Ipak - Kindle 2

poruka: 7
|
čitano: 1.480
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ipak - Kindle 2".
17 godina
neaktivan
Ipak - Kindle 2

Radnja romana se vrti oko takvog uredjaja!? Ti pisci stvarno vise nemaju ideja!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ipak - Kindle 2

cek malo! si ti cito kaj od kinga! da on napravi pricu o svetom govnu bila bi zakon!;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ipak - Kindle 2

Dvojka izgleda mračno, elegantna i praktična.

Ako ikad službeno dođe do nas (isporuka knjiga i sve) koštat će 3999,99kn uz 600kn pologa i obveznu T-mobile KindleTurboSuperReader Flex 300 tarifu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ipak - Kindle 2
Joco kaže...

cek malo! si ti cito kaj od kinga! da on napravi pricu o svetom govnu bila bi zakon!;)

Nisam cito nista njegovo, ali ova radnja mi je stvarno smijesna .
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Ipak - Kindle 2

ej jedna od novela se zove the cell8mobitel) koji hororor! king zna usadit strah! ak hoces pogledaj film The Langoliers napravljen ti je po njegovoj noveli!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ipak - Kindle 2

langolijeri rulaju! jedan od najboljih horora

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ipak - Kindle 2

ovo je bezveze. u nedostatku boljih ekrana samo su ga stanjili.

kad ponude normalan device sa preko 1000 vertikalne rezolucije i touch screenom da mogu bilješke ostavljati po PDF manualima i knjigama koje čitam, onda će to bit nešto. Ovo je još komad kamena po cijeni srebra.

nek si uzmu bežičnu sinkronizaciju i svojih 1500 knjiga koje bi čitao cijeli život, i nek daju nešto što može otvoriti A4 PDF sa crtežima i dijagramima i da se sve jasno vidi i da se po tome može bilježiti kao po skripti, kao što se najavljuje zadnjih dvije godine, al nikako da ispune obećanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice