Isprobali smo Microsoft Lumiju 950, 950 XL i Windo

poruka: 129
|
čitano: 19.584
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Isprobali smo Microsoft Lumiju 950, 950 XL i Windo".
14 godina
Re: Isprobali smo Microsoft Lumiju 950, 950 XL i W
Preuvelicavam kad ne znam sto sam stisnuo dok tipkam po tastaturi?
Pogoditi link na indexu.hr je lutrija osim kad full zumiram taj dio ekrana?
Kad se telefon ne da otkljucati pa ga moras kurblati ili jednostavno pokaze crni ili bijeli ekran? Btw dosao je k sebi nakon 2-3 min pa se dao otkljucati.
Internet na full 4G signalu spor. Outlooku treba 10s da se pokrene.
BT ne radi do restarta.
BT ne kuzi BT na kompu i ne zeli se povezati. Laptop isto ima win 10.
Ako je to cendranje bez veze, oprostite velemozni ljubitelji, ali mene bi to uzasno smetalo.
Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina
N!NO kaže...
Kad se telefon ne da otkljucati pa ga moras kurblati ili jednostavno pokaze crni ili bijeli ekran? Btw dosao je k sebi nakon 2-3 min pa se dao otkljucati.
BT ne radi do restarta.
Ako je to cendranje bez veze, oprostite velemozni ljubitelji, ali mene bi to uzasno smetalo.

Kako moš tako nešto reći, pa IE/edge mobil je avion nasprem mobilnog croma, mozille, opere.. Vuče svoje kvalitetne korjene još od windows phonea 7..

14 godina
Da sigurno ja nesto krivo radim. Daj molim te...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Sigurn ce ti iz MS-a reci da ga ne znas koristiti kao neke druge flagshippe ;)

16 godina
odjavljen
N!NO kaže...

Manje ćevapa == manji prsti == lakše ćeš pogodit tipku. Ja neam sa tim problema a vjerujem niti 80% ostalih usera.

N!NO kaže...

Nikad vidio.

N!NO kaže...

A da nije do neta? Meni na tmobile radi sasvim normalno. Outlook se starta instantno (dva accounta).

N!NO kaže...
BT ne radi do restarta.
BT ne kuzi BT na kompu i ne zeli se povezati. Laptop isto ima win 10

Radi uredno sa BT slušalicom svaki put. Svaki. Na laptopu nemam BT (koji će mi q?) pa to ti baš i ne mogu potvrditi.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2015 21:07 (Sum_of_all_fears).
15 godina
protjeran
Isprobali smo Microsoft Lumiju 950, 950 XL i Windo

O svemu se da raspravljati osim o dizajnu l950 koji je u rangu kineskih androida.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero-iPhone 3GS-Nexus S-Nexus 7-Htc 8S-iPhone 4-Galaxy S2-HTC Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1 Compact-m2 note-One M8-z1 compact
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Ajde vidim da se ovdje ne smije pisati nista osim hvalospjeva pa necu vise nist dodati, ali potencijalni kupci upoznajte se s ovim modelima prije nego iskrcate lovu za njih. Te gluposti ce MS peglati opet 2g., a do onda ce vam ionako baterija trajati 15min, ekran ce se odlijepiti i necete imati poklopac sa straznje strane, a pozive necete moci primiti jer proximity senzor odbija suradnju.... To im je konstanta na seriji 9, za ostale ne znam...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
N!NO kaže...
BT ne radi do restarta.

Ček dal´te to smeta ili si čitao da drugi imaju takve probleme pa bi te smetalo?

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
14 godina
Citao sam? Jel ti lijepo pise koliko tih telefona imamo u firmi?
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice