Končarovi mobilni noviteti

poruka: 6
|
čitano: 1.769
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Končarovi mobilni noviteti".
16 godina
neaktivan

Eh.....ova nina se hardverski i cijenom moze usporediti i sa puno ''zvucnijim'' brandovima...ok...znamo svi da to sve spaja ''netko drugi'' uz potpis koncara...ipak....nekako mi je urodjeno da se drzim po strani sto se nase tehnike tice...pa makar to bio i samo potpis...steta......

bebe007

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Končarovi mobilni noviteti
bebe007 kaže...

Eh.....ova nina se hardverski i cijenom moze usporediti i sa puno ''zvucnijim'' brandovima...ok...znamo svi da to sve spaja ''netko drugi'' uz potpis koncara...ipak....nekako mi je urodjeno da se drzim po strani sto se nase tehnike tice...pa makar to bio i samo potpis...steta......

Koncar racunala nisu nista manje vrijedna ili kvalitetna od razvikanih marki... znam iz iskustva i prijatelj mi radi u njihovom marketingu te je Koncar laptop izdrzao svakakve terenske zadatke koje njegov stari DELL nije... eh sad.. ja nemam iskustva sa Koncarom, ali od svakoga koga sam cuo, samo pozivitivni komentari.. negativni su vezani za imena :D
17 godina

ovo hardverski izgleda i vise nego pristojno...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma...svaka njima cast...ali .eto....98 % ''nas'' a nazalost medju njima sam i ja nekako bijezi od od domacih brandova......pa makar to bio i samo potpis ...zato sam i napisao..''steta'' :)))

bebe007
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2009 21:45 (bebe007).

0 0 hvala 0
17 godina

Mislim da je problem u tome što končar računala nisu u tolikom broju zastupljena na tržištu, tj. ne mogu se mjerit sa ''poznatijim brandovima'' jel jednostavno nemaju toliki izbor a ni nema ih na drugim tržištima(bar kolko ja znam). Uvijek če ljudi radije kupovat svijetski brand nego hrvatski brand bar što se tiče računala. Sad kad bi neki hrvatski brand došo do razine svjetskog branda stvari bi vjerojatno bile drukčije.

FOR THE HORDE
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2009 1:55 (Zoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice