽete vi pricat bajke kome god hoćete, ali svi ozbiljniji forumaši znaju činjenično stanje usluge i cijena hg spota.... na krivom forumu ovo pričate ako očekujete da smo mi ovce i da ćemo sada povjerovati i trčati na prvu stvar koju kažete u namjeri da osvjetlite obraz hg spota

ma samo bajke priča, osvjetlit obraz mogu samo tako da izađu sa pravom istinom u javnost a ne s ovakvim lažima...

da govore istinu imali bi prema njima bar malo poštovanja, ovako više nemam ni 1%

da citiram mladu damu: "Što se tiče ponude, trenutačno imamo najveći izbor prijenosnih i stolnih računala, eksternih diskova, periferije, televizora, printera, kablova, monitora..."

od njih veću ponudu televizora ima čak i Mercatone, tj. Emmezeta i cijene su im bar 30% manje za isti artikl...dovoljno sam rekao...

15 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Ako budu nastavili objavljivati vijesti o modi u geekovskom i nerdovskom vrhu... vrlo vjerojatno je da ce za par mjeseci i moći sustavno zaglupljivati ljude...

Tu se ne bih složio s tobom, vijesti su im stvarno zanimljive i u klasi Bugovih vijesti. Možda tebi to nije zanimljivo, ali to ne znači da nekom nije. Dvije najčešće otvarane aplikacije na mom iPhoneu su vecernji i HGspot, najlakši način za ubit vrijeme kad nešto čekam.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice