LOL je mrtav, živio HA-HA!

poruka: 20
|
čitano: 9.510
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LOL je mrtav, živio HA-HA!".
13 godina
neaktivan

Tko ima vremena da stavi crticu između dva ha?

Tražim shoegaze djevojku. Slonovi, žbljohe i grobovi neka se ne javljaju.
Moj PC  
53 0 hvala 2
10 godina
odjavljen

Fakat ne razumijem kako "ha-ha" može mijenjati "LOL". "LOL" je značenjski mnogo jače, uostalom, evo gradacije tih hihotanja i hahatanja.

bolje.hr - Bolje je hrvatski!
Moj PC  
0 17 hvala 0
13 godina
neaktivan

lol

Moj PC  
17 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

glupost, lol

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: LOL je mrtav, živio HA-HA!
Arendelle kaže...

Fakat ne razumijem kako "ha-ha" može mijenjati "LOL". "LOL" je značenjski mnogo jače, uostalom, evo gradacije tih hihotanja i hahatanja.

Ha

16 godina
neaktivan

ovo mora proći demokratsku proceduru:

61 lol
1 hi-hi
8 ha-ha
2 he-he
1 ho-ho-ho
3 smješko
2 chesire cat (cerek bez mačke)
4 dušikov oksid
5 tuga, čemer, jad
15 why so serious?
I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2015 20:39 (Ajar).
Moj PC  
10 0 hvala 5
11 godina
neaktivan

Živo me zanima dal su u postotak hahakaća računali i kekeke koreanaca i jajajajaj španjolaca

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust

10 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dado16 kaže...
Arendelle kaže...

Gledam po raznim temama komentira, i svagdje gdje procitam njezin komentar, ostanem paff.... 

zamisli onda da takvog vraga doma imas 

Moj PC  
3 1 hvala 0
10 godina
odjavljen
ddarknessfairyy kaže...

Živo me zanima dal su u postotak hahakaća računali i kekeke koreanaca i jajajajaj španjolaca

I ćirilično хаха, molim lijepo! :)

13 godina
neaktivan

Hehe.

1 0 hvala 0
16 godina
Arendelle kaže...
Onjegin kaže...

*živi u civilizaciji koju su stvorili i čuvaju Amerikanci, svakodnevno koristeći američke proizvode*

Glupi Amerikanci, ha-ha!

O stereotipnim se izjavama o određenim narodima teško valjano raspravljati, ali sigurna sam da prosječni Amerikanac nije stvorio proizvode koje koristim, a civilizacijska su obilježja (civilizacijski krugovi?) tema za koju bi valjanu obradu trebalo dovesti nekog stručnijeg od nas.

nemogu vise citat ove poruke, trajno se odjavljujem iz ove teme 

battletag:MasnaKrvavic#2275
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Meni je  iskreno najdraže kad se netko koga sam uspio nasmijati (ima i takvih) potrudi natipkati malo više od "lol" ili "ahahahah" malim slovima. Kad dobijem obično "lol" kakvo upotrebljava cijeli svijet nekako izgubim volju za daljnjim razgovorom. Ono, ja se trudim biti originalan a druga strana samo "lol"? Pa nek' si ja onda mislim je li to samo iz pristojnosti ili se stvarno smije? Ne bi išlo. "lol" plus smajlić može proći. "haha" ili "hehe" ili "hihi" a pogotovo "hoho" imaju različita značenja i moji frendovi ih znaju upotrijebiti.

Btw, zašto se emotikoni iliti smajlići u tekstu nazivaju "emojiji"??? Glupo zvuči.

4 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Arendelle kaže...

"LOL" je značenjski mnogo jače

Najgluplja riječ u našem jeziku...

Arendelle kaže...

tema za koju bi valjanu obradu trebalo dovesti nekog stručnijeg od nas.

Dovoljan je mentalist! Erudit zapakiran u vrlo cinično pakiranje

Freak Show Inc.
10 godina
ako je smješno ja se odvalim smijati a sta cu napisati to mi je nevažno :D
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MdN kaže...

Btw, zašto se emotikoni iliti smajlići u tekstu nazivaju "emojiji"??? Glupo zvuči.

Zato što emotikoni i emojiji nisu ista stvar.

Emotikon - :)

Emoji - 

13 godina
protjeran

Nakon ove vijesti stvarno imam potrebu ispustit jedan LOL.

BTW, zar nitko ne pretpostavlja da se možda radi o lažnoj informaciji, odnosno da sama težina te informacije (potječe od velikog Facebooka, kralja svega) može uzrokovati dotičnu promjenu iako ona još nije nastupila?

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2015 17:18 (NiramX).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

A di je tu u citavoj toj prici o smijalicama,famozni ROFL ("Rolling On Floor Laughing"),u prijevodu koji ima vise znacenja nego sve te skrecenice,odnosno,"umirem od smijeh valjajuci se po podu", dok citam sva ta vasa hihotanja+ 

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
zvijer kaže...

A di je tu u citavoj toj prici o smijalicama,famozni ROFL ("Rolling On Floor Laughing"),u prijevodu koji ima vise znacenja nego sve te skrecenice,odnosno,"umirem od smijeh valjajuci se po podu", dok citam sva ta vasa hihotanja+ 

Ne smiješ se uz ovakvu hitlerovsku moderaturu smijati.

Reductio ad Hitlerum? :)

16 godina
neaktivan

lol is equal to hahahaha so please use it both... lol hitler cat should be mad if you use only hahaha

*službeni citat od mene :P

Al ozbiljno sad, šta nije lol nekad prikaldnije za napisati ako je nešto fkt smiješno. Hahaha je više ono, a ok smiješno je i tako se smijem face-to-face (f2f komunikacija, bolje i od facebooka, zagarantirao svaki normalan čovjek)

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
midzan21 kaže...

lol is equal to hahahaha so please use it both... lol hitler cat should be mad if you use only hahaha

*službeni citat od mene :P

Al ozbiljno sad, šta nije lol nekad prikaldnije za napisati ako je nešto fkt smiješno. Hahaha je više ono, a ok smiješno je i tako se smijem face-to-face (f2f komunikacija, bolje i od facebooka, zagarantirao svaki normalan čovjek)

Kako ovakav* smijeh pretočiti u tekst? Nije ni LOL ni hahaha. :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2015 18:57 (Arendelle).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice