Isprobali smo Samsung Galaxy Cameru

poruka: 44
|
čitano: 5.816
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Isprobali smo Samsung Galaxy Cameru".
14 godina
Re: Isprobali smo Samsung Galaxy Cameru
paradajz kaže...

lol, ti se zajebavas ili? ovo je parody

14 godina
neaktivan
Cryogenic kaže...
paradajz kaže...

Stvarno?

17 godina
Cryogenic kaže...
paradajz kaže...

Ne, ne; mislim da to paradajz samo hoće upozoriti Samsung na potencijalnu tužbu od strane Apple-a, za krađu ideje... Makar ideja nije od Apple-a, nego od nekog lika na YT koji je napravio parodiju, ali bude Apple prisvojio ideju i registriao ju ko svoj patent, te onda tužio Samsung za krađu tog patenta.... Simple as that :)

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
16 godina

Ček, ček, OK, razumijem kompakt s Androidom gore. Fora za direktno uploadati na FB, Flickr ili provući fotke kroz nekakve Instagrame, ali jedna stvar mi tu nije jasna - četverojezgreni Exynos?!

Kojeg vraga će mi četverojezgreni procesor na fotoaparatu?! Da je staviti gore neki prikladniji (čitaj: slabiji, jeftiniji) chipset i prodavati ga po konkurentnim cijenama u svijetu kompaktnih fotoaparata, onda bi čovjek i mogao očekivati dobru prodaju...ali ovako, ovo mi ima manje smisla od Note-a.

Iako, tko zna, Note se prodaje, raja bi očito kupila i miša s Tegrom 3, tek toliko da im "miš ima 5 jezgri", pa zašto ne bi i fotić s Exynos-om...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Ček, ček, OK, razumijem kompakt s Androidom gore. Fora za direktno uploadati na FB, Flickr ili provući fotke kroz nekakve Instagrame, ali jedna stvar mi tu nije jasna - četverojezgreni Exynos?!

Kojeg vraga će mi četverojezgreni procesor na fotoaparatu?! Da je staviti gore neki prikladniji (čitaj: slabiji, jeftiniji) chipset i prodavati ga po konkurentnim cijenama u svijetu kompaktnih fotoaparata, onda bi čovjek i mogao očekivati dobru prodaju...ali ovako, ovo mi ima manje smisla od Note-a.

Iako, tko zna, Note se prodaje, raja bi očito kupila i miša s Tegrom 3, tek toliko da im "miš ima 5 jezgri", pa zašto ne bi i fotić s Exynos-om...

Šta ja znam, jako su bitni procesori u fotoaparata. Zato ljudi vole imati najnoviji Expeed ili DIGIC, procesuiranje JPEG-a maksimalne kvalitete uz .raw je obično nazivano zahtjevnim poslom.

Ne znam da li buffer mora biti posredan u ovom slučaju, ako se koristi unutarnja memorija velikih sposobnosti brzog zapisivanja, no možda ovaj mali fotoaparat bude spreman na burst-ove od 15 fps-a simultanih .jpg i .raw file-ova.

I možda bude spreman za FHD u pristojnom fps-u, oko 50.

Ma zezam se, džaba stavljaju toliko jak procesor (osim ako ne treba za Android 4.1).

16 godina
neaktivan

a ovo znaci nema opciju poziva ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ismar89 kaže...

Ne.

16 godina
ismar89 kaže...

Ima ako rucno instaliras phone.apk

Podrzava 3G/LTE a time i GSM

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina

Do nedavno su kreteni držali tablete na faci za razgovor a sad i fotiće...kretenizam...uskoro ćeš glavu gurat u wc školjku za poziv

IGRA ili IGRICA, isti je k***c...odrastite i prestanite se živcirat oko gluposti. Nitko vam nije opsovao majku.

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

iz priloženog se vidi da zbog "mojih koncepata" mobitela imam sva prava za tužbu Samsunga zbog krađa ideja... :)

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Još jedan porez na bedake. Stvarno. Vidjeli proizvođači elektronike da su ljudi u biti svrake. Da će kupiti precjenjene igračke samo da bi se na internetu mogli svađati kako je njihov četverojezgreni mobitelčić najbolja stvar ikad proizvedena, jer otvara fejsbuk i mikro word za 3.5 milisekunde nego tuđi mobitelčić.

Lijepo je rekao drveni paradajz. Otišle životne vrijednosti u ku***. Klinci danas ne znaju gdje im je glava, a gdje dupe, primarna vrijednost nekog je količina novaca koju posjeduje. Ili njegovi roditelji (u većini slučajeva).

DerbyCon 2012

0 0 hvala 0
17 godina

Klinci generalno ne znaju gde im je dupe a gde glava, zato su klinci.

Takođe, to da se nečija vrednost najčešće izražava u novcu je tužna istorijska činjenica. Uz ekonomsku moć je po pravilu išla i politička - kapitalizam je smenio aristokratsko uređenje onog momenta kad je buržoazija postala bogatija od plemstva. Priča o "pravim vrednostima" (koje nisu novac) može da stvarno pije vodu samo u nekom krajnje egalitarističkom društvu, u kom ionako svi imaju manje-više jednako; u drugačijim društvima koje je čovečanstvo do sada isprobalo, to možeš da primenjuješ u nekom svom mikrokosmosu, kad biraš najbliže prijatelje, ali na nivou društva je u pitanju pusta želja i zamazivanje očiju od strane elite koja (narodu siromašnijem od sebe) prodaje tu priču da nije sve u parama, a sa druge strane za sebe i svoje ljude zgrće koliko joj sistem dozvoljava. I taman i da prezireš novac, ako te zanima kakve će ti mogućnosti jednog dana imati deca, kakvu ćeš imati zdravstvenu zaštitu i zastupanje pred sudom, prinuđen si da ga juriš.

Što se tiče konkretnog uređaja, u pitanju je logičan razvoj situacije. Ljudi su masovno postali prelenji da bi uz telefon nosili fotoaparate (a i uglavnom slikaju nebitne stvari koje će kačiti na FB i tome slično); sa druge strane, verovatno bi ipak voleli fotografije na koje ne moraju primenjivati Instagramove efekte da bi zabašurili koliko su sra*e (makar sa tehničke strane), i evo rešenja. Ipak, što se mene tiče, prevelika cena (kolika god da je) i masa.

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

sve je to lijepo, ali je 808 isto bolja

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
15 godina
neaktivan

S ovime ce Android dominirat na Instagramu {#}

 -- http://goo.gl/RylEA Nista ja neznam, ja sam tu s biciklom..
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice