Eh.....ova nina se hardverski i cijenom moze usporediti i sa puno ''zvucnijim'' brandovima...ok...znamo svi da to sve spaja ''netko drugi'' uz potpis koncara...ipak....nekako mi je urodjeno da se drzim po strani sto se nase tehnike tice...pa makar to bio i samo potpis...steta......
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Eh.....ova nina se hardverski i cijenom moze usporediti i sa puno ''zvucnijim'' brandovima...ok...znamo svi da to sve spaja ''netko drugi'' uz potpis koncara...ipak....nekako mi je urodjeno da se drzim po strani sto se nase tehnike tice...pa makar to bio i samo potpis...steta......
ovo hardverski izgleda i vise nego pristojno...
Ma...svaka njima cast...ali .eto....98 % ''nas'' a nazalost medju njima sam i ja nekako bijezi od od domacih brandova......pa makar to bio i samo potpis ...zato sam i napisao..''steta'' :)))
Mislim da je problem u tome što končar računala nisu u tolikom broju zastupljena na tržištu, tj. ne mogu se mjerit sa ''poznatijim brandovima'' jel jednostavno nemaju toliki izbor a ni nema ih na drugim tržištima(bar kolko ja znam). Uvijek če ljudi radije kupovat svijetski brand nego hrvatski brand bar što se tiče računala. Sad kad bi neki hrvatski brand došo do razine svjetskog branda stvari bi vjerojatno bile drukčije.
www.koncar-inem.hr/racunala/ = www.clevo.com.tw = http://www.bug.hr/forum/topic/prijenosna-racunala/forcebook-laptopi/12211.aspx
Ili sam nesto pobrkao? :)