Kina onesposobljava američke satelite?

poruka: 26
|
čitano: 3.259
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kina onesposobljava američke satelite?".
16 godina
neaktivan

Kaj ti ameri glume?? trebali bi se pokriti i moliti da ih kinezi ne pojedu...

...
Moj PC  
5 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Neće to s Kinezima na kraju na dobro izaći! Previše ih je i predrugačiji su da bi suživot njih i zapadne civilizacije mogao funkcionirati. Nažalost svima je jasno što nas čeka, samo je pitanje kada i tko će izvući deblji kraj...

1 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Kina onesposobljava američke satelite?
@edizg ajde na pozitivno, bar poslije nebi vise rusi bili negativci u fps igricama -.-
16 godina
neaktivan

"Zato jer mogu" {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
@edizg ajde na pozitivno, bar poslije nebi vise rusi bili negativci u fps igricama -.-

LOL ova je dobra :D

16 godina

Izgleda da su ameri otkrili naftu u kini pa pripremaju teren za novi rat :D

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
edizg kaže...

Neće to s Kinezima na kraju na dobro izaći! Previše ih je i predrugačiji su da bi suživot njih i zapadne civilizacije mogao funkcionirati. Nažalost svima je jasno što nas čeka, samo je pitanje kada i tko će izvući deblji kraj...

potpisujem u potpunosti......

www.apriliabase.com
14 godina
neaktivan

evo ja vec polako ucim kineski, za svaki slucaj... {#}

12 0 hvala 0
16 godina

A teško onesposobiti satelit, neš' ti meni problema...

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
16 godina

Pa kinezi već u svakom gradu na svijetu imaju svoje spavače, pogledajte kolko trgovina imaju,

jedan telefonski poziv i svijet je njihov

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

2 0 hvala 0
17 godina
xxxxx kaže...

Ahahahahaha, koji car.

Bravo

Super Secret Secret Squirrel
14 godina
protjeran
xxxxx kaže...

I ako jesu napad na kinu bi bila najveca glupost ikad smisljena...nemaju nikakve sanse

17 godina
neaktivan
edizg kaže...

Ma daj ne pricaj gluposti :) Pogledaj oko sebe, okreni monitor ili tipkovnicu ili miš pa procitaj sa straznje strane tamo pod "Made in... " Suzivot Kine sa zapadnom civilizacijom postoji od kada su Europljani otkrili Kinu. Procitaj malo na wikipediji o Hong-Kongu. Kapitalisticka metropola usred komunisticke Kine. Kinezi su 0 bez zapadnjackih potrosaca. 

17 godina
neaktivan

@weedos: Teško mi je objasniti ti nešto što očito ne želiš vidjeti, ali hajde probati ću... Upravo u tome i jest problem da se sve, ali apsolutno sve, proizvodi u Kini. Kina je prošle godine imala 15% godišnji rast, a jedna Njemačka, nekadašnji pojam industrijske sile, naziva uspjehom i oporavkom rast od 2%. Angela Merkel je nedavno najavila da je Njemačka pred novom velikom ekonomskom krizom. Cijeloj EU prijeti raspad zbog dužničkih kriza koje se nižu jedna za drugom. Američki dolar nije nikada bio bezvrijedniji... Zašto je to tako? Zato što smo, mi građani zapadne civilizacije svedeni na puke potrošače, a potrošači nešto moraju i proizvoditi da bi imali od čega živjeti i kupovati, jer uslužne djelatnosti koje su nam preostale da se njima bavimo nisu dovoljne. Jesu li za to sami Kinezi krivi? Ja mislim da nisu! Krivi su upravo pohlepni pripadnici zapadne civilizacije (liberalni kapitalisti i banke) kojima nije bilo dovoljno bogatstvo koje su imali, nego su u potrazi za većom zaradom, tražili jeftiniju radnu snagu i manje proizvodne troškove... i time odsjekli noge samima sebi, jer te proizvode sad više nemaju kome prodati. Kinezi su nova ekonomska velesila, ali sami su sebi dovoljni i nisu pravi potrošači tj. troše ono što zapadnjaci ne vole da troše, a to su energenti i hrana koja su na globalnom tržištu iz dana u dan sve skuplji i skuplji. E sad, što je učinjeno, učinjeno je! Povratka na staro više nema! Europa i Amerika bi sad na koljenima trebali moliti za kineske kredite kako bi otplaitili svoje dugove!? Sumnjam... Previše je novca uloženo u vojnu mašineriju... Naravno da će pokušati obnoviti čvrstu, državno kontroliranu privredu i carinske namete kako bi zaštitili svoje gospodarstvo i građane. A što će onda biti sa slobodnom trgovinom? Što će Kinezi s proizvodima koje su namijenili prodaji na Zapadu? Neće li to oni shvatiti kao napad na njihov novostečeni način života? Kako će to završiti? Reci ti meni... Što misliš? Ako je velika ekonomska kriza s početka 20-og stoljeća rezultirala najvećim ratom u povijesti čovječanstva, što će nam tek najveća ekonomska kriza u povijesti čovječanstva koja se iz dana u dan samo produbljuje i kojoj smo svjedoci, donijeti u budućnosti?

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 0:33 (edizg).
16 godina

Ovi ameri, kako vrijeme prolazi, postaju sve veci paranoici.

Vjerujem da postoji i nekakva dijagnoza na latinskom za takvo ponasanje.

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen

2 0 hvala 0
14 godina

Počnite učit kineski {#}.

15 godina
neaktivan
weedos kaže...

Ma daj ne pricaj gluposti :) Pogledaj oko sebe, okreni monitor ili tipkovnicu ili miš pa procitaj sa straznje strane tamo pod "Made in... " Suzivot Kine sa zapadnom civilizacijom postoji od kada su Europljani otkrili Kinu. Procitaj malo na wikipediji o Hong-Kongu. Kapitalisticka metropola usred komunisticke Kine. Kinezi su 0 bez zapadnjackih potrosaca. 

A zapadnjački potrošači su 0 bez Kineza... da nema Kineza, većina si zapadnjaka ni tastaturu ne bi mogla priuštiti:-( 

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 1:07 (Luciano).
14 godina
neaktivan

možda nisam trebao gledati Firefly, nakon toga stalno neke vijeti o kinezima {#}

Ovdje može biti VAŠA reklama!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
edizg kaže...

Samo sam se osvrnuo na tvrdnju da suživot Kineza i zapadne civilizacije nije moguć, a protuargument je 90% potrošačke robe koja dolazi upravo iz Kine. Kina je ovisna o zapadu isto kao što je i zapad ovisan o Kini. Upravo je to suživot, a to ne traje zadnjih 5 godina, vec barem nekoliko stoljeća (u sve većoj mjeri doduše).

edizg kaže...

@weedos: Teško mi je objasniti ti nešto što očito ne želiš vidjeti, ali hajde probati ću... Upravo u tome i jest problem da se sve, ali apsolutno sve, proizvodi u Kini. Kina je prošle godine imala 15% godišnji rast, a jedna Njemačka, nekadašnji pojam industrijske sile, naziva uspjehom i oporavkom rast od 2%. Angela Merkel je nedavno najavila da je Njemačka pred novom velikom ekonomskom krizom. Cijeloj EU prijeti raspad zbog dužničkih kriza koje se nižu jedna za drugom. Američki dolar nije nikada bio bezvrijedniji... Zašto je to tako? Zato što smo, mi građani zapadne civilizacije svedeni na puke potrošače, a potrošači nešto moraju i proizvoditi da bi imali od čega živjeti i kupovati, jer uslužne djelatnosti koje su nam preostale da se njima bavimo nisu dovoljne. Jesu li za to sami Kinezi krivi? Ja mislim da nisu! Krivi su upravo pohlepni pripadnici zapadne civilizacije (liberalni kapitalisti i banke) kojima nije bilo dovoljno bogatstvo koje su imali, nego su u potrazi za većom zaradom, tražili jeftiniju radnu snagu i manje proizvodne troškove... i time odsjekli noge samima sebi, jer te proizvode sad više nemaju kome prodati. Kinezi su nova ekonomska velesila, ali sami su sebi dovoljni i nisu pravi potrošači tj. troše ono što zapadnjaci ne vole da troše, a to su energenti i hrana koja su na globalnom tržištu iz dana u dan sve skuplji i skuplji. E sad, što je učinjeno, učinjeno je! Povratka na staro više nema! Europa i Amerika bi sad na koljenima trebali moliti za kineske kredite kako bi otplaitili svoje dugove!? Sumnjam... Previše je novca uloženo u vojnu mašineriju... Naravno da će pokušati obnoviti čvrstu, državno kontroliranu privredu i carinske namete kako bi zaštitili svoje gospodarstvo i građane. A što će onda biti sa slobodnom trgovinom? Što će Kinezi s proizvodima koje su namijenili prodaji na Zapadu? Neće li to oni shvatiti kao napad na njihov novostečeni način života? Kako će to završiti? Reci ti meni... Što misliš? Ako je velika ekonomska kriza s početka 20-og stoljeća rezultirala najvećim ratom u povijesti čovječanstva, što će nam tek najveća ekonomska kriza u povijesti čovječanstva koja se iz dana u dan samo produbljuje i kojoj smo svjedoci, donijeti u budućnosti?

Povečani godišnji rast je sasvim normalan za zemlje u razvoju, pa i Poljska je prije nekoliko godina imala gospodarski rast nevjerojatnih razmjera što automatski ne podrazumijeva da je prestigla jednu Njemačku. A kriza američkog dolara i eura podrazumijeva i krizu za Kinu, jer Kina svoje monetarne rezerve drži upravo u američkim dolarima, a to je iznos od nekih 3 trilijuna američkih dolara. To je još jedan primjer suživota zapadne civilizacije i Kine. 

Međutim, prebacivanje proizvodnje na azijsko tržište je sasvim normalna stvar u okvirima ekonomije, s obzirom da je tamo proizvodnja najjeftinija (ne nužno najnekvalitetnija). To nije nikakva cudna pojava nego zakon ponude i potražnje. 

15 godina
neaktivan

Nikome nije u interesu rat, zato ti bulshiti o nuklearkama i ostalim padaju u vodu, msm odgovara rat ovak ici u neku slabiju zemlju i crpit naftu kao npr. Irak gdje su Ameri  opustosili, kao sto je netko rekao Kinezi su 0 bez ZAPADA.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Bera kaže...

Nikome nije u interesu rat, zato ti bulshiti o nuklearkama i ostalim padaju u vodu, msm odgovara rat ovak ici u neku slabiju zemlju i crpit naftu kao npr. Irak gdje su Ameri  opustosili, kao sto je netko rekao Kinezi su 0 bez ZAPADA.

Irak nije slaba zemlja nimalo o.O

16 godina
protjeran
Bera kaže...

Kinezi su sve, USA je samo srednjoskolac koji se pravi vazan dok tuce djecu iz prvog razreda.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
14 godina
neaktivan
nije bila ni Libija a vidi je sad...
16 godina
protjeran
ceco22 kaže...
nije bila ni Libija a vidi je sad...

Libija se branila sama, samo jedna drzava, a protiv nje se borila cijela zapadna Evropa i USA.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
15 godina
Bera kaže...

sjedi, jedan. {#} 

15 godina
neaktivan
all_or_nothing kaže...
Bera kaže...

sjedi, jedan. {#} 

Ajde molim te lijepo reci mi kome bi odgovarao rat, kome bi odgovaralo lansiranje nuklearka i trovanje planeta. Jos da ne govorim o burzama i trgovanju....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice